Zničené tričko od antiperspirantu, deodorantu

684
25.6.12 11:54

Zničené tričko od antiperspirantu/deodorantu.

Ahoj holky,

pritel pouziva deo i antipersp. a v podpazdi je tricko uplne znicene. Vyzkousela jsme nekolik znacek, ale nic nejde vyprat. Porad to zustava takove vlhke a samozrejme spinave, dokonce to nelze vysusit. Vsechna trika jsou znicena…
Nemate nejaky tip?

díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8566
25.6.12 11:57

Zkusit ještě jinou značku.. asi takovou reakci vyvolává ten deodorant v kombinaci z jeho potem? :think: Každopádně je zvláštní, že tričko nejde ani vysušit..To mu dělalo vždycky? :think: Jestli se potí nadměrně vyzkoušt třeba driclor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.6.12 12:11

Taky to vidím na tričkách od muže, je to tam takové tuhé, mě to přijde jakoby promaštěné, zatím jsem s tím nic nedělala, protože to moc nejde vidět a stejně to hned letí do prádla. Ale říkám si, že někdy zkusím pořádně promydlit žlučovým mýdlem, to by mělo rozpouštět tuky. A nebo ještě možnost to vzít solí na skvrny, ale ta může nestálobarvevné kusy odbarvit, tak jsem ji zatím použila na věci, které by stejně jinak putovali do koše. Někde to zabralo (třeba skvrny od plísně), jinde ne (od rajského protlaku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3735
25.6.12 12:20

Holky, manžel má ta trika taky zničené od deo, a zatím, ač jsem zkoušela, co jsem zkoušela, nic nezabralo…ale ještě zkusím to žluč. mýdlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
25.6.12 12:22

@Gladys žlučové mýdlo mi na to nepomohlo, už jsem zkoušela :(. Taky Vanish, tekutý prášek přímo na postižené místa, mýdlo na látkové plínky Imse Vimse. Prostě nic nezabralo a jsem z toho nešťastná :(. Zkusili jsme snad všechny deodoranty, ale dělá se to pořád. Nedělalo se to z přírodního bez chemie, ale to zase chlap za hodinu smrděl :(. Kdyby někdo přišel s účinnou radou, byla bych moc šťastná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.6.12 12:25

Ono je nejlepší každé tričko před každým praní brát žlučovým mýdlem, i když na něm nic není - prostě preventivně. Pak se to neobjeví vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.6.12 12:26

Hmm, tak to je v pytli, pak teda nevím, co s tím. Nějak jsem doufala, že napíše někdo s tím, že má nějakou geniální radu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
25.6.12 12:26

Je tak to jsem necekala, ze to bude mit vice chlapu.
Ten muj se hodne poti :)
Zkusim an to neco nastrikat…Ale kazdopadne, kdyz to tricko propoti treba 5× a 5× vyperu, tak uz to nedostanu dolu. A presne je to takove tuhy, promaštěné a ne zcela suché - i po vyprani 8o. A pracku mam dobrou, tu Lavamatku a prasek taky, tak ja nevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
25.6.12 12:27
@Gladys píše:
Hmm, tak to je v pytli, pak teda nevím, co s tím. Nějak jsem doufala, že napíše někdo s tím, že má nějakou geniální radu :lol:

Neztrácejme naději :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
25.6.12 12:28
@jessikka píše:
Ono je nejlepší každé tričko před každým praní brát žlučovým mýdlem, i když na něm nic není - prostě preventivně. Pak se to neobjeví vůbec.

Tak to zkusím u nových triček, to by bylo fajn, kdyby to fungovalo aspoň takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2969
25.6.12 12:32

Jestli se hodně potí opravdu bych zkusila Driclor. Já měla po půl hodině nicnedělání :lol: doma s prckem koláče jak… :pocitac: a od té doby co ho používám se potím jen v teple a tak nějak všude stejnoměrně. S tričkem bohužel neporadím, ale základem je méně se potit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
25.6.12 12:36

Já mám některá trička zničená od krémových deodorantů. Manžel používá Old Spice, ty modré gelové a nemá zničený jediný kousek oblečení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
25.6.12 12:36

Když si vzpomenu na sebe, tak mi tohle dělaly tuhé deodorantu, nebo takové ty gelové. Sprej to podle mě neudělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.6.12 12:37

To znám moc dobře. Mě pomáhá obyčejný jar. Namočím teplou vodou, poliju jare, promnu a hodím do pračky. Úspěšnost je cca 80 %. Když se to nevypere hned napoprvé, podruhé to většinou pustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
25.6.12 12:39

Ahoj holky,
taky jsem s tím bojovala, manžel měl všechny trička zničený. Z triček se mi to nepodařilo odstranit :zed:, ale našli jsme deodorant, který to zatím, nedělá a už je to cca rok. Je to deodarant Old Spice, ale musí to být jedině ten tuhý Whitewater a je to ten klasický, co se dělá už celou dobu, vím že ho používá i můj taťka už pěknou řadu let ;), teď ty nový vůně co vymýšlej tak ty to dělají taky :evil:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný