Kočárek Dorjan-novější hodnocení

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
Tonick19
Zasloužilá kecalka 881 příspěvků 09.07.18 20:12
Kočárek Dorjan-novější hodnocení

Ahoj. Koukám po recenzích na kočárky dorjan, všude jsou dost staré recenze. Chtěla bych poprosit majitelky, které mají novější modely (od r.2015) o hodnocení jak jste spokojené. :mavam: Děkuju

Stránka:  1 2 Další »
Reakce:
Anonymní
Registrovaný uživatel, který přispěl anonymně 09.07.18 20:41

Sama jej nemám, ale jezdím a ním často, když hlídám synovce. Má kočárek kupovaný roku 2015.
V hluboké verzi mi přijde bezproblémový. Ve sportovní mi vadí velmi špatný přístup ke košíku a celkově horší manipulace s kočárkem - přijde mi, že je těžiště ve špatném místě, a špatně se pak nadzvedává např.při najíždění na něco vyššího. Kočárek má často pichle kolečko, ale to asi dělají všechna nafukovací. A poměrně brzy se rozvrzal a musí se často mazat.
Kočárek není špatný a myslím si, že poslouží dobře. Ale osobně bych si ho nevybrala, mám zkušenost s větším množstvím kočárků a tento u mne nevítězí ani vzhledově, ani praktičností.

Uživatel je onlineLara Farseer
Ukecaná baba ;) 1078 příspěvků 09.07.18 20:41

@Tonick19
Já mám doma Prestige Lovely 2017. Korbu, sporťák a autosedačku.

Kupovali jsme v lednu, malej se narodil v únoru.

Za sebe jsem s ním spokojená, vyzkoušela jsem si ho u sestřenky, pak ještě v obchodě. Předem podotýkám, že je to můj první kočár (a první dítě :) ), nevyznám se v tom a neměla jsem na to zkoušet stovky různých… dostala jsem doporučení, ozkoušela, projeli jsme nějaké technické věci (aby to nebyl nebezpečný nekvalitní šunt) a tadá.

Konstrukce je šikovná, dá se dobře složit (i tak ale zabere půl kufru v autě ;) ), mechanismus funguje dobře. Kola jsou nafukovací, dají se zaaretovat. Rukojeť polohovatelná, hojně využívám.

Není vysloveně terénní, ale zvládli jsme s ním i výšlap na Sněžku a pár dalších výletů (jo, už jsme taky museli jednu duši lepit :mrgreen: ).

K hluboké korbě bych doporučila pořídit ještě nějaký nástavec - clonu, docela tam svítí. Do spodu toho moc nedáš (jako rozumnej nákup, ale těžký věci ne).

Oceňuju možnost různě polohovat vnitřek, odepínat z korby neprodyšný kryt a tak… Joa docela praktická kabelka ;-)

Nevím, co ještě bys chtěla slyšet.

Za mě dobrá kvalita za slušnou cenu. Dají se určitě najít i levnější a samzořejmě dražší. Mě to tak vyhovuje.

Uživatel je onlineLara Farseer
Ukecaná baba ;) 1078 příspěvků 09.07.18 20:43
@Anonymní píše:
Sama jej nemám, ale jezdím a ním často, když hlídám synovce. Má kočárek kupovaný roku 2015.
V hluboké verzi mi přijde bezproblémový. Ve sportovní mi vadí velmi špatný přístup ke košíku a celkově horší manipulace s kočárkem - přijde mi, že je těžiště ve špatném místě, a špatně se pak nadzvedává např.při najíždění na něco vyššího. Kočárek má často pichle kolečko, ale to asi dělají všechna nafukovací. A poměrně brzy se rozvrzal a musí se často mazat.
Kočárek není špatný a myslím si, že poslouží dobře. Ale osobně bych si ho nevybrala, mám zkušenost s větším množstvím kočárků a tento u mne nevítězí ani vzhledově, ani praktičností.

Pravda, zapomněla jsem dopsat - vzhledem k věku malého mám zkušenost pouze s hlubokou korbou, nikoli se sporťákem (nepotěšila jsi mě :mrgreen: )

Jogrr
Závislačka 4533 příspěvků 09.07.18 20:49

Kamaradka mela na dceru narozenou v prosinci 2016 a des bes, hned po presazeni do sportaku ho vyhodila.
Kazdou chvili pichle kolo, rozhrkany to bylo, tezkej, tot info od ni. Jednou mi ho pujcila, na me byl nizky a ani se mi nelibil designem.

Martina98
Povídálka 38 příspěvků 09.07.18 21:29

Mám 2016 Prestige Basic comfort v šedé barve.S hlubokou korbou jsem byla spokojená. Byla velká a posloužila ucelu.Se sportovní verzi ne. Sedačka byla krátká, když jsem dala dítě po směru jízdy a v tašce jsem měla více věcí tak se kočár prevazoval.Kupovala jsem jako sporťák Britax + a s ním jsem spokojená a jezdíme stale.

LucaR
Povídálka 33 příspěvků 71 inzerátů 09.07.18 21:33

My máme Danny Sport…hluboká korba je prostorná (navíc jde shrnout stříška, takže jsme ani nepoužívali žádné stínítka apod.) a se sporťákem jsem taky spokojená…v roce 2015 se narodila dcera a loni syn, takže používáme pořád a ani jednou jsme teda kola nepíchli :) Ani barvu za tu dobu neztratil a je pořád krasny :) Já jsem s volbou kočárku spokojená a neměnila bych (až je mi líto, že ho jednou přestaneme používat :D)

japato
Kecalka 192 příspěvků 09.07.18 21:55

Máme z roku 2015, přesný typ už si nevybavuji, byla jsem s ním velmi spokojená, za pár dní se nám narodí další mimi takže budeme opět používat. Kolečko jsme nikdy nepíchli. Ocenila jsem hlavně velkou korbičku a praktickou tašku. Jezdili jsme s ním i v terénu a vydržel.

admin
Extra třída :D 11613 příspěvků 10.07.18 03:33

@Tonick19 Dobrý den,

jen připomínám, že až kočárek vyberete, můžete se po něm podívat i z druhé ruky a něco ušetřit. Bazar s kočárky najdete přímo na eMiminu.

Krásný den :kytka:
adminka Eliška

Lekninka91
Extra třída :D 10524 příspěvků 10.07.18 08:33

Máme VIP butterfly 2017 a jsme spokojení.. Na sporťák dost lidí nadávalo, co jsem četla recenze, ale za nás pecka :mrgreen:

K92
Kecalka 254 příspěvků 10.07.18 08:44

Nechápu proč tu vůbec zmiňujete píchlé kolečko :D . To přeci není vada kočárku ale normální věc u nafukovacích kol, cyklistům se to taky stává.
Dorjan máme loňský model. Na procházky jezdíme poctivě 2× denně už půl roku a zatím jsme opravdu spokojení, zvládá i obtížný terén. Kupovali jsme ho především kvůli prostorné hluboké korbě a tomu, že je hezky odpružený, což je u kočárků s aretovacími kolečky výjímka. Celý vnitřek lze vyprat. Taky nám vyhovuje, že je kočárek jeden z těch nejvyšších, u těch nízkých se necítím dobře. Jediné mínus vidím v tom, že se nám jen tak tak vejde do Fabie. Sporťák jsme zatím nevyzkoušeli, ale počítám s tím, že když nebude vyhovovat, tak koupím třeba Valco, nebo Britax.

Verusla
Nováček 2 příspěvky 10.07.18 08:52

@K92 nehledě na to, že lze objednat kolečka pěnová místo nafukovacích :) Nevím, jestli to tak bylo vždycky, každopádně teď to lze.
Taky pokukuji po Dorjan kočárcích, líbí se mi hlavně kvůli prostorné korbičce, měli by mít jednu z největších mezi kočárky. A podle mě za dobrou cenu dobrá kvalitka :)

ulinecka
Nováček 1 příspěvek 07.09.18 16:53
dorjan

Ahojik mohu se zeptat? Zrovna mi přisel dorjan butterfly VIP 2018 a zdá se mi že se dost hýbe ta korbička na konstrukci. je to normální? dekuji

Martina98
Povídálka 38 příspěvků 08.09.18 10:33

Také se mi hýbala a ničemu to nevadilo, četla jsem i v jiných diskuzích že se hýbe.

Krumlanda
Stálice 74 příspěvků 20.09.18 21:19

@Martina98 mohu poprosit odkaz na diskuze? Řeším něco podobného a nepřijde mi to hybani teda v pořádku. Dekuji

Stránka:  1 2 Další »
Váš příspěvek
Reklama

Poslední články

Nejčastější chyby při usazování dětí do autasedačky

Téměř denně cestuje většina rodičů se svými dětmi autem. Snad žádný z nich by... číst dále >

Články z Expres.cz

Psychiatr Jan Cimický o Jiřím Pomejem: Bál se smrti, řešili jsme i Andreu!

Předtím než byl Jiří Pomeje hospitalizovaný s rakovinou kostí v Nemocnici Na... číst dále >

10 let pro Terezu! Státní žalobce navrhl dívce maximální trest. Poškodila naši zemi, hřímal

To nevypadá dobře. I dnes pokračoval soudní proces s Terezou, která byla v... číst dále >

Články z Ona Dnes

Dárky z vánočního kvízu jsou rozdané. Kdo bude mít dalšího Ježíška?

Jako odměnu jsme si pro naše věrné čtenářky a čtenáře již tradičně připravili... číst dále >

Silvestrovské jednohubky a novoroční jídelní tradice

Za dveřmi je oslava nového roku. A co by to bylo za slávu, kdyby nebylo co... číst dále >