Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s X-lander XA?
Přidejte zkušenost s X-lander XAJinak pásy mi přijdou taky kraťounký.. doufám, že až bude malá větší - v zimě něco přes rok, nebudu je muset používat.
Ale s kočárkem jsem spokojená ![]()
Chtěla bych ti moc poděkovat-díky tvýmu podrobnymu vysvětlení tzv.pro blbce-jako pro mě
máme sportaka v kupe vážně na tom nic neni
Děkuju mooooc
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat - mám kočárek x-lander XT (trojkolku) rocky, řekla bych rok výroby 2010/11 a nyní jsem hlubokou verzi změnila na sportovní, mám ale problém s polohováním kočárku, jak se kočár správně polohuje? Mám na boku takové utahovací pásky a vzadu takovou sponku, ta slouží k čemu, má mít nějaký pásek taky nebo se ovládá jen stlačením? Děkuji
@Moka161 píše:
Chtěla bych ti moc poděkovat-díky tvýmu podrobnymu vysvětlení tzv.pro blbce-jako pro měmáme sportaka v kupe vážně na tom nic neni
Děkuju mooooc
Hele já z toho byla taky magor
Manžel zkoušel všechno i nemožný, upínal patenty všelijak, jen aby Verunka mohla chvilku sedět
![]()
Dokonce jsem se sešla s kamarádkou, která má x-l taky, koukaly jsme na to jak blázni, jenže ona má starší typ a tam je to dělaný jinak :/
Tak jsem se už pak rozhodla jen pro to, napsat přímo dovozci a když vezmu v potaz, že druhý den byl pátek a víkend, tak hned v pondělí mi volala moc ochotná paní a vše vysvětlila.. tak jsem jí pak volala zpátky, že jsem úplne blbec a poděkovala
![]()
Bože, strašně moc děkuju za perfektně názorné foto, konečně jsem to pochopila, už jsem myslela, že se pudu oběsit.. Díky moc, zachránila jste mi nervy i kočárek.
)
Zdravím-už jednou jsem zde dostala super radu k polohování..tak se opět obracím. Ted resím jak připevnit fusak ke sportaku XA-2010
-jsem asi natvrdlá a ještě je k tomu jakysi obloukový bazmeht(jak jsem to nazvala)
. Vypada jak poloviční fusak a typuju, že to asi má přijít kamsi nad hlavu-jsem z toho hotová. Děkuji předem za všechny rady.