Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Prosím pomoc, co s tím? Sedím v druhém patře baráku a slyším nějaké šumění… Naštěstí jsem se zvedla a šla zjistit co to je a celá koupelna plná vody, pračka plná pěny. Dala jsem pausu, a utírám, ale co dál??? prosím
U nas vytekla vrchem kdyz byla ucpana odtokova hadice ponozkou. Jakmile byla ponozka odstranena, pracka dal fungovala.
Asi bych počkala až pěna spadne a potom dala vypouštět vodu. Stává se to hlavně když je hodně prášku a málo prádla.
Příspěvek upraven 23.02.15 v 12:56
Nedala jsi tam moc prášku na praní? Nastav si program vypouštěni a bud si u toho. A zkus pustit po té znovu a dát min prášku. Když to bude dělat znovu, zavolej opraváře.
A vypouštění nastavím jak? Omlouvám se, u staré pračky jsem věděla, ale u této ne. Prádla je akorát, prášku taky, ale je fakt, že mám nový. Ale už jsem s ním prala tři pračky a teď toto. Pěna sršela z kaslíku na prášek, jinak všude, opravdu všude voda ![]()
Podle mě je to ta spirála. Pokud to bylo z kastlíku, tak si opravdu myslím, že tam je víc prašku…
Neee, spirála ne, to je ždímání, to by bylo ještě horší, budou to nejspíš ty vlnky s kapkou hned vedle 1.
Byly to vlnky
Děkuji za pomoc děvčata, už peru znovu
A tady člověk ví, proč je při praní doma a ne jak přítel jednou, zapni pračku a zajedem na nákup ![]()