Polohování zad u kočárku X Lander

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2654
11.2.11 18:25

X Lander polohování

Ahoj holky…chtěla jsem se zeptat jaké máte zkušenosti s polohováním zad pomocí utahování popruhů u kočárků X Lander. Chtěla jsem si tuto značku kočárku koupit,ale to polohování mě nějak odradilo.Přijde mi dost nepraktické.....tak bych ráda znala vaše zkušenosti. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
11.2.11 18:50

Já jsem si zvykla a nevadí mi. Mám XA a jsem s ním natolik spokojená, že to polohování fakt neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.2.11 18:52

Taky mi nevadí. Dolů to jde v pohodě, nahoru to chce trošku cvik (zvláště pokud je na nich opřené dítko). Máme XA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
11.2.11 19:16

Dá se na to zvyknout.

Mně spíš než to utahování popruhů vadí to, že kočárek nejde do úplného sedu - dítko je v něm víceméně pořád v jakémsi pololehu, což není úplně praktické. Ale taky jsme si už celkem (oba) zvykli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
11.2.11 19:19

Holky díky…právě bych ráda taky XA 2011.....nejdřív jsem chtěla trojkolku,ale ta čtyřkolka bude asi do terénu praktičtější.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
11.2.11 19:20
BohunkaP píše:
Dá se na to zvyknout.Mně spíš než to utahování popruhů vadí to, že kočárek nejde do úplného sedu - dítko je v něm víceméně pořád v jakémsi pololehu, což není úplně praktické. Ale taky jsme si už celkem (oba) zvykli.

Teda tak to jsem ani nevyzkoušela…hmmm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
11.2.11 19:26

Našemu mladému ten polosed vyhovuje, rozvaluje se jak paša :) A když si chce sednout rovně, tak k tomu opěrku nepotřebuje. Jak jeden, tak druhý (máme kočár už 3 roky, takže v něm jezdili oba).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
11.2.11 19:33
Hanule píše:
Našemu mladému ten polosed vyhovuje, rozvaluje se jak paša :)

Jo, to ten náš taky… :lol: jenom ten polosed vede dost často k tomu, že začne usínat - jindy než bych chtěla a potřebovala :mrgreen: Takže pak zbytek cesty neustále zastavuju a budím, v horším případě ho nesu a vezu prázdný kočár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
12.2.11 07:49

Děkuji moc za informace…a mám ještě dotaz,když je ta sedačka zachycená jen popruhy má dítě při sezení pevná záda? Neprohýbá se pak u těžších dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
12.2.11 11:37

V zádech je dána pevná deska, a dost silná, takže neprohýbá .) Alespoň u kolekce 2008.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2654
12.2.11 14:16

Díky.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
13.2.11 12:42

Holky prosim ,potrebuju vasi pomoc, bud jsme totalne neschopni ( ja a manzel) nebo nam neco nedodali pri nakupu kocarku, proste nam nejde polohovat ta zadova operka-porad je to na lezato, jakoby tam chybi nejaky pasek ci co. Nemohly by jste tu dat nejake foto jakym zpusobem se polohuje ta zadova operka? Diky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
14.2.11 12:36

Zuzie, možná bude jednodušší, když sem dáš fotku Ty - vyfoť celou tu zádovou desku zezadu, aby byly vidět všechny popruhy a pásky… Tím okamžitě zjistíme, jestli to vypadá tak, jak má, nebo jestli Ti tam něco chybí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
14.2.11 13:44

Zuzie, jestli vám tam na každé straně zbyla jedna „karabinka“ navíc, tak vám tam asi pásek opravdu chybí.
Tohle je tedy foto z kolekce 2008, nevím, zda to nemají novější jinak. A ta posuvná plastová potvora je tam přinýtkována napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21968
14.2.11 13:47
Hanule píše:
Zuzie, jestli vám tam na každé straně zbyla jedna „karabinka“ navíc, tak vám tam asi pásek opravdu chybí.
Tohle je tedy foto z kolekce 2008, nevím, zda to nemají novější jinak. A ta posuvná plastová potvora je tam přinýtkována napevno.

U nás to vypadá stejně. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4