Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zdravím, v září jde dítě 1,5 roku do dětské skupinky.
A rada bych podpořila jeho imunitu.
Mate někdo prosím nějaký typ na vitaminy, sirupy, co muže už takhle malé?
Většinou najdu až od 3 let.
Našla jsem nějaký sirup za 1900,– na 3 měsíce, což klidně dam, ale jestli to nejsou vyhozené peníze ![]()
Sirupy a bonbonky většinou nefungují. Ani když stojí 1900,–. Kup kvalitní vitamín C přírodního původu a k tomu třeba betaglukany. Kombinace těchto látek jsou často v produktech z medicinálních hub, já mám dobrou zkušenost s Mycomedica, ale najdeš i jiné. Mycomedica dělá i sirupy, u těch jsem měla pocit, že zabírají.
Sirupy a bonbonky většinou nefungují. Ani když stojí 1900,–. Kup kvalitní vitamín C přírodního původu a k tomu třeba betaglukany. Kombinace těchto látek jsou často v produktech z medicinálních hub, já mám dobrou zkušenost s Mycomedica, ale najdeš i jiné. Mycomedica dělá i sirupy, u těch jsem měla pocit, že zabírají.
@heluska1992 Nemáš zač. Ještě jsou dobrá probiotika, tedy jogurty, kvašené výrobky a zelenina, omezit cukry, zdravě otužovat. Ale někdy sebevětší opatření nepomůžou a dítě je prostě pořád nahromadě. Dcera chodí do školky druhým rokem, ten první to bylo ok, letos měla každý měsíc vleklou rýmu, se kterou jí do školky nevzali.
Já teda chci začít i se saunovanim
sama jsem se saunovala docela pravidelně, teď na mateřské samozřejmě horší, ale chci vytvořit návyk.
Tak uvidíme i to.
( rodinná známa se saunovani děti věnuje, takže vím nejake zásady. )
Urcite zkus ty betaglukany. Ale bylo by dobre, aby je dite zacalo brat uz ted, ne az v zari kdyz nastoupi ![]()
Urcite zkus ty betaglukany. Ale bylo by dobre, aby je dite zacalo brat uz ted, ne az v zari kdyz nastoupi ![]()
@Dendiss píše: Více
Ano, ano, proto už těším teď. Je mo jasný, ze to nějaký čas chce