Imigranti v našem okolí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
4077
30.6.17 15:30

Imigranti v našem okolí.

Ahoj holky, v mém okolí začínám potkávat velké množství Imigrantů ze stredního východu a afriky, prvně jsem je potkávala v Kauflandu v praze podbabě, a ted i v Lídlu v Horoměřicích. Jedná se většinou o skupinku 3 mladých mužů a kotletami kteří arabského vzhledu kteří nekupují vepřové, ale bavila jsem se s jednou skupinkou co kupovali vepřovou šunku a ti byli křesťané z iraku, ti mněly ale trochu střihnutý s asiatama. A tak jsem se chtěla zeptat jestli ve vašem okoli taky tak často potkáváte tyhle lidi. V televizi pořád říkají že jsme přijaly jen 12 uprchlíků ale já jich potkála minimálně 50.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53518
30.6.17 15:34

Tak úplně to nesleduju, ale nemáme to daleko do Bělé, kde je nějaké středisko na příjem uprchlíků. A není tam ani noha. Jsme ale menší město. V Praze bych to čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.6.17 15:35

Né, nepotkávám vůbec. V Přerově se jím asi nelíbí  :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
30.6.17 15:37

Pletes ruzny veci, ne kazdy pristehovalec ma status uprchlika. ;) Cizincu potkavam vsude mraky, mame je ve firme, u nas ve meste jich taky pribyva. Odkud jsou je mi jedno, jestli jsou bili, zluti nebo cerni je mi taky jedno, hlavne, kdyz se chovaji slusne a nedelaji bordel. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
30.6.17 15:37

Bydlím v Berlíně, takže denně, chodím s nima do školy apod. Dokonce mne v obchodě obsluhují :roll:

Jako fakt tohle myslíte vážně, že v Praze potkáváte cizince a koukáte jestli kupujou vepřový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19131
30.6.17 15:42

Já taky nekupuju vepřový :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65292
30.6.17 15:43

@Russet v Bělé už nejsou? Vidíš, taky bydli vlastně nedaleko, ale myslela jsem že tam jsou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35735
30.6.17 15:43
@alenka84 píše:

Imigrante :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
30.6.17 15:44

Kotlety nosí židé. Nepleteš si ty jablka s hruškama? Jak víš že to nejsou turisti? Ty při každém nákupu kupuješ vepřové? Ostatním koukáš celou dobu nákupu do košíku?

Promiň seš magor a očividně šíříš zbytečné falešné domněnky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.6.17 15:46
@alenka84 píše:

já ani hovězí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1085
30.6.17 15:46

A jak jsi vysledovala, ze nekupuji veprovy? ja teda nevim ani co kupuje sousedka, natoz cizi clovek. A jinak par lidi z muslimskych zemi tu mame, ale nevim odkud prisli a myslim, ze tu nikomu nevadi. Normalne pracuji a existuji, ale oni prisli uz pred lety, ne ted

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.6.17 15:47

Cizince potkávám na každém kroku, dokonce dcera chodí do mezinárodní školy, kde je půl našich dětí a půl cizinců ( podle výbavy dětí a aut jsou všichni o dost bohatší než my). Uprchlíka jako z televize, nějaké obtěžování, nějaké nepříjemné skupinky…to jsem na vlastní oči u nás neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15126
30.6.17 15:49

@MartinKa36 Tak v Praze snad potkás cizince na každém rohu a každý nemusí být uprchlík. Jsem z Varů, občas nějaké araby potkám, jestli kupojou vepřový jsem nezkoumala, nepředpokládám že to jsou uprchlíci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
30.6.17 15:52
@Petra Z píše:
@Russet v Bělé už nejsou? Vidíš, taky bydli vlastně nedaleko, ale myslela jsem že tam jsou

Konkrétně dnes teda nevím, ale bavila jsem se s někým, kdo má lepší přehled a prý tam snad bylo pár Ukrajinců. Ty neberu za imigranty. Ti sem chodí už delší dobu.
K nám se jim stejně moc nechce, bydlíme ve „chlívech“ ;-) Horší bude, jestli je sem nuceně budou přesídlovat. Nemuseli by být se situací úplně srovnaní. Ale jsem optimista. Doufám, že mezi nimi extrémisti nebudou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4077
30.6.17 15:58

@pikola Ano koukám se lidech okolo a zařazuji si je do škatulek, a podle toho co vydím na ulici kontroluji zda to souhlasí s tím co nám říkají v novinách a televizi o přijetí 12 uprchlíků. A podle toho co potkávám mám nepříjemnej pocit če ČSSD a ANO nám sem rve nelegální imigranty horem dolem. A mám hrůzu z toho že to tu dopadně jako ve franci, nebo německu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová