Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAHezký den přeji, jsem tu dnes s dotazíkem poprvé
. Mám doma X-landra 2010 a potřebuji akutně přejít z korbičky na sporťáka-jelikož se tam malýmu přestává líbit a dnes jsem se na to vrhla a nevím si rady
Jediné co jsem pochopila kam patří veškeré ty cvočky, boudičku taky chapu, to je OK, ale jsou tam nějaké pasky a sucháče a ještě ke všemu nějaký pro mě nepochopitelny díl-je to jakýsi pulkruh a jsou tam 3sucháče a jeden dlouhý naproti těm 3, postraně 2 cvoky a uprostřed 2 otvory jakoby na prostrčení nějakých popruhů-no nevim jak jinak to popsat-jsem ve stavu zoufalosti-dopadlo to tak, že jsem tam vrátila korbu a šla se uklidnit ven. Jinak ještě trochu tápu nad regulací opěrky-asi jsem fááákt technický typ
. Prosím strašně mooooc o radu nebo nejlépe fotky dílů, který kam a jak-jako pro blbce-tak se cítím
. Děkuji strašně moc za každičkou radu. Přeji krásný večer.
Tuším-li podle popisu správně, tak ten půlkruh - to je vnitřní vložka na zimu, to strčíš na to lehátko a je to jakoby ochrana hlavy navíc.
No a lehátko -sklápíš uvolněním dvou postranních popruhů asi uprostřed zádové opěrky po stranách a přitahuješ popruhem uprostřed nahoře.
Pokud jsem radama mimo, napiš ještě, posadím tady manžela ![]()
Hod spis nejakou fotku podle te ti poradime spis
Jsou tam trebs zespod pasky ktere se zachyti na konstrukci (bezpecnostni prvek). Neboj, to das.) ![]()
Když mi přišel x-lander, myslela jsem, že zapomněli přibalit nějakou tu konstrukci na sporťák
Nakonec to mělo všechno, i když to zpočátku vypadá jako věda, není to věda. Zvládla jsem to taky
Cvoky nacvakáš a defakto všechno ostatní se šteluje těma popruhama. Jediný, co mi moc nejde do hlavy, je ten nánožník a proč má ten horní díl nahoře suchý zipy. Nevíte někdo? ![]()
@ncc1701 pokud je to u vsech modelu stejne, tak je to k tomu, aby se fusak dal zapnout pres madlo (nezklouzal a ditko se neodkopalo?) pratkticke uziti jsem ovsem v podstate nenasla ![]()
Ne, já myslela úplně nad hlavou, kolem toho horního rantlu…
Aha tak to bude pravdepodobne podobna saskarna jako ten spodni dil
Nejake to uchyceni nebo moznost utvorit limec ![]()
Děkuju moc drahé radilky
asi to snad dám i dokupy - ten můj slavný půlkruh bude opravdu nad tu hlavu-jen sem stále nenašla kam ty suché zipy připnout, na tom lehátku neni nic kam to připnout
- ale to zatim hrotit nebudu. Když máme tak úžasné počesí ještě chvilinku snad malýho udržim v korbičce
. Až s ena to znova vrhnu-budu v nejhorším případě volat opět S. O.S.
. Jinak bych měla ještě jeden dotazík - jakou pláštěnku jste kupovali na ten sporťák? Nevim do čeho se vrhnout zda origoš nebo postačí neorigoš - hlavně aby držela
mějte se tu a předem díky za rady zkušenějších
Božínku já jsem trupka
- jak jsem tady ještě nováček, tak jsem si tááááák užasně momentálně smazala příspěvek od jené z vás moudřejších
a vim ted prdlajs
ani netuším jak jsem to dokázala. Děkuji jestli je možné mi to sem hodit ještě jednou děkujiiiiiiiiiiii
Ja kupovala neorigos, na korbu sem mela origos ale byla desne tuhá a tvrdá tak snad po druhým nandáni rupla. neorigos co mam na sportak mi prijde mnohem lip poddajnější a zatim drží
A neměla byste náhodou nějaký odkaz jakou jste kupovala-děkuji
To už si ted bohužel nepamatuju abych rekla pravdu ale zkusim se večer podívat
Tak uz sem nenasla uz je to nejaky patek ale vim ze to byla nějaké no name. kamoska ted kupovala na sportak v rossmanu ale nema teda x landera
Tak jak, zadařilo se vám? Já totiž včera taky vytáhla sporťák, že to přehodím, ale když jsem to viděla, tak jsem to vzdala, ten návod k tomu je úplně na dvě věci, v tom se vůbec nevyznám
Sice má prcek teprv 3 a půl měsíce, ale 65cm, takže už je přes celou délku korbičky. Myslela jsem, že ten sporťák má nějakou konstrukci jako korbička, prostě nacvaknu a jedu, ale to jsem se koukám dost zmýlila ![]()
http://www.babypoint.eu/index.php?…