Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, dostala jsem od dětské dr. žádanku na ortopedii (syn má 3roky), ale nedoporučila mi žádného konkrétního lékaře. Buď se mám objednat do Bílého domu, nebo do dětské. Já znám jenom MVDr. Poula a k tomu se mi moc jít nechce. Doporučíte nějakého dobrého dětstkého ortopeda? Kam chodíte vy? Syn trochu stáčí při chůzi spičky k sobě, tak bych byla ráda, kdyby ho někdo pořádně prohlédnul a nechci jít k někomu vyloženě na slepo. Děkuji za typy.
@MinkaD
ahoj. proč nechceš jít k doc. poulovi? je skvělej:-)
Poul mi zanedbal prevenci, dnes bych s holkou nemusela řešit, co řeším ![]()
Chodím do Bílého domu k Mudr. Grycové, údajně je tak nějak nejschopnější z dětských ortopedů v Brně… Malá mi taky stáčí špičky, prodělali jsme rehabilitace, cvičení, bohužel už to vygradovalo (růst), tento týden dostala ortopedické vložky a nechali jsme dělat Hohmannovy dlahy
Z toho sice ale vůbec nejsem nadšená, hlavně z toho, jak s tím chudera bude spát, ale co naděláme, třeba to pomůže. ![]()
@MinkaD Za sebe doporučím Mudr. Holoubka, soustředí se také na podologii, čili na problémy s chodidly. Jsem sice ze Zlína, ale spolupracoval s námi na jednom projektu a je dobrý, má moderní přístroje. A moje kamarádka po vážné operaci krční páteře k němu jezdila na rehabky a konzultace, pomohl jí z nejhoršího, tady se na ni každý doktor vykašlal. Ale neřeknu ti kde je, byla jsem u něj pracovně na dvou pracovištích, ale Brno neznám, takže asi zadej do google a čekej co ti vypadne za adresu ![]()
O Poulovi vím, mojí sestře operoval loket (komplikovaná operace) a chodila k němu i s kolenem. Byl to teda šílený morous, co si pamatuju, ale odborník určitě je. Dívala jsem se na stránky a nemá smlouvu s VZP, takže jestli to chápu dobře, návštěvu u něj bych si musela zaplatit? Ale asi půjdeme ke Grycové.
@berry4 Mudr.Grycová, jak se chová k dětským pacientům? Syn má tři roky a je dost „hysterka“ od doby, co mu píchali denně penicilín, se ho marně snažím přesvědčit, že ne všichni doktoři ho budou píchat, že někteří jsou hodní a jen se „podívají“. I proto bych nerada k Poulovi, ať je odborník jak chce, synátor občas trochu zdržuje, někdy udělá i scénu a brečí. Co si Poula pamatuju, neměl rád jakékoliv prostoje.
@MinkaD
jj, Poul šup sem, šup tam… No já mám vzorné dítě, dcerce nedělá problém nic, spolupracuje s každým, takže na tohle ti nemohu odpovědět. Ale je to sama máma dvou malých dětí, takže si myslím, že bude mít trpělivost ![]()
Jinak dcerka má tu stejnou vadu, co má tvůj syn, nejprve jsme chodily na reha, hlídala si ji, ale ted´naznala, že to bohužel nikam nemělo posun, jak by bylo třeba, takže rentgeny, na základě snímků holka nafasovala ort. vložky a máme ve výrobě Hohmanovy dlahy na noc. Má i nohy do x. Dost. To bude něco ![]()
@MinkaD píše:
O Poulovi vím, mojí sestře operoval loket (komplikovaná operace) a chodila k němu i s kolenem. Byl to teda šílený morous, co si pamatuju, ale odborník určitě je. Dívala jsem se na stránky a nemá smlouvu s VZP, takže jestli to chápu dobře, návštěvu u něj bych si musela zaplatit? Ale asi půjdeme ke Grycové.
Ahojky, tak já mám teda naprosto opačnou zkušenost:-) Poul se mi zdá stŕašně příjemnej a k malýmu se choval moc hezky:-) Návštěva u něj stojí 300,–
Muzu se zeptat k jakemu ortopedovi chodite vy? Ja jsem zoufala, u ortopedky v Olomouci jsem zadala, aby se dceri (4roky) podivala na zada, ze se mi nezdaji, tak neochotne rekla at ji vyslecu, protoze jsme k ni chodili a plochyma nohama a to ji stacilo vyslect ponozky. Prohlasila, ze ma skoliosu at si najdeme cviky na netu a cvicime. Chtela jsem rehabilitace a tam se zdesil proc necvicime davno, ze vtaci nohy dovnitr uz od kycli, ploche je ma z toho a i skoliosa je diky spatne postavenym kyclim. Budu klidne jezdit i do Brna, to neni problem, jen aby lekar byl opravdu odbornik. Dekuji za radu
Muzu se zeptat k jakemu ortopedovi chodite vy? Ja jsem zoufala, u ortopedky v Olomouci jsem zadala, aby se dceri (4roky) podivala na zada, ze se mi nezdaji, tak neochotne rekla at ji vyslecu, protoze jsme k ni chodili a plochyma nohama a to ji stacilo vyslect ponozky. Prohlasila, ze ma skoliosu at si najdeme cviky na netu a cvicime. Chtela jsem rehabilitace a tam se zdesil proc necvicime davno, ze vtaci nohy dovnitr uz od kycli, ploche je ma z toho a i skoliosa je diky spatne postavenym kyclim. Budu klidne jezdit i do Brna, to neni problem, jen aby lekar byl opravdu odbornik. Dekuji za radu
@palous píše:
Ahojky, doc. POul je nejlepší..:-) www.orto-poul.cz
Pokud máte VZP, zaplatíte si 300,– za návštěvu, já peněz ale nelituji.
Souhlasím prof. Poul je nejlepší, sice k rodičům se chová trošku jinak, ale k dětem je super. ![]()
@berry4 píše:
Poul mi zanedbal prevenci, dnes bych s holkou nemusela řešit, co řeším
Chodím do Bílého domu k Mudr. Grycové, údajně je tak nějak nejschopnější z dětských ortopedů v Brně… Malá mi taky stáčí špičky, prodělali jsme rehabilitace, cvičení, bohužel už to vygradovalo (růst), tento týden dostala ortopedické vložky a nechali jsme dělat Hohmannovy dlahyZ toho sice ale vůbec nejsem nadšená, hlavně z toho, jak s tím chudera bude spát, ale co naděláme, třeba to pomůže.