Polohování zad u kočárku X Lander

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
43
12.10.12 22:21

Vůbec netuším, jaký vylepšovák máš na mysli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jitka Kubalová
7.11.12 19:54

Já také nevím o žádném vylepšováku. Ale ráda bych o něm něco věděla. Řeším totiž stejný problém. Moc dobrá švadlenka ale nejsem, takže do přešívání se rozhodně pouštět nehodlám :!

• Citovat
  • Upravit
10
3.6.13 10:15

Polohování vyřešeno, hurááá!!

Tak se nám stalo, že jsme si objednali x-lander z e-shopu. Dorazil v pořádku asi měsíc před porodem, ale přesto manželovi říkám, že zkusíme složit i sporťák, kdyby tam náhodou něco chybělo, ať to za půl roku plus mínus neřešíme. A tak jsme ho složili, i když to byly nervy a mysleli jsem, že to nedáme, vše ale fungovalo. V říjnu se nám narodila malá a protože rostla jak z vody a přerostla i dětičky v porodnici původně větší, chtěli jsme jí dát v 7 měsících na sporťák, že bude stejně spíš v pololehu.. leč - kočárek šel jen do úplnýho lehu!!! Vůbec to nedrželo nahoře, páska vysunutá, ale ať jsme koumali kde co, vůbec jsme nepřišli na to, v čem je jádro pudla!! Tak jsem kontaktovala dovozce firmu Babypoint a hned za dva dny tel od paní, že než by mi to prý vysvětlovala po mailu, vysvětlí mi to po tel. A vážně to byla banalita… taaakže, vážené dámy, pokud tady v budoucnu budete nějaká řešit to samé, vězte, že je to blbost těch pásků, musí být vytažené i po stranách té zádové opěrky.. tzn nejprve uprostřed ručně zasunout pásku dovnitř a pak těmi postraními otvory vytáhnout pásku ven.. na konstrukci pak máte taková plastová očka, kterými to provlíknete a kouzlo je hotový.. zázrak řekla bych přímo.. 2 týdny jsme jezdili jak pitomci přímo v lehu (stejně to tam malá prospí), ale takhle to bude mnohem lepší cestování.. :) :) :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
6.6.13 06:17

Ahojky, zdravim moc, piseš jak je zázrak hotov-já jsem asi uplne pitomá, řesim to same, ale porad to nechapu. :zed: Jsem v takove fázi, že mám sto chutí kocarek prodat. Nebyla by prosím nejaka fotecka jak to teda vypada kdyz se to má vysunout po stranach a nekam zachytit? Jjeste resim jakysi dlouhy popruh s karabinkama na koncich a netusim kam patri? :roll: Jo a dole po stranách visi nejaké kratounké pasky a nevim tez s cim je mám spojit. Proste šílííííííííím. Jestli budete táááák moc hodný a hodíte mi sem pár fotecek.budu moc rada. Jinak kocarek mi timto dosti sklamal, vázne premyslim o vymene. Dekuji predem a preji krásný den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.6.13 08:23

No jo, to jste ale vyřešila problém, týkající se nového typu x-landeru. A co starý typ? Ř ekněme rok 2008?Tam to jde vyřešit jedině tak, jak jsem to udělala já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
6.6.13 08:31

Holky, ve sporťáku vám ty pásy přes ramínka připadají ok?

Mě teda ne, jsem z toho strašně zklamaná. V zimě jsem tam chtěla dát dítě s fusakem, máme fusak s dírama pro pásy, ale ty pásy ve sporťáku jsou příšerně krátký, prostě i když je máme na maximum, tak to nejde dopnout, při více vrstvách ji to strašně škrtí!!!
Jediný, kdy tam je jakž takž je, když nemá moc vrstev na sobě. Ale stejně, myslela jsem, že ty pásy budou fungovat třeba do roka a půl, do dvou let a ne že nám to v půl roce, nebo teďka v 9 měs. bude těsný!!!
Co s nima, jdou nějak povolit nebo dát pryč? Kdybych to věděla, prsím na tento kočárek… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
6.6.13 08:33

@Pinkie já ho poutám jenom na ty spodní, aby ho to bezpečně drželo to stačí a navíc mu ty přes ramena vadily…

@LucaSpal mám 2007 a taky jsem jednoduše odpárala ty zarážky a je to paráda :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.6.13 08:38

@Pinkie já jsem ty pásy také přešila, protože mi připadlo, že jsou přišité strašně nízko. Přišila jsem je výš a o dost, mám 2-leté dítě a i když už kočárek nepoužívám(jezdíme jen v golfkách Zippy)určitě to bude víc vyhovat i těm, komu ho prodám. myslím, že i s vnitřní vložkou pro malé dítě to bude lepší, než to bylo. Vám ale řeknu, celkem slušný kočár a přešívat popruhy a pásy-to jsem tedy nečekala. Ještě že jsem ho koupila na bazaru za 1800kč-nový bych si nekoupila ani náhodou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
6.6.13 08:50

Já mám právě nový, trojkombinace za 19000,–. Mám srpnový dítě a tak jsme sporťák začali používat až nedávno a nikdy by mě nenapadlo, že můžou mít tak neuvěřitelně pitomě vyřešený ty pásy. Vy jste holky šikovný a přešily jste si to, ale já jsem nešika a já to prostě nepřešiju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
6.6.13 08:50

@Becky00

Jsem asi nechápavá, ale jak to myslíš, že používáš jenom ty spodní? Vždyť přes ty ramínka to musí jít stejně, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
6.6.13 09:26

@Pinkie oficiálně by mělo, ale prostě vezmu jenom ty co jsou na boku a zapnu to do té přezky mezi nohama. Bezpečné to je a syn se může víc pohybovat než kdyby byl uvázaný na ramenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5199
6.6.13 10:53

@Becky00
Jo aha, takže jestli dobře chápu, tak ty přezky na ramínka jsou taky zapnutý, ale na ramínkách je nemáte, máte je jen volně položený, že na nich dítě leží?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7204
6.6.13 16:27

@Pinkie nee, vůbec je zapínám.. :palec: nevím jestli to jde u těch nových typů. Horní pás mám úplně pryč - jenom zacvaknu ty boky a prostředek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
6.6.13 18:14

A ještě ta hrazda…ta je tam taky pěkně blbě. Pokud jsme s ním jezdili, tak jedině bez ní, protože když už jsem vyřešila to polohování a kočár šel téměř do úplného sedu, byla hrazda zase moc vysoko a malé tam překážela…ještě máme Zippy-ty už nedám z ruky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
11.6.13 12:10
@Moka161 píše:
Ahojky, zdravim moc, piseš jak je zázrak hotov-já jsem asi uplne pitomá, řesim to same, ale porad to nechapu. :zed: Jsem v takove fázi, že mám sto chutí kocarek prodat. Nebyla by prosím nejaka fotecka jak to teda vypada kdyz se to má vysunout po stranach a nekam zachytit? Jjeste resim jakysi dlouhy popruh s karabinkama na koncich a netusim kam patri? :roll: Jo a dole po stranách visi nejaké kratounké pasky a nevim tez s cim je mám spojit. Proste šílííííííííím. Jestli budete táááák moc hodný a hodíte mi sem pár fotecek.budu moc rada. Jinak kocarek mi timto dosti sklamal, vázne premyslim o vymene. Dekuji predem a preji krásný den

Moni dneska to vyfotím, jak se k tomu dostanu, ale foto hodím nejdřív večer, spíš zítra.. do tý doby.. nevím, jestli máš starší typ, tam se to polohování dělalo jinak. U těch novějších.. nejdřív si rozepni ty patentíky, aby ses dostala k té dřevěné desce. Pak ručně zasuň tu pásku dovnitř tak, že ti z karabinky bude vyčnivat jen ten zbývající kousek, který už nejde protáhnout. pak si všimni, že jsou tam na bocích v látce tý zádový opěrky takový průřezy asic 2 cm široký. Těmy pak provlíkneš ven ty cancourky pásky, kterou jsi si zatáhla dovnitř a pak je upevníš na takový plastový kroučkky ve tvaru písmene 0 a ta páska má zase dělanou takovou zaráčku, že se to už jen tak nevytáhne.. pak tam píšeš ještě o takový těch jiných pásečkách, co tam vysej.. upřímně, nepochopila jsem sice, k čemu to je, ale mají nakonci taky takový plastový „háček, musí se to zavaknout za takový vysunutý "šrouby“ nebo jak to popsat…
zkus to takhle, jak jsem ti to popsala, kdyby ne, pošlu ty fotky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí