Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny, chtěla bych se zeptat jestli některá máte zkušenosti s touto paní doktorkou. Chtěla bych k ní přejít s dětmi a zatím jsem na ni slyšela jen chválu
Pani doktorka i sestricka jsou moc mile a prijemne a ochotne. Moc doporucuji.
Taky k ní chodíme a zatím jsme spokojení. Jen mi přijde, že tam vždycky hrozně dlouho čekáme:(
Je vazne dobra, pecliva a umi poradit, zaroven se neridi jen tabulkami, ale predevsim vlastnim rozumem a zkusenostmi. ale pokud vim, tak bere jen novorozence, ale pokud k ni chcete vazne chodit, tak ji dejte vedet a oni si vas zapisou a kdyz jim nekdo vypadne, tak vezmou, kamoska se k ni tak dostala:)
Jo tak s tím čekáním to bude asi všude stejný
Chci k paní doktorce děti přehlásit co nejdříve, tak ještě sháním info, kdo k ní chodí, ale jinak jsem opravdu slyšela jen chválu. A nemáte zkušenosti s přehlašovaním k jinému doktorovi? Jestli si vyřídí-přepošlou zdravotní kartu mezi sebou nebo si to musím oběhat sama?
No takhle, já mám 3 letého syna a druhé čekám, tak bych chtěla aby už obě děti byly u paní doktorky, abych to pak nemusela vyřizovat až se miminko narodí
Nepřijde mi, že by se u paní doktorky v čekárně čekalo nějak nestandardně dlouho, spíš mi přijde, v porovnání s tím, co říkají jiné maminky, že se čeká spíš kratší dobu. Ať už prevence nebo nemocnost, nikdy jsme nečekali déle, než hodinu, to bylo absolutní maximum.
Jinak můžu paní doktorku doporučit, je vstřícná, komunikuje i přes email, v nouzi nejvyšší jí lze volat i mimo ordinační hodiny na mobil. Sestřička je milá a příjemná. Za nás spokojenost
.
Tak to je bezva, díky za příspěvky, tak doufám, že nás vezme
Tak to je bezva, díky za příspěvky, tak doufám, že nás vezme
Oživila bych tuto diskuzi.
Je zde někdo nový s novými zkušenostmi. My jsme s paní doktorkou domluveny, že nám vezme do peče syna od novorozence. Slyšela a četla jsem samou chválu, tady a na známém lékaři. Ale tato diskuze je dost stará.
S paní doktorkou jsem velice spokojená, je pečlivá, oceňuji lidský přístup. Mohu kdykoliv zavolat, ochotně poradí i po telefonu. Sestřička je také milá, ochotná. Jediné mínus je to, že je tam opravdu moc lidí. Kdykoliv jsou děti nemocné, čekáme strašně dlouho, než přijdeme na řadu, ale možná jsem jen měla smůlu, že jsme se natrafili zrovna, když byla velká nemocnost přes zimu. Nejsem z Brna, dojíždím a nelituji.Za mě ano.
Ja k ni chodím a vetsinou skoro necekam, skoro vzdy jdeme na kontrolu kolem jedné. Je fakt, ze odpoledne ma vyhrazené pro mimina, aby se nenakazily od starších deti, takze pozdeji treba čekat budem. Jinak dr je hrozne milá, hodna, se vším poradí.
Pani doktorkq je velmi erudovana, vstricna, mila a znacne proockovaci.