Nová práce a pomluvy
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zakladatelko, myslím, že žádný inteligentní dospělý člověk si nevytváří na ostatní názor na základě pomluv z doslechu. Kolegyně je ****, věřím, že se takové mstivé chování dříve nebo později obrátí proti ní. Já si osobně pomlouvače a tak zvané „Kelišky“ ihned zarámuju jako lidi, se kterými se fakt bavit nechci, jenom ponižují sami sebe. Nenech si nástup do nové práce pokazit, s kolegy se normálně seznam, jako by nic. Vsadím se, že nakonec bude všechno úplně v pořádku, oni tě přijmou bez ohledu na pomluvy kolegyně a uvidíš, že tvé obavy byly zbytečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ad,,No a teď jsem se dozvěděla, že tato kolegyně mým budoucím kolegům řekla, že jsem namyšlená, nechci spolupracovat a pomlouvám.,,
A mas tyto informace fakt overene?
- Citovat
- Upravit
Normální lidé nedají na drby, ale udělají si svůj názor sami.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nic si z toho nedelej, stalo se mi to stejné, chvíli měli odstup, nakonec jsem získala nové přátele, se kterýma se vídám i 2 roky po tom, co uz spolu nepracujeme. Věděla jsem od začátku, ze me pomluvila, chovala jsem se normálně, jako vždy a sedli jsme si všichni. Ona o přátele přišla za takové chování
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Ahoj,
potřebovala bych se vypovídat a poradit.
V bývalé práci jsem byla 3 roky a za týden nastupuji do nové ve stejném oboru. V bývalé praci to bylo poslední rok náročné.. Změna vedení, rozpory v kolektivu apod. Proto jsem se rozhodla pro změnu. Spolu se mnou odchází dalších pět lidí..
Měla jsem zde kolegyni, se kterou jsme se od začátku nemusely, ale nijak ksme se nehádaly.. Spíš jsme se ignorovaly..
No a teď jsem se dozvěděla, že tato kolegyně mým budoucím kolegům řekla, že jsem namyšlená, nechci spolupracovat a pomlouvám.. Což samozřejmě není pravda.. Ano, občas radši dělám sama, ale když je potřeba tak spolupracuji.. No prostě mám strach, že ae ode mě kolegové budou už os začátku distancovat a dělat si předsudky.. Já sevtak těšila na nový začátek ve firmě, kde jsem chtěla pracovat už déle a teď jsem z toho nervózní.. Co byste mi poradili? Chci začít znovu a bez problémů..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To, co o tobě roznáší, je její problém, ne tvůj. Chovej se tak, aby kolegové poznali, jaká jsi skutečně a hlavně ji teda nepomlouvej jakože na oplátku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Deninina píše:
Nic si z toho nedelej, stalo se mi to stejné, chvíli měli odstup, nakonec jsem získala nové přátele, se kterýma se vídám i 2 roky po tom, co uz spolu nepracujeme. Věděla jsem od začátku, ze me pomluvila, chovala jsem se normálně, jako vždy a sedli jsme si všichni. Ona o přátele přišla za takové chování
Přesně toto se mi také stalo. Navíc se říkalo, že jsem kamarádka ředitelky, kterou spoustu lidí nemuselo. Já ji přitom před nástupem do práce neznala, viděly jsme se 2× na různých akcích a ona mě pozvala ma pohovor…ale vzešla z toho zajímavá pomluva.
Neměla mě kvůli tomu ráda vedoucí směny a dávala mi najevo. Budoucí kolegyně mi byly varované, ať si přede mnou dávají pozor, co řeknou.
Nejvtipnější na tom bylo, že já jsem nic netušila a marně přemýšlela nad tím, proč jsem v novém kolektivu odmítána.
Nicméně během zkušební doby jsem je přesvědčila, že jsem úplně normální člověk, pomluvy jsou zapomenuty a s mnohými se kamarádím i mimo zaměstnání.
Jen jsem měla těžší začátek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Správaj sa tak aby si nemohli myslieť to čo im ona povedala
a ak sa ti podarí byť obľúbená a ona sa to dozvie, to bude pre ňu najväčší trest ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladni pravidlo - pri zmene prace nikdy ve starem zamestnani nezminovat, kam nastupuji, leda dotycnemu fakt duveruji a zduraznim mu, at to nikde neroznasi. Zazila jsem takhle i sefa, co odchazejicimu kolegovi zavolal do nove prace a povedel jim tam o nem dost nehezke (a nepravdive) veci. Navic nikdy nevis, kdo kde koho zna a co se k nim o tobe nedostane.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lenka_ píše:
Přesně toto se mi také stalo. Navíc se říkalo, že jsem kamarádka ředitelky, kterou spoustu lidí nemuselo. Já ji přitom před nástupem do práce neznala, viděly jsme se 2× na různých akcích a ona mě pozvala ma pohovor…ale vzešla z toho zajímavá pomluva.
Neměla mě kvůli tomu ráda vedoucí směny a dávala mi najevo. Budoucí kolegyně mi byly varované, ať si přede mnou dávají pozor, co řeknou.
Nejvtipnější na tom bylo, že já jsem nic netušila a marně přemýšlela nad tím, proč jsem v novém kolektivu odmítána.
Nicméně během zkušební doby jsem je přesvědčila, že jsem úplně normální člověk, pomluvy jsou zapomenuty a s mnohými se kamarádím i mimo zaměstnání.
Jen jsem měla těžší začátek.
Stalo se mi něco podobného. Moc jsem se zasmala! ![]()
Jinak pomluvy nevyvracím, ještě je všechny s úsměvem odsouhlasím.
Ten, kdo to potom vypustil, se nestačí divit.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
potřebovala bych se vypovídat a poradit.
V bývalé práci jsem byla 3 roky a za týden nastupuji do nové ve stejném oboru. V bývalé praci to bylo poslední rok náročné.. Změna vedení, rozpory v kolektivu apod. Proto jsem se rozhodla pro změnu. Spolu se mnou odchází dalších pět lidí..
Měla jsem zde kolegyni, se kterou jsme se od začátku nemusely, ale nijak ksme se nehádaly.. Spíš jsme se ignorovaly..
No a teď jsem se dozvěděla, že tato kolegyně mým budoucím kolegům řekla, že jsem namyšlená, nechci spolupracovat a pomlouvám.. Což samozřejmě není pravda.. Ano, občas radši dělám sama, ale když je potřeba tak spolupracuji.. No prostě mám strach, že ae ode mě kolegové budou už os začátku distancovat a dělat si předsudky.. Já sevtak těšila na nový začátek ve firmě, kde jsem chtěla pracovat už déle a teď jsem z toho nervózní.. Co byste mi poradili? Chci začít znovu a bez problémů..