Polohování zad u kočárku X Lander

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3807
15.2.11 10:44

Holky diky za odpoved, vubec mi tam nesvitilo to oko u diskuze, takze jsem si myslela, ze jste se na me vybodly :wink: v duchu se omlouvam :kytka: , no ja to foto ukazu sve drahe polovicce a kdyztak sem hodim foto jak to mame my, diky moc holky, ale asi fakt nam tam neco chybi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
15.2.11 17:49

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
16.2.11 00:15

Prijeli jsme domu az pozde vecer takze jsem to zapomela probrat s manzelem,zitra bude cely den v praci tak snad se k tomu dostanem ve ctvrtek,uz se tesim az to vyresime,ikdyz jeste maleho v kocarku neposazuju tak bych to chtela mit v cajku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
22.2.11 18:01

Ahojte holky. Tak uz jsme se konecne k tomu dostali a udelala jsem i par fotek, ale mam dojem, ze tam je proste neco spatne, vsak mrknete na fotky, budu rada za kazdou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
22.2.11 18:05

Ten pasek se mi zda nejaky kratky a ta skoba neni navrtana naopak? jeste poslu jednu fotku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
25.2.11 14:38

Mi přijde, že to nemáte připnuté ke konstrukci, takže se to nemá jak polohovat… Chtělo by to foto celého zadku kočárku, a nebo někoho kdo má tuhle kolekci, je to malinko jinak než u nás :( Ale když je ta tkanice stále volně, tak mi přijde, že to prostě ještě někde chybí připnout… Co mne tak napadá, návod vám k němu neposlali? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3807
26.2.11 17:24

Na navodu je jen fotka jak to ma byt, ale uz neni bliz popsane jak ty kratke popruhy mame provlect pres ty bocni spony , proste zadne blizsi vysvetleni, asi nam nic jineho nezbude nez zajet do Velmezu at se nam na to podivaj prodejci, jsem fakt zvedava co nam na to reknou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16291
21.4.11 21:46

Tak jak to dopadlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
3.5.11 13:20

opěrka

Dobrý den.Prosím o radu,jak mám dát opěrku zad,aby dítě sedělo rovně a ne v polosedu?Děkuji moc.Mám novější XA,kde má tu sponu nahoře pod opěrkou a trčí z ní pásek:-)Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.2.12 10:28

Pásek u polohování zadní opěrky x-lander

Ahoj, posílám foto, jak má pásek na zadní opěrce kočárku x-lander na desce vypadat, model 2010/11. Volné konce se provléknou přes spony na bocích kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
28.2.12 22:07

Staci zmacknout tu umelou karabinu,ono to jde trosku ztuha,ale jde to.Nekdy to visi na svech.Proto to chce poradne otevrit.Jinak ja jsem s x-landrem spokojena.A syn take.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84Bara
24.3.12 22:28

Holky, pokud chcete aby dítě sedělo v úplném sedu, tak stačí, když si v galanterii koupíte stejný černý pásek a na každé straně ho prodloužíte našitím na stávající pásek a tím pádem to půjde ještě více utáhnout a prcek bude sedět rovně :lol:

• Citovat
  • Upravit
43
16.8.12 02:18

To je bezva nápad! Zrovna předevčírem jsem koupila kočárek přes bazar a přemýšlela, jak to vyřešit. Hned zítra to zkusím!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
16.8.12 18:43

Polohování zad u X-landeru

Tak přesně tohle polohování máme my. Z příspěvku někde na konci jsem vyčetla, jak si pomoct a polohování vylepšit. Pomocí šroubováku jsem celý systém z kočárku sundala-je to jen na dva šrouby. V galanterii jsem zakoupila 1m černého popruhu stejné šíře a stávající popruh nejdříve začala párat. Vypárala jsem zašitou část popruhu, za kterou se tahá a pak jsem vypárala tzv. zarážky. Napadlo mě zkusit celý systém přišroubovat zpátky a teprve pak si všechno rozměřit, než začnu všechno celé šít. A závěr? Nic nového šít nemusím! Těch 10 minut párání totiž vyřešilo můj problém. Záda jdou víc do lehu a co víc.....jdou i lépe do sedu. Pokud bych našila delší popruh, určitě bych docílila třeba i skoro kolmého sedu, ale to už by při sedu bránila hrazda. Pokud takto popruh vydrží, nebudu ho zatím měnit a pokud ne-dám se do šití, ušiji ho stejně, jen bude delší. Je škoda, že to výrobce nemá zmáklé, ale šikovná maminka si poradí. Přečetla jsem několik diskuzí na tohle téma, ale samotnou by mě to nejspíš nenapadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
6.9.12 09:12

Holky, já si objednala pře mmb ten „vylepšovák“ ale vůbec nevím, jak ho tam nainstalovat, víte některá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí