Imunita batole

1455
12.7.24 10:26

Imunita batole

Zdravím, v září jde dítě 1,5 roku do dětské skupinky.
A rada bych podpořila jeho imunitu.
Mate někdo prosím nějaký typ na vitaminy, sirupy, co muže už takhle malé?
Většinou najdu až od 3 let.
Našla jsem nějaký sirup za 1900,– na 3 měsíce, což klidně dam, ale jestli to nejsou vyhozené peníze :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4974
12.7.24 10:31

Sirupy a bonbonky většinou nefungují. Ani když stojí 1900,–. Kup kvalitní vitamín C přírodního původu a k tomu třeba betaglukany. Kombinace těchto látek jsou často v produktech z medicinálních hub, já mám dobrou zkušenost s Mycomedica, ale najdeš i jiné. Mycomedica dělá i sirupy, u těch jsem měla pocit, že zabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
12.7.24 10:33

@ProfZav mockrát děkuji :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
12.7.24 10:34

Sirupy a bonbonky většinou nefungují. Ani když stojí 1900,–. Kup kvalitní vitamín C přírodního původu a k tomu třeba betaglukany. Kombinace těchto látek jsou často v produktech z medicinálních hub, já mám dobrou zkušenost s Mycomedica, ale najdeš i jiné. Mycomedica dělá i sirupy, u těch jsem měla pocit, že zabírají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4974
12.7.24 10:37

@heluska1992 Nemáš zač. Ještě jsou dobrá probiotika, tedy jogurty, kvašené výrobky a zelenina, omezit cukry, zdravě otužovat. Ale někdy sebevětší opatření nepomůžou a dítě je prostě pořád nahromadě. Dcera chodí do školky druhým rokem, ten první to bylo ok, letos měla každý měsíc vleklou rýmu, se kterou jí do školky nevzali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
12.7.24 10:48

Já teda chci začít i se saunovanim :lol: sama jsem se saunovala docela pravidelně, teď na mateřské samozřejmě horší, ale chci vytvořit návyk.
Tak uvidíme i to.
( rodinná známa se saunovani děti věnuje, takže vím nejake zásady. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
12.7.24 13:11

Urcite zkus ty betaglukany. Ale bylo by dobre, aby je dite zacalo brat uz ted, ne az v zari kdyz nastoupi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
12.7.24 13:11

Urcite zkus ty betaglukany. Ale bylo by dobre, aby je dite zacalo brat uz ted, ne az v zari kdyz nastoupi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1455
12.7.24 14:46
@Dendiss píše: Více

Ano, ano, proto už těším teď. Je mo jasný, ze to nějaký čas chce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...