Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, nešel by se zde někdo kdo má kuchyň z Ikey a dokázal by mi poradit jak poladit šuplíky aby o sebe nedrhly? Jde mi o skříňku se třemi šuplíky, dle návodu je umístění prvního šuplíku na pojezdech na dírce č.2. horní dírka, ale když jej tak dám, mám čelo šuplíku do půlky pracovní desky… díky moc ![]()
Tak ho posuň níž… my máme tři šuplíky, ale první mělký, druhý normální, třetí hluboký a ten první je na první dírce ![]()
Mi se tam nejde pořádně podívat
takže možná je taky na druhé…
Nemůžeš tam mít něco naopak?
@janusska píše:
@rybkabezvody A nemáš to čelo šuplíku obráceně nasazené?
to by mohlo být tím
Dobry den, taky mam obracene supliky, navrtane nic nemam, ale za nic nemuzu dostat celo supliku z toho klikaciho systemu!! Podarilo se Vam vydelat celo zasuvky bez problemu nebo je na to nejaky figl?? Mockrat dekuji za odpoved.
@disen píše:
Dobry den, taky mam obracene supliky, navrtane nic nemam, ale za nic nemuzu dostat celo supliku z toho klikaciho systemu!! Podarilo se Vam vydelat celo zasuvky bez problemu nebo je na to nejaky figl?? Mockrat dekuji za odpoved.
Fígl nevím, ale jde to poměrně snadno když otočíš tím „křížkem“ v horní dírce ze strany šuplíku pod tou krytkou Ikea. Tady to je v návodu - předposlední stránka myslím http://www.ikea.com/…K502_PUB.PDF
Děkuju moc! Nemohla jsem najít ten křížek, jak byl tak schovanej
. Děkuji moc za radu