Uklízení dle FlyLady?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
23.2.15 13:53

Uklízení dle FlyLady?

Holky, co to je??? Ted jsem se dočetla a moc to nechápu. Dá se tam nastavit i jazyk překladu? Neumím anglicky:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43028
23.2.15 14:23

Takovej uklízecí systém, kdy si postupne pridavas zatez, az nakonec zvladnes udrzet dokonalou domacnost. Navody, jak s minimem usili dosahnout dobreho efektu.
Me teda na tom zklamalo, ze to predpoklada, ze vysat a vytrit staci jednou tydne v pondeli. Neni to podle me delane pro matky nekolika malych deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
23.2.15 14:38

Zkus www.terapiedomova.blogspot.com , to je česky ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caramelkaa
23.2.15 14:47

Zkus tady na e -miminu diskusi Fly Lady- začínám s úklidem. Tam to dokonce i nějaká dobrá duše překládá. :think:

• Citovat
  • Upravit
12
8.3.15 18:50

Taky jedu podle flylady a podle blogu Terapie domova, protože tam paní ještě přidává organizační tipy a vlastně jako by vede k úklidovým rutinám, aby to právě sedlo na potřeby domácnosti, protože jak už tu padlo, tak pro rodinu s malými dětmi to chce ještě trochu někde přidat a jinde zase ubrat… a jako fakt je to znát, po dvuo měsících máme konečně hezky uklizeno a nemusím se stydět, když se sem někdo hrne :pankac: dřív jsem uklázela jak blbec a nikde to nebylo vidět, chyběl mi systém :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný