Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Z těchto dvou Inu, Matylda je ta kachna nebo co to je z té pohádky. Inko, Ino, Inuško, Inčo ![]()
Podle příjmení, k dlouhému Inna, ke krátkému Matylda. Líbí se mi obě ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s manželem se nemůžeme dohodnout na jméně. Každý si pevné stojíme za jedním z těchto dvou a nechceme ustoupit. Tak jsme si řekli, ze uděláme takový průzkum tady na emiminu, ze se nám třeba pak bude lip rozhodovat. Tak které se víc líbí vám? Popřípadě napište, jak byste oslovovali, děkuji všem
Matylda
My mame Matyldu taky ve vyběru, kdyz bude další holčička a holky by i spolu slavily svátek. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky, s manželem se nemůžeme dohodnout na jméně. Každý si pevné stojíme za jedním z těchto dvou a nechceme ustoupit. Tak jsme si řekli, ze uděláme takový průzkum tady na emiminu, ze se nám třeba pak bude lip rozhodovat. Tak které se víc líbí vám? Popřípadě napište, jak byste oslovovali, děkuji všem
Ahojky, mě osobně se nelíbí ani jedno ale když už bych si měla vybrat tak Ina. Ale záleží dost na příjmení.
@Doe_Jane chápu,že se ti nelibi( mě zas přijdou otřesná jména typu Vanesa, Nikol, Isabela, Natalie apod.) ale proč za trest?
Každému se libí něco jiného:) Dědova sestra je Matylda a je moc spokojená
![]()