Imuni - práce z domova

27
23.8.22 13:34

Imuni - práce z domova

Dobrý den, chtěla bych se tu zeptat, zda mate někdo zkušenosti se společnosti Imuni s práci z domova? Opravdu to vydělává? Mate někdo nějaké dobře zkušenosti s práci z domova?
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
74217
23.8.22 13:56

To jim tady děláš reklamu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2330
23.8.22 14:13

Ano, mám výborné zkušenosti s prací z domova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
23.8.22 15:27

Je to MLM. Multilevel marketing, pyramidová struktura, letadlo.

Každé MLM vydělává jedině pro ty, co byli u začátku toho prodniku. A vždy je výdělek spojený s tím, že najdeš velké množství hloupějších lidí, než jsi ty a přesvědčíš je, že budou svkěle vydělávat. Tedy platit poplatky, z nichž většina jde výše do pyramidy a něco zbude tobě.

Soustřeď se na to slovo hloupější než ty, protože nikdo chytrý do toho nepůjde, protože si spočíát že MLM je blbej systém ve kterém jen prodělá. Budeš muset najlej poměrně hodně peněz do nějakého startovacího balíčku a pak poslat nahoru každý měsíc nějaké další peníze.

Ty předražená nesmyslné produkty nikdo moc nebude chtít kupovat.

Pokud bys čirou náhodou měla dobrý obchodní talent a uměla lidem vnutit věci a nenaštvat je přitom, tak dělat normálního obchoďáka tě vyjde lépe. Nebo vlastní kšeft s CBD placebem, nebo cokoliv. Ale musíš si to umět spočítat.

A vzhledem k tomu, že se na to ptáš na emiminu, tak si nemyslím, že bys měla šanci vyloženě uspět jako prodejknyě v pyramidovém schématu. Spíš do toho strašlivě zahučíš a zadlužíš se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.8.22 16:35

@Kelsey kdybych jim chtěla dělat reklamu, tak se tu nebudu ptát, jestli to vydělává nebo ne. Ptám se na zkušenosti s nimi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
23.8.22 16:39

@Ou děkuji za pořádnou odpoved, aspoň vím, co to tedy obnáší a nemá cenu se do toho poustet. Nebyla jsem si jistá a žádné zkušenosti s takovou praci nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.10.22 16:47

@lucik1410 jako odpověď od OU je zcela zcestná… já tedy dělám MLM roky, u jiné firmy, nyní jsem půl roku zkusila taky Imuni… a můžu říct, že jsem vydělala hned první měsíc skoro šest tisíc, o tři měsíce později jsem měla už přes 13 tisíc.
MLM není právě žádná pyramida, žádné letadlo, to je právě rozdíl, od čeho se MLM odlišuje. Neplatí se poplatky, MLM má produkty, v letadle se platí poplatky, členství a to je právě špatně - pyramida. V MLM je jedno, kdy začnete, ve které linii jste - tam je to jen o vaší šikovnosti, firma platí vás za vaši snahu, ne za to, že jste na začátku… takže paní OU má špatné informace. Já se v MLM pohybuji už 13 let… a do práce díky tomu nechodím. Samozřejmě nechci dělat reklamu, ale toto je fakt.
Takže určitě neváhejte, důkazy výplat vám klidně můžu ukázat - s tím problém nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jun
749
19.10.22 17:16

@Danča1234 :D :D :D první příspěvek a hned tak obsáhlý, proč to? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.11.22 10:47

@jun nerozumím???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
20.11.22 09:02

Nechoď to toho. Takových tady bylo, vždycky přijde na trh nějaká nová firma, nasbírá pár hloupých oveček, které ji budou vydělávat a pak zase zmizí, protože lidi tohle prostě nechtějí kupovat, většina je na MLM úplně alergická. Já bych si z MLM nekoupila ani voňku do záchodu už jenom z principu. Samozřejmě že můžeš něco vydělat, když si taky nasbíráš spoustu hloupých oveček, kteří budou pod tebou a předražené shit výrobky bude kupovat celá tvoje rodina a přátelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
166
21.11.22 12:11

@Danča1234

V MLM se pohybujete už 13 let a za úspěch a důvod nechodit do normální práce považujete výdělek 6 a 13 tisíc za měsíc?

Zajímavé :lol: To i člověk s minimálkou je na tom lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.23 11:24

@Ou pyramidová struktura? A co dneska není pyramidová struktura?
I v klasickém zaměstnání máte pyramidovou strukturu s tím rozdílem, že tam máte omezený poziční a tedy i platový růst. V klasickém zaměstnání pokud začnete jako třeba dělník nikdy nedostanete na ředitelskou pozici a plat jen díky tomu že budete pracovat. Prostě si odkroutíte 8 hodin dostanete předem určený plat. V MLM to tak není. Tady si každý vydělá přesně tolik kolik si zaslouží.
Nejdříve byste si měl/a zjistit rozdíl mezi letadlem, pyramidou, ponzyho schématem a dobrým MLM. První tři jsou dlouhodobě neudržitelné, ve většině případů zde není žádný produkt a informace se dají velmi těžko dohledat. MLM má vše legálně, veškeré informace si lehko najdete nebo vám budou bez problémů sděleny. A pokud se vám prodej zdá být jako podvod a ti co prodávají jsou podvodníci tak v tom případě jste také. Vše je o prodeji. Chodíte do zaměstnání? Prodáváte svůj čas a své dovednosti a dostáváte za to zaplaceno. Takže jste prodejci.
Navíc máme 21. století a systém práce v MLM je jiný než když byl před 30 roky. Už se neťuká na dveře dům od domu. Vše se vyvíjí.
A ano pracuji v IMUNI a mám krásný plat, pracuji pouze z domu do klasického zaměstnání se vracet nebudu. Pozičně a i platově jsem přerostla člověka, který mě do Imuni přivedl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat