Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Pokud bych si musela vybrat tak Ina (jedno N). Matyldy znám dvě (malé holčičky) a vůbec nevím, jak jim říkat. Je to děsně tvrdé jméno… ![]()
Obě jsou to hezká jména, máte těžké rozhodování. Inna vs. Matylda, první jsi napsala Inna, myslím, že jsi vnitřně rozhodnutá, pro INNKU
hodně štěstí s výběrem.
Mne se libi obe dve jmena. Taky jsme uvazovali o Matylde pro mladsi dceru, ale je o Emma. Musim rict, ze ted si ji neumim predstavit jako Matyldu. Tilly ano, ale Matylda by se na ni nehodila. Ona sama mi rikala, ze je rada ze neni Matylda. Nejradsi by pry byla Scarlet kterou jsem moc chtela
ale manzel nepovolil. Jinak v CR jde taky dat jenom Tilly, coz se mi hodne libi.
Jinak bych se asi vic priklanela k Inne. Je to moc hezke jmeno, Innusko, Inko, zni krasne. Takove vice vznesene nez Matylda.
Za mne Inna.
Ani jedno… Pokud se ani na jednom neshodnete, vyberte jiné, na které jste ochotni oba přistoupit…
@miluver nádherné jméno, jak jí říkáte? Taky máme Rútí
Shodou okolností též inspirace (pra)babičkou, nechtěla jsem přímo Růženku
@Fiducia My říkáme nejčastěji Rutýsku, Ruti Rutynko a Rutko
Tak my máme prababi přímo Ruth(byla Němka:) ), ale zase jsme chtěli už „češtější“ variantu Rút než Ruth ![]()
Matylda…
Ina/Inna mi přijde jak zkratka. Když už, tak přímo Inka.
Mne se moc líbí Inna, jednu mám v okolí, půjde se synem do školky. Té rikaji Iny, což se mi teda moc nelíbí, já miluju oslovení Inko.
@miluver píše:
@Fiducia My říkáme nejčastěji Rutýsku, Ruti Rutynko a RutkoTak my máme prababi přímo Ruth(byla Němka:) ), ale zase jsme chtěli už „češtější“ variantu Rút než Ruth
Moje mamka je Ruth
a je Slovenka
zvlastni jak se to vsechno meni…jako mala jsem ji litovala, ze se tak blbe jmenuje a dnes se mi to hrozne libi. Ona je teda spokojena celej zivot ![]()
Inna je hezci z techto dvou, kdyz uz bych si musela vybrat
ale ani jedno se mi moc nelibi…