Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Maminky, jak perete nebo cistite tasky ke kocarkum? Ted myslim ty, co jsou k trojkombinaci. Jelikoz uz jsem ji mela „spinavou casem“, musela jsem ji umyt v ruce. Je mi jasne, ze jsem porusila impregnacni vrstvu. Ma nekdo vyzkouseny ten imoregnacni sprej na kocarky? Funguje to? Nebo jak osetrit tasku? Dekuji ![]()
@Lee92 Ahoj, já mám na prdodejně impregnační spreje na kočárky, sestřenka kupuje a je spokojená. Jinou zpětnou vazbu zatím od zákazníků bohužel nemám - nevolají mi,jak jsou spokojení.Ale vzhledem k tomu,že se prodávají,tak jsou asi dobré ![]()
@Kajule21
Dobry den chci se zeptat kde se to da koupit inpregracni sprej na kočarky dekuji Jindrova
@Mackk píše:
@Kajule21
Dobry den chci se zeptat kde se to da koupit inpregracni sprej na kočarky dekuji Jindrova
BabySafe&Clean impregnační sprej na textil (Obr. 0)
289 Kč
s DPH
DPH: 21%
Dostupnost: SKLADEM
Výrobce: BABYPOINT
Nemám vyzkoušeno. Stačila mi pláštěnka na kočárek a tašku jsem párkrát přeprala na jemno v pračce.
Ahoj, oživuji diskuzi. Mám asi trochu blbý dotaz, impregnovala jste některá kočárek?
Dneska jsem si impregnovala nové boty a u toho mě tak napadlo, jestli by nebylo dobré naimpregnovat i kočárek, konkrétně kvůli sněhu. Koupila jsem starší kočárek na bazaru a proto jsem kompletně všechno, co šlo, sundat vyprala. A tak se bojím aby kvůli tomu třeba neprotékal. Tak jsem přemýšlela že bych ho naimpregnovala (aspoň stříšku, na kterou bude padat sníh). Máte některá zkušenost s impregnací? Existuje nějaká přímo na kočárky, nebo myslíte že bych mohla použít i tu co mám na boty? (Vím blbý dotaz ale už mám chvíli do porodu a nudím se, tak přemýšlím nad blbostmi
)
@Miaadela 456 já asi před měsícem. Prala jsem komplet kočárek a ještě za mokra prestrikala impregnaci na softshell co mám doma. Už ho máme skoro 5 let tak jsem si rikala, ze si údržbu zaslouží. Tak týden to slusne smrdelo tak nakysle, ale vzhledem k tomu, ze to byla doba, kdy jsem měla kočár jako doplněk pro prázdné ruce a dítě i venku neustále v šátku nebo nositku, tak mi to bylo jedno. Teď při dešti je to vidět, ze hned nepromokne/ neztmavne. Jinak s barvou to neudělalo nic, je stále pekny
@Miaadela 456 ja bych se bála, že to pak bude smrdět, až tam dám dítě, leda to před použitím pořádně nechat vyvětrat. Ale když sněží, tak dávám na kočár normálně pláštěnku, není mokrý a jako bonus mi dovnitř na dítě nefouká ![]()
Pokud by měl kočár ekokůži tak bych se pídilá taky, jestli něčím neošetřovat
. Já mám pláštěnku ( voda, sníh, vítr)takže žádný postřiky. Mě to vlastně ani nenapadlo. Bych se bála, že to udělá fleky.
Ahoj, impregnovala, protoze mame cerny kocar se sklonem k vyblednuti… Pouzila jsem na doporuceni Nikwax Tent& Gear Solar Proof 500 ml a jak korba, tak sportak ok. Jen jsem zapomnela u korby vyndat/zakryt vnitrek, kaplo mi tam a zustal nepatrny flicek. Tak jen bacha na to
.
Já mám doma impregnacni sprej nějaký univerzalni..je na něm obrázek bot, oblečení, stanu…tak sem ho nastříkala i na kočárek…smrdí to asi jako lak na vlasy ale za pár hodin to vyprchalo… Kočárek mám bazarový a právě když jsem před tím s malou venku zmokla tak jsem zjistila že boudicka prosakuje… V dešti sem idnte doby nebyla tak nevím jak to funguje ale snad jo..pláštěnka mi přijde k tomuhle kočárku taková na prd, je děsně neskládá a navíc malá se s ní rozčiluje že přes to pořádně nevidí ven…
Jen k těm plastenkam - já ji používám jen v nouzi. Když prijde par kapek, tak prave potrebuju at to nepromokne a když ne období kdy prsi víc, tak má dítě v nositku/šátku. Pro me rozhodne pohodlnejsi
Děkuju moc za rady, zkusím tedy nastříkat a uvidíme až poprvé vyjedeme
![]()