Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@Doe_Jane chápu,že se ti nelibi( mě zas přijdou otřesná jména typu Vanesa, Nikol, Isabela, Natalie apod.) ale proč za trest?
Každému se libí něco jiného:) Dědova sestra je Matylda a je moc spokojená
![]()
@miluver píše:
@Doe_Jane chápu,že se ti nelibi( mě zas přijdou otřesná jména typu Vanesa, Nikol, Isabela, Natalie apod.) ale proč za trest?Každému se libí něco jiného:) Dědova sestra je Matylda a je moc spokojená
![]()
tak asi není tlustá, ale chudák holka jestli bude při těle… Matylda nebo Otýlie to jsou jména za trest podle mě ![]()
Inna..
Matylda mi přijde, že bude tercem posměchu
nemůžu si pomoct, neobvyklé, ale srandovní.
@Sofie2013 píše:
Inna. Matylda se mi vůbec nelíbí, představím si tlustou škaredou ženskou.
Taky tak, malou, tlustou, škaredou ženskou, To jméno je příšerné.
Matylda je otřesné jméno, vůbec nechápu, jak se někomu může líbit. ![]()
Ina/Inna se mi taky nelíbí, ale je to pro mě menší otřes než Matylda.
Ina byla ta krásná, málomluvná zdravotní sestra (Andrea Čunderlíková) v Nemocnici na kraji města. Zkráceně jí říkali Ina, ale byla to Jiřina. ![]()
V tomto případě bych dala Jiřinu a říkala jí Ina.
Přijde mi to jako nejmenší zlo.
@Klopotkova píše:
Matylda je otřesné jméno, vůbec nechápu, jak se někomu může líbit.Ina/Inna se mi taky nelíbí, ale je to pro mě menší otřes než Matylda.
Ina byla ta krásná, málomluvná zdravotní sestra (Andrea Čunderlíková) v Nemocnici na kraji města. Zkráceně jí říkali Ina, ale byla to Jiřina.
V tomto případě bych dala Jiřinu a říkala jí Ina.
Přijde mi to jako nejmenší zlo.
Jiřina!?!?! Tak tohle jméno mi v dnešní době připadá za trest. Dříve krásné , dneska hrůza
@petruska131 píše:
Matylda - a rikala bych ji Tyli, Tylinko
My máme Matildu, říkáme jí Tili, Tilčo, Tiluško, Tilu. Toto jméno je čím dál víc oblíbenější.
@Anonymní píše:
Jiřina!?!?! Tak tohle jméno mi v dnešní době připadá za trest. Dříve krásné , dneska hrůza
Mně se taky nelíbí, ale pro mě by to tedy byla daleko lepší volba než dát Matyldu nebo Inu.
Mě by hlavně zajímalo, zda by se tak zakladatelka chtěla jmenovat sama…Matylda…
Matylda je příšerné nepojmenovala bych tak ani kočku
Inna je moc krásný naopak
vybaví se mi Puhajková, krásná ženská ![]()