Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@MinkaD píše:
Ahoj všem, dostala jsem od dětské dr. žádanku na ortopedii (syn má 3roky), ale nedoporučila mi žádného konkrétního lékaře. Buď se mám objednat do Bílého domu, nebo do dětské. Já znám jenom MVDr. Poula a k tomu se mi moc jít nechce. Doporučíte nějakého dobrého dětstkého ortopeda? Kam chodíte vy? Syn trochu stáčí při chůzi spičky k sobě, tak bych byla ráda, kdyby ho někdo pořádně prohlédnul a nechci jít k někomu vyloženě na slepo. Děkuji za typy.
mi chodime do bileho doma k mudr grycove
tak to klidne zkus tam
@berry4 Zdravím sice už je to několik let co jste tady psala o dlahách na nohy pro dítě. Mužu se vás zeptat jak to dopdlo a pomohlo to vašemu dítěti? Mám tříletou dceru a ortoped ji to doporučil. Děkuji za odpověd
Obnovuji diskuzi.. kam na dobreho detskeho ortopeda v Brně? (jsme VZP takze Poul nee) potřebujeme vložku na míru (valgozita kotníků) díky
@sall7 Teď jsem nedávno přešla k MUDr. Grycové do Bílého domu. Začala jsem tam chodit od porodnice s nejmladším na kyčle a přešla jsem tam i se starším, který má též valgozní kotníky, kolena, zborcenou klenbu … chodili jsme léta k MUDr. Ondrušovi a postupem času jsem s ním přestávala být spokojená, celé roky nic moc neřešil, nic jsem se pořádně nedozvěděla a naposledy z něj akorát vypadlo, že je to na operaci. Návštěva pokaždé na minutu. MUDr. Grycová hned dělala synovi UTZ., což za šest let předchozí ortoped neudělal, doporučila dávat Vigantol, rehablitovat, pošle ho prý ještě na RTG a vůbec to nevidí tak černě, protože se mu tam prý ta klenba tvoří. Přijde mi velice schopná a je velmi příjemná.
Taky oroduji za MUDr. Grycovou. Kromě toho, ze ma velmi milou sestřičku, skvělou paní na recepci a sama je příjemná a k dětem laskavá, tak je hodne pecliva a důsledná. ![]()
@Marie432875 @Tableta @Fima holky a jsou porad v Bilem domě? nedavno se lekari z bileho domu stehovali na ZAhradnikovu.. tak si tam asi zavolam.. díky
@sall7 minulej týden jsme tam byly s dcerou na laseru, je to pár metrů před ortopedií a rodiče s dětma jsem tam viděla
takže by tam asi měla být
@sall7 ty jo to nevim. Naposledy jsem tam byla pred Vánocemi, jeste v bilem domě. Priste půjdeme zase na podzim ![]()
@sall7 Myslím, že by tam měli zůstávat. My tam byli na konci dubna.