Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
jsem asi trubka,už se tady asi 2 hodiny snažím sestavit sporták, ale mě to vůbec nejde pač jsem ztratila návod. nechápu na co je ten pásek vzadu, nacvakala jsem všechno co se dalo a vypadá to divně, hlavně nevím jak mám regulovat sedačku když je to pořád v ležicím stavu, prosím pomozte!
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAZkus se poptat Zuzie z téhle diskuze, řešila to samé, ale výsledek nenapsala ![]()
Anebo si napiš výrobci (hlavnímu distributorovi), aby ti poslali novej.
Na stránkách výhradního distributora www.x-lander.cz jsem našla toto
servis, náhradní díly - po tel. dohodě po - čt 7,00 - 16,00, pá 7,00 - 13,00 hod.
tel./fax: 318 691 461, mobil 777 334 234
e-mail: servis@babypoint.cz
děkuji, prosím jestě dotaz, neco už mám,(díky tvoji fotce hanule) ale je to v polosedu, níž už to nejde??
Dobrý den.Už máte asi kočárek sestavený,že?Mám X.lander XA.Prosím vás,potřebuju poradit.Opěrka mi nejde dát do sedu.Nedrží to.Jen do polosedu a můj roční syn se vzteká,chce sedět rovně
Moc vás prosím o radu,jak to udělat.Dole jsou nějaké šňůrky na bokách.Taky mě mrzí,že střecha mi začala praskat (plastový průhledný pod siťkou).Prosím napište na lenka-smidova@centrum.cz.díky moc…A jak čistíte kočárek?Myslíte,že můžu dát nánožní na ruční praní do pračky?
Ahoj holky, máte některá návod na x lander xa 2011? chci vyměnit korbičku za sporták a nevím jak na to. moc děkuji!!!
@ccudlik já ho mám a neni to nic těžkého ted sem ho cely prala a normalne sem ho pak nacvakala zpet a nahore jsou ještě dva pásky na secvaknutí, na nožičky se vsune do tech dvou nožiček a to je asi celé
Prosím tě a když ten kočárek skládáš třeba do auta, tak to musíš taky pořád odepínat a nebo se to může složit i s tím?
Mohla bych mit taky dotaz ohledne x landeru? vcera jsme sestavovali sportak jen mi tam prebejva nejakej bilej provazek, nekde uz ani nevim kde sem zaslechla ze je to na polohovani ale nejak nevim kam to proste dat. Pak tam byly takovy ocka ty sme zachytili na tu konstrukci na takovy vyvyseny jakoby hrebikovy hlavicky. Ale ten hlavni dotaz zda teda mate zkusenost s bilym provazkem nebo zada polohujete jen takovym tim cernym soupacim?
@zuzzik22 píše:
Mohla bych mit taky dotaz ohledne x landeru? vcera jsme sestavovali sportak jen mi tam prebejva nejakej bilej provazek, nekde uz ani nevim kde sem zaslechla ze je to na polohovani ale nejak nevim kam to proste dat. Pak tam byly takovy ocka ty sme zachytili na tu konstrukci na takovy vyvyseny jakoby hrebikovy hlavicky. Ale ten hlavni dotaz zda teda mate zkusenost s bilym provazkem nebo zada polohujete jen takovym tim cernym soupacim?
my polohujem jen cernym soupacim a je tam jeden pasek na vic na to kdyz je kocarek slozeny da se na madlo a prichyti se na ten vystouplý sroubek ve predu
@Leentilkaa píše:
my polohujem jen cernym soupacim a je tam jeden pasek na vic na to kdyz je kocarek slozeny da se na madlo a prichyti se na ten vystouplý sroubek ve predu
aha me to tim cernym jde dost ztuha kdyz tam mala lezi tak sem myslela jestli ten bily provazek neni nejaky zlepsovak
Ahojte mám tentýž problém, jak dát sporťák do sedu? mám ho jen naležato…