Polohování zad u kočárku X Lander

Máte zkušenost s X-lander XA?

Přidejte zkušenost s X-lander XA
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10
11.6.13 12:11

Jinak pásy mi přijdou taky kraťounký.. doufám, že až bude malá větší - v zimě něco přes rok, nebudu je muset používat.
Ale s kočárkem jsem spokojená :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
16.6.13 21:14

Chtěla bych ti moc poděkovat-díky tvýmu podrobnymu vysvětlení tzv.pro blbce-jako pro mě :lol: máme sportaka v kupe vážně na tom nic neni ;) Děkuju mooooc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
18.6.13 18:46

Ahoj holky,

chtěla jsem se zeptat - mám kočárek x-lander XT (trojkolku) rocky, řekla bych rok výroby 2010/11 a nyní jsem hlubokou verzi změnila na sportovní, mám ale problém s polohováním kočárku, jak se kočár správně polohuje? Mám na boku takové utahovací pásky a vzadu takovou sponku, ta slouží k čemu, má mít nějaký pásek taky nebo se ovládá jen stlačením? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
19.6.13 23:08
@Moka161 píše:
Chtěla bych ti moc poděkovat-díky tvýmu podrobnymu vysvětlení tzv.pro blbce-jako pro mě :lol: máme sportaka v kupe vážně na tom nic neni ;) Děkuju mooooc

Hele já z toho byla taky magor :D :D Manžel zkoušel všechno i nemožný, upínal patenty všelijak, jen aby Verunka mohla chvilku sedět :D :D
Dokonce jsem se sešla s kamarádkou, která má x-l taky, koukaly jsme na to jak blázni, jenže ona má starší typ a tam je to dělaný jinak :/
Tak jsem se už pak rozhodla jen pro to, napsat přímo dovozci a když vezmu v potaz, že druhý den byl pátek a víkend, tak hned v pondělí mi volala moc ochotná paní a vše vysvětlila.. tak jsem jí pak volala zpátky, že jsem úplne blbec a poděkovala :D :D :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Martic111
25.8.13 22:42

díííík

Bože, strašně moc děkuju za perfektně názorné foto, konečně jsem to pochopila, už jsem myslela, že se pudu oběsit.. Díky moc, zachránila jste mi nervy i kočárek. :o)

• Citovat
  • Upravit
7
7.9.13 18:55

Zdravím-už jednou jsem zde dostala super radu k polohování..tak se opět obracím. Ted resím jak připevnit fusak ke sportaku XA-2010 :,( -jsem asi natvrdlá a ještě je k tomu jakysi obloukový bazmeht(jak jsem to nazvala) :jazyk:. Vypada jak poloviční fusak a typuju, že to asi má přijít kamsi nad hlavu-jsem z toho hotová. Děkuji předem za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí