IKEA matrace Hesseng

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
38
25.2.15 21:03

IKEA matrace HESSENG

Ahoj všichni, nemáte někdo zkušenosti s touto matrací nebo jinými pružinovými? po 2 měsících je proleželá cca 2-2,5cm. Postel ÅRVIKSAND začíná pomalu vrzat. Probíhají v IKEE reklamace v klidu? Díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1540
25.2.15 21:42

Matrace z Ikea jsou obecně na houby, nebo aspoň já s nimi mám špatnou zkušenost. Ale reklamují dobře. Já ej nereklamovala, koupila jsme prostě nové jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6398
25.2.15 22:15

Matrace tam mají záruku snad 10 let, tak by to měli uznat :think: Máme od nich matrace Sultan, dlouho, snad 8 let a pořád dobré. Já ji mám v naprostém pořádku, manžel je vyšší váhová kategorie, tak trochu proleželou má, ale jsou zatím nejlepší, co jsme měli. Jsou české výroby kupodivu..
O vrzání postelí z Ikea jsem slyšela, myslím i tady někde na diskuzi se o tom píše.. Reklamovala bych.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.15 23:19

My mame matrace Sultan, spousty let, velka spokojenost :-) a postel z ikei 3 a ctvrt roku a nevrze, necestuje :-D :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
5.3.15 16:17

Ahoj, matraci z Ikei má kamarádka a zatím spokojená je, má ji tak půl roku. Co mě se týče tak jsem pořizovala jinde a po třech letech stále paráda. Když budeš potřebovat poradit v momentě pořízení nové matrace tak ráda pomůžu. Přeci jen kvalitně se vyspat je k nezaplacení :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný