Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Quinny Speedi?
Přidejte zkušenost s Quinny Speediahojky, mám tento kočárek a bruslí se mi s ním dobře. Je skvělé to, že na rukojeti má brzdu takže se dá přibrzďovat, aspoň pro mě to je skvělé.
Ahoj, taky jsme měli a jezdili na brusle, kupovala jsem hlavně kvůli tomu, na rukojeti má brzdu, která brzdí zadní kola kotoučema, narozdíl od jané, který brzdí přední kolo, to mi přijde jako dost nebezpečné. Takže já doporučuju, navíc speedy je asi nejprostornější kočár, takže tam prcek má fakt pohodlí ![]()
Ahojky,
tak ja som mala Quinny a kupovala som ho prave preto ze jazdim na in-linoch, bolo to super, brzda brzdi zadne kolesa co bola vyhoda na rozdiel od inych kocarov. Ja mozem len odporucit.
párkrát jsem s ním bruslila. stála jsem na tom tehdy prvně v životě.. a během chvíle se mi jezdilo super. kočár je hodně stabilní, ruční brzda krásně přibržďuje, a jak píše Kury, je to bezpečnější než na předním kole,..
kočár si nemůžu vynachválit. zrovna v něm vozím druhé, a jediné, co mu vytýkám, je malá korba. a to jen proto, že mám obra.. starší by v pohodě..
doporučuju investovat i do té originální vložky, i když píšou zmenšovací, vozila sjem v ní i téměř dvouletého,..
Děkuju za odpovědi.
Mám malou taky obříka, ale kočárek se mi nezdá malý, oproti Quinny Freestyle o kterém jsem taky uvažovala (hlavně kvůli té otočné sedačce)je mnohem prostornější. Ještě jsem se chtěla zeptat jak vysoko jde vysunout madlo?
Freestyle nemá otočné kolo, ne? To by mně asi dost vadilo, ale nejsem si jistá, už jsou to 3 roky, co jsem ho vybírala
Madlo nevím, dá se vysunout docela dost, s kočárkem jezdil přítel, který má skoro 190 cm + brusle
A v pohodě.
Kury píše:
Freestyle nemá otočné kolo, ne? To by mně asi dost vadilo, ale nejsem si jistá, už jsou to 3 roky, co jsem ho vybíralaMadlo nevím, dá se vysunout docela dost, s kočárkem jezdil přítel, který má skoro 190 cm + brusle
A v pohodě.
freestyle má otočné aretovatelné kolo..
dřív nemíval, to je fakt,,.. taky se prodávala 4kolová verze, dneska už ne..
madlo u speediho jde hoodně vysoko. kočár je složený do mrtě,měli sjme ho na víkendu, tak aby se vlezl do auta, takže nemůžu změřit, ..
ale kdž mě nikdo nepředběhne, změřím..
Aha, tak freestyle vylepšili, to je dobře
Já nezměřím, nedávno jsem ho prodala ![]()
Díky to jsem chtěla vědět. Já mám přes 180, takže je mi většina kočárků malá i bez in-linů. Zítra ten zázrak pojedu omrknout do shopu osobně.
Jinak Freestyle 3XL má otočný kolečko, který jde samozřejmě zaaretovat a navíc i otočnou sport. sedačku, jenže je spíš menší a já mám malou tak trochu obříka ![]()
Ahoj
chci se zeptat, jestli máte osobní zkušenost s tímto kočárkem na in-line bruslích? Výrobce uvádí tento kočárek jako vhodný pro sport a i pro bruslení. Není nad osobní zkušenost, tak se chci zeptat jestli s tímto kočárkem bruslíte a jak to jde.
Díky