Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nevíte prosí o nějakém dobrém imunologovi po severních čechách? Tady u nás je to šílený. Potřebovala bych zajít s dcerkou ale tady mě objednala až na duben 2014
děkuji
Škvorova v Ústí na Bukove, ale obavam se, že objednaci lhůta bude též dlouhá.
Koukám že jsi z Litoměřic-v Ústí je lékařka Mudr. Mudruňková. A tu si dost chválí.
@Raduš.ka44 Většina dospěláků léčí i děti. U alergologů a imunoilogů to tak je.Jen někdo je jen na dospěláky. To jsem nevěděla, že zrovna tato lékařka má jen dospělé. Tak to se omlouvám.
@lasička1 píše:
@Raduš.ka44 Většina dospěláků léčí i děti. U alergologů a imunoilogů to tak je.Jen někdo je jen na dospěláky. To jsem nevěděla, že zrovna tato lékařka má jen dospělé. Tak to se omlouvám.
Já znám alergologu a imunologu nekolik a vždy jsou buď pro dospělé, nebo pro děti. K doktorce Mudrunkove jsem byla předána právě od doktorky Skvorove, to bylo na Bukove. Teď už ale ordinuje jen ve své soukromé ordinaci, ani tam jsem dítě ještě nepotkala, ale třeba je bere taky, zas abych nekecala.
Vím že Dr. Mudruňková dojíždí ordinovat do našeho města. A druhý alergolog kterého tu máme je na dospělé i děti. A v Žatci je jedna lékařka a také dělá děti i dospělé. Tak proto jsem automaticky brala, že i ona je na obojí.