Návod na X-lander XA

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
rebeccca
15.4.13 12:38

český návod ke stažení X-lander XA

• Citovat
  • Upravit
7
25.5.13 18:50

Hezký den přeji, jsem tu dnes s dotazíkem poprvé :roll:. Mám doma X-landra 2010 a potřebuji akutně přejít z korbičky na sporťáka-jelikož se tam malýmu přestává líbit a dnes jsem se na to vrhla a nevím si rady :zed: Jediné co jsem pochopila kam patří veškeré ty cvočky, boudičku taky chapu, to je OK, ale jsou tam nějaké pasky a sucháče a ještě ke všemu nějaký pro mě nepochopitelny díl-je to jakýsi pulkruh a jsou tam 3sucháče a jeden dlouhý naproti těm 3, postraně 2 cvoky a uprostřed 2 otvory jakoby na prostrčení nějakých popruhů-no nevim jak jinak to popsat-jsem ve stavu zoufalosti-dopadlo to tak, že jsem tam vrátila korbu a šla se uklidnit ven. Jinak ještě trochu tápu nad regulací opěrky-asi jsem fááákt technický typ :lol:. Prosím strašně mooooc o radu nebo nejlépe fotky dílů, který kam a jak-jako pro blbce-tak se cítím :zed:. Děkuji strašně moc za každičkou radu. Přeji krásný večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6806
25.5.13 19:19

Tuším-li podle popisu správně, tak ten půlkruh - to je vnitřní vložka na zimu, to strčíš na to lehátko a je to jakoby ochrana hlavy navíc.
No a lehátko -sklápíš uvolněním dvou postranních popruhů asi uprostřed zádové opěrky po stranách a přitahuješ popruhem uprostřed nahoře.
Pokud jsem radama mimo, napiš ještě, posadím tady manžela :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
25.5.13 19:52

Hod spis nejakou fotku podle te ti poradime spis ;) Jsou tam trebs zespod pasky ktere se zachyti na konstrukci (bezpecnostni prvek). Neboj, to das.) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.5.13 20:08

Když mi přišel x-lander, myslela jsem, že zapomněli přibalit nějakou tu konstrukci na sporťák :-) Nakonec to mělo všechno, i když to zpočátku vypadá jako věda, není to věda. Zvládla jsem to taky :-) Cvoky nacvakáš a defakto všechno ostatní se šteluje těma popruhama. Jediný, co mi moc nejde do hlavy, je ten nánožník a proč má ten horní díl nahoře suchý zipy. Nevíte někdo? :-)

• Citovat
  • Upravit
1054
25.5.13 20:53

@ncc1701 pokud je to u vsech modelu stejne, tak je to k tomu, aby se fusak dal zapnout pres madlo (nezklouzal a ditko se neodkopalo?) pratkticke uziti jsem ovsem v podstate nenasla :)

http://www.detskyraj.cz/…muff_ilu.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
25.5.13 21:34

@Mad Silence

Ne, já myslela úplně nad hlavou, kolem toho horního rantlu…

• Citovat
  • Upravit
1054
25.5.13 21:40

Aha tak to bude pravdepodobne podobna saskarna jako ten spodni dil :) Nejake to uchyceni nebo moznost utvorit limec :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.5.13 09:16

Děkuju moc drahé radilky :potlesk: asi to snad dám i dokupy - ten můj slavný půlkruh bude opravdu nad tu hlavu-jen sem stále nenašla kam ty suché zipy připnout, na tom lehátku neni nic kam to připnout :? - ale to zatim hrotit nebudu. Když máme tak úžasné počesí ještě chvilinku snad malýho udržim v korbičce :lol:. Až s ena to znova vrhnu-budu v nejhorším případě volat opět S. O.S. :P. Jinak bych měla ještě jeden dotazík - jakou pláštěnku jste kupovali na ten sporťák? Nevim do čeho se vrhnout zda origoš nebo postačí neorigoš - hlavně aby držela :) mějte se tu a předem díky za rady zkušenějších

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.5.13 09:29

Božínku já jsem trupka :jazyk: - jak jsem tady ještě nováček, tak jsem si tááááák užasně momentálně smazala příspěvek od jené z vás moudřejších :) a vim ted prdlajs :zed: ani netuším jak jsem to dokázala. Děkuji jestli je možné mi to sem hodit ještě jednou děkujiiiiiiiiiiii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paris23
28.5.13 12:44

Ja kupovala neorigos, na korbu sem mela origos ale byla desne tuhá a tvrdá tak snad po druhým nandáni rupla. neorigos co mam na sportak mi prijde mnohem lip poddajnější a zatim drží

• Citovat
  • Upravit
7
28.5.13 13:09

A neměla byste náhodou nějaký odkaz jakou jste kupovala-děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
paris23
28.5.13 13:51

To už si ted bohužel nepamatuju abych rekla pravdu ale zkusim se večer podívat

• Citovat
  • Upravit
paris23
29.5.13 12:19

Tak uz sem nenasla uz je to nejaky patek ale vim ze to byla nějaké no name. kamoska ted kupovala na sportak v rossmanu ale nema teda x landera

• Citovat
  • Upravit
1606
24.3.14 09:05

Tak jak, zadařilo se vám? Já totiž včera taky vytáhla sporťák, že to přehodím, ale když jsem to viděla, tak jsem to vzdala, ten návod k tomu je úplně na dvě věci, v tom se vůbec nevyznám :-( Sice má prcek teprv 3 a půl měsíce, ale 65cm, takže už je přes celou délku korbičky. Myslela jsem, že ten sporťák má nějakou konstrukci jako korbička, prostě nacvaknu a jedu, ale to jsem se koukám dost zmýlila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí