Lázně Bělohrad - po operaci slepého střeva

5
4.10.13 09:28

Lázně Bělohrad - po operaci slepého střeva

Dobrý den, ráda bych požádala o zkušenosti s pobytem holčiček po operaci slepého střeva v těchto lázních. Dcera by měla jet sama, tak mám trochu obavy jaké to tam je. Za Vaše názory budu moc ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2338
4.10.13 09:37

Dobrý den,
s Bělohradem bohužel zkušenost nemám, akorát s Klimkovicemi.
Kdy má dcera jet do lázní? kolik má let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.13 09:41

Je jí 11let. Zatím čekáme na schválení pojišťovnou, ale tak do měsíce by měla nastoupit. Aspoň doufám. Jde nějak zjistit, jestli lázně pomohly nebo až v dospělosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.10.13 09:48

Lázně mohou pomoci v tom, že dcera nebude mít problémy se srůsty. A v dospělosti nemusí mít problémy s otěhotněním.
V lázních bude dcera chodit do školy, pobyt je na 4 týdny. Platí se regulační poplatek 100 korun na den jako v nemocnici.
Po porocedurách a o víkendu můžete dceru navštívit - samozřejmě záleží jak daleko to do lázní máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
4.10.13 09:52

Díky za info, doufám, že lázně pomůžou, i když to se zřejmě dozvíme až za pár let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2338
4.10.13 10:03

Není zač - snad lázně pomůžou. Dcera tam budemít nějaké cvičení na posílení břišních svalů a pánve, peloidní obklady (léčivé bahno), koupele, plavání v bazénu, elektroléčbu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
4.10.13 10:47

Ahojda já tam byla pobyt bývá okolo 4-6 týdnů. Já tam jezdila na 6 týdnů a mohu jen doporučit. Škola je přímo v areálu, denně bazén, rehabilitační cvičení, procedůry apod… :) Nedávno jsem se tam byla podívat a hned bych se tam vrátila :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
4.10.13 10:48
  • Citovat
  • Upravit
5
6.10.13 12:04
@Sandra752 píše:
Ahojda já tam byla pobyt bývá okolo 4-6 týdnů. Já tam jezdila na 6 týdnů a mohu jen doporučit. Škola je přímo v areálu, denně bazén, rehabilitační cvičení, procedůry apod… :) Nedávno jsem se tam byla podívat a hned bych se tam vrátila :lol:

Díky za reakci. A co se tam dělá o víkendech? Mají děti nějaký program? Máme to poměrně daleko, tak se tam asi nedostaneme :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.10.13 12:22

@iferka O VÍKENDECH Jsou návštěvy rodičů, nebo některé děti si berou domů..v podstatě to je prolenošený víkend…program? chodí se tam na procházky a nebo si děti připraví program svůj.. :-)

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
6.10.13 12:22

@iferka ale myslím si, že v sobotu dopoledne je ještě nějaká rehabilitace..ale to nevím jistě..

• Citovat
  • Upravit
5
6.10.13 12:56

Tak ještě jednou moc děkuju, dcera by měla jet poprvé takhle sama někam na tak dlouho, tak zjišťuju informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
6.10.13 13:46

No zprvu byli pocity takové divné…prostě tam má člověk furt režim. Malá vyfasuje denní rozvrh, co, kdy a kde bude mít. Brzy ráno se občas chodí za fyzioterapeutkoU na cvičení, pak velké lázně na procedury, pak je škola, odpoledne cvičení a velký bazén. Takto to chodí od PO do ÚT. Chodí se navečír na procházky, pobývá se venku.Po obědě bývá 1 hodina klidu a musí(my to moc nedodržovali),být na pokoji v posteliv jedné cvičební pozici, např:ležet na zádech a nohy o peřiňák. Nevím proč, ale sestry to chodí občas kontrolovat. Děvčata se sprchují společně, každý týden mají asi 2 nebo tři děti na starosti jídelnu, kdy musí prostírat jak na snídani, tak oběd i večeři. Nemá se čeho bát. Bude jí chvilku smutno, ale mě se pak nechtělo vůbec domů :-D

• Citovat
  • Upravit
Sandra752
6.10.13 13:47

OD PO DO PÁ..JSEM SE SPLETLA*

• Citovat
  • Upravit
lenavan
22.11.13 15:04

slepák

Dobrý den, moc děkuji za příspěvky. Dcera je též po operaci slepého střeva příští týden začneme zařizovat. Zvažujeme spíše Bělohrad. Jsme z okolí Plzně. I tak je to hrozně daleko.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty