Kočárek Adbor Aston

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12681
10.2.11 12:35

kočárek adbor aston

ahoj holky nemáte někdo kočárek adbor aston? právě mě kamarádka psala, že ho má doma a že je s ním spokojená, tak by jsem chtěla slyšet názory více lidí, je to prosttornej kočárek vhodnej do terénu, ale co se vám na něm líbí nebo nelíbí???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24320
10.2.11 12:46

Ma ho kamaradka
Ma ho skoro dva roky.
Vyrvany svi, s prehozenou rukojeti se neda ovladat,je tezky,vim ze mi rikala jeste nejakou vadu.Je to jak tank to tedy za me.Zkousela jsem ho je to fakt des nejhorsi kocar co jsem kdy zkusila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
10.2.11 13:21

aha, to bude on, to je teda pěknej krám, to ani tý kámošce nemůžu říct, ona si ho chválí tak díky moc, alespoń vím, že tento nechci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MíšaJ
15.6.11 11:20

odpověď aston

Ahoj, máme taky astona. Malýmu je osm měsíců a jsme s ním naprosto spokojeni. Hluboká korba (taška) je dost prostorná, malej v ní měl dost místa i s fusakem. Teď jsme mu to předělali na sporťák a taky dobrý.
Dobře se ovládá, všechno je pratelné a má spoustu příslušenství a cena je taky lákavá.
Jediné mínus které to má je, že když z něj máš sporťák a otočíš rukojeť, aby ti mimčo koukalo dopředu, tak ho normálně neotočíš, protože tam jsou obráceně péra a prostě to klasicky nezhoupneš, musíš ho nadzvednout a otočit. Pokud máš klidný dítko tak do roku a půl mu nebude vadit jezdit klasicky a tudíž ti to nebude vadit. Náš malej je divoch a už chce koukat dopředu, takže budeme muset koupit něco jiného, ale jinak spokojenost veliká.
Jo a složit se dá jednoduše, ale potřebuješ větší auto. Do fabie ho jaksi nenarveš :-D Museli jsme koupit větší auto :-D Tak snad jsem poradila. Měj se, Míša Jirsová

• Citovat
  • Upravit
MíšaJ
15.6.11 11:24

Teď jsem si přečetla ten příspěvek od SOI - no to je mazec, tak to kupujeme novej co nejrychleji 8-o :-x

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4