Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
injekci ti samozrejme daji a me rtani predniho zubu a bila plomba stalo asi dva tisice.
Ale to zalezi taky na ordinaci…ja jsem byla v Dent Medico a ta patri k drazsim.
Taky nemam rada zubare, taky tam moc nechodim a taky bych radsi rodila:-)
Zubaře nesnáším a přesně moje slova, že bych raději znova rodila než šla k zubaři. Nicméně jsem teď byla na trhání osmičky, injekce jsem dostala 2 a platila jsem pouze poplatek 30 Kč. Stejně tak, když mi zub obstřihávali a dostala jsem snad 3 injekce. Při vrtání jsem jí zatím nepotřebovala…
O injekci si snad můžeš říct všude ne? a cemy - to bude asi u každého zubaře trochu jiné. co chodím já tak injekce zdarma, bílá plomba 700,–, ale dřív jsem chodila k jinému a tam nebyl problém za injekci a plombu nechat dva tisíce a víc. a o té bolesti to nevím, taky jsem posera ![]()
Zrovna dnes jsem byla brrr…
Injekce se neplatí… a když je vrtání s injekcí je to ok… nebolí nic, jen je to trochu nepříjemné, mě vadí spíše ten zvuk…
Já si dnes užila bez opichu kvůli těhu a to byla teprv chuťovka
![]()
Tak mě tedy napadá vzhledem k té injekci… když kojím, to by mohl být problém? ![]()
Taky nesnáším zubaře. A teď ještě víc, kojení prcka mě přišlo na 7 kazů
Dva malý už mám vyvrtaný. Zítra mě čekají další dva. Za injekci platit nebudu. Bílá plomba by u mýho zubaře měla být zhruba za 700.
@werunkaw123 píše:
Zrovna dnes jsem byla brrr…Injekce se neplatí… a když je vrtání s injekcí je to ok… nebolí nic, jen je to trochu nepříjemné, mě vadí spíše ten zvuk…
Já si dnes užila bez opichu kvůli těhu a to byla teprv chuťovka![]()
Ja jsem si v tehotenstvi nechavala delat asi ctyri zuby a vsechny s injekci
Pry je to lokalni a na plod to nema zadny vliv ![]()
Ahoj, byla jsem po 100 letech u zubare, automaticky mi dal injekci, predni zuby maji pri jiny cenik, doplacela jsem 500 za bilou
/moravskoslezsky kraj/
Tak já byla zrovna dnes. Zubařka mi dělala špičák. Za injekci jsem platila 80Kč a za bílou výplň 600. Ale ty výplně se cenově liší. Brácha ve východních Čechách dává za bílou do 400. V Praze na Vinohradech cca 700. Je to různé zubař od zubaře.
@Jedna ženská píše:
Tak mě tedy napadá vzhledem k té injekci… když kojím, to by mohl být problém?
Já měla injekci v těhotenství i při kojení. Asi to ničemu nevadí.
Tak já myslím, že injekci dneska už dávají všude. U nás ji doktorka píchá automaticky, ale byla jsem v poslední době jen na pětce kaz ošetřit. Taky mě toho čeká víc
, ale to jdu zas příště
. Jinak pokud by tě to bolelo určitě si o injekci říct a měla by být zdarma. A plomba bílá u mé doktorky stojí 650 Kč asi je to, jak kde.
Zajímavé je, já jsem zatím nepochopila placení injekcí. Protože někdy jsem platila a někdy ne. ![]()
V těhotenství jsem za ní neplatila a mám pocit, že ani při bolestivém zákroku. I když dnes jsem to měla taky u krčku což jsou muka a platila jsem za ní. Nevím, jak je to dělané ![]()
edit:ale 30Kč poplatek jsem zas platila snad 1× od doby co je zavedený.
@Jedna ženská taky jsem měla injekce při kojení. Obstřihávali mi zub se zánětem, takže jsem dostala asi 3 než mi to umrtvila. Jen mi pak doporučovala pro jistotu 3 hodiny po nekojit…
Ahoj ženy. Po porodu se mi objevil kaz mezi předními zuby, ten zub je docela překřížený přes sousední, tak to asi nebude snadné vyvrtat. Prý je možno zažádat o injekci. V jaké cenové kategorii se ta injekce pohybuje? Nebyla jsem u zubaře dost dlouho, za prvé nebylo třeba a za druhé jsem poseroutka. Vrtali vám některé přední zuby a bolelo to? Pak by mě také zajímalo, jestli když mě občas bolí kaz na stoličce, tak zda mě bude určitě bolet i vrtání, nebo taky nemusí? Ráda bych věděla co mě čeká, až tam vlítnu a případně i kolik přibližně stojí bílá výplň na přední zub. Ať vím, kolik si napěchovat do šrajtofle, až pojedu. Omlouvám se za dětinské dotazy, ale raději bych znovu rodila, než si nechat hrabat do úst.