Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, ráda bych požádala o zkušenosti s pobytem holčiček po operaci slepého střeva v těchto lázních. Dcera by měla jet sama, tak mám trochu obavy jaké to tam je. Za Vaše názory budu moc ráda.
Dobrý den,
s Bělohradem bohužel zkušenost nemám, akorát s Klimkovicemi.
Kdy má dcera jet do lázní? kolik má let?
Je jí 11let. Zatím čekáme na schválení pojišťovnou, ale tak do měsíce by měla nastoupit. Aspoň doufám. Jde nějak zjistit, jestli lázně pomohly nebo až v dospělosti?
Lázně mohou pomoci v tom, že dcera nebude mít problémy se srůsty. A v dospělosti nemusí mít problémy s otěhotněním.
V lázních bude dcera chodit do školy, pobyt je na 4 týdny. Platí se regulační poplatek 100 korun na den jako v nemocnici.
Po porocedurách a o víkendu můžete dceru navštívit - samozřejmě záleží jak daleko to do lázní máte.
Díky za info, doufám, že lázně pomůžou, i když to se zřejmě dozvíme až za pár let ![]()
Není zač - snad lázně pomůžou. Dcera tam budemít nějaké cvičení na posílení břišních svalů a pánve, peloidní obklady (léčivé bahno), koupele, plavání v bazénu, elektroléčbu.
Ahojda já tam byla pobyt bývá okolo 4-6 týdnů. Já tam jezdila na 6 týdnů a mohu jen doporučit. Škola je přímo v areálu, denně bazén, rehabilitační cvičení, procedůry apod…
Nedávno jsem se tam byla podívat a hned bych se tam vrátila ![]()
@Sandra752 píše:
Ahojda já tam byla pobyt bývá okolo 4-6 týdnů. Já tam jezdila na 6 týdnů a mohu jen doporučit. Škola je přímo v areálu, denně bazén, rehabilitační cvičení, procedůry apod…Nedávno jsem se tam byla podívat a hned bych se tam vrátila
Díky za reakci. A co se tam dělá o víkendech? Mají děti nějaký program? Máme to poměrně daleko, tak se tam asi nedostaneme ![]()
@iferka O VÍKENDECH Jsou návštěvy rodičů, nebo některé děti si berou domů..v podstatě to je prolenošený víkend…program? chodí se tam na procházky a nebo si děti připraví program svůj.. ![]()
@iferka ale myslím si, že v sobotu dopoledne je ještě nějaká rehabilitace..ale to nevím jistě..
Tak ještě jednou moc děkuju, dcera by měla jet poprvé takhle sama někam na tak dlouho, tak zjišťuju informace.
No zprvu byli pocity takové divné…prostě tam má člověk furt režim. Malá vyfasuje denní rozvrh, co, kdy a kde bude mít. Brzy ráno se občas chodí za fyzioterapeutkoU na cvičení, pak velké lázně na procedury, pak je škola, odpoledne cvičení a velký bazén. Takto to chodí od PO do ÚT. Chodí se navečír na procházky, pobývá se venku.Po obědě bývá 1 hodina klidu a musí(my to moc nedodržovali),být na pokoji v posteliv jedné cvičební pozici, např:ležet na zádech a nohy o peřiňák. Nevím proč, ale sestry to chodí občas kontrolovat. Děvčata se sprchují společně, každý týden mají asi 2 nebo tři děti na starosti jídelnu, kdy musí prostírat jak na snídani, tak oběd i večeři. Nemá se čeho bát. Bude jí chvilku smutno, ale mě se pak nechtělo vůbec domů ![]()
Dobrý den, moc děkuji za příspěvky. Dcera je též po operaci slepého střeva příští týden začneme zařizovat. Zvažujeme spíše Bělohrad. Jsme z okolí Plzně. I tak je to hrozně daleko.