Ina vs. Matylda

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
6698
25.6.18 20:14

Pokud bych si musela vybrat tak Ina (jedno N). Matyldy znám dvě (malé holčičky) a vůbec nevím, jak jim říkat. Je to děsně tvrdé jméno… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
25.6.18 20:32

Obě jsou to hezká jména, máte těžké rozhodování. Inna vs. Matylda, první jsi napsala Inna, myslím, že jsi vnitřně rozhodnutá, pro INNKU ;) hodně štěstí s výběrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
686
25.6.18 20:54

Mne se libi obe dve jmena. Taky jsme uvazovali o Matylde pro mladsi dceru, ale je o Emma. Musim rict, ze ted si ji neumim predstavit jako Matyldu. Tilly ano, ale Matylda by se na ni nehodila. Ona sama mi rikala, ze je rada ze neni Matylda. Nejradsi by pry byla Scarlet kterou jsem moc chtela :)ale manzel nepovolil. Jinak v CR jde taky dat jenom Tilly, coz se mi hodne libi.

Jinak bych se asi vic priklanela k Inne. Je to moc hezke jmeno, Innusko, Inko, zni krasne. Takove vice vznesene nez Matylda.
Za mne Inna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
26.6.18 06:36

@Fiducia Jj máme ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
26.6.18 06:38
@miluver píše:
@Fiducia Jj máme ;) :srdce:

Ale nehledali jsme nic speciálního, má ho po prababičce…
;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1415
26.6.18 08:33

Ani jedno… Pokud se ani na jednom neshodnete, vyberte jiné, na které jste ochotni oba přistoupit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
26.6.18 10:59

@miluver nádherné jméno, jak jí říkáte? Taky máme Rútí :srdce: Shodou okolností též inspirace (pra)babičkou, nechtěla jsem přímo Růženku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
26.6.18 12:42

@Fiducia My říkáme nejčastěji Rutýsku, Ruti Rutynko a Rutko ;) Tak my máme prababi přímo Ruth(byla Němka:) ), ale zase jsme chtěli už „češtější“ variantu Rút než Ruth :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
26.6.18 12:55

Matylda… :srdce: Ina/Inna mi přijde jak zkratka. Když už, tak přímo Inka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
26.6.18 13:11

kdybych si musela vybrat, tak Ina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4523
26.6.18 13:27

Mne se moc líbí Inna, jednu mám v okolí, půjde se synem do školky. Té rikaji Iny, což se mi teda moc nelíbí, já miluju oslovení Inko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.6.18 13:49
@miluver píše:
@Fiducia My říkáme nejčastěji Rutýsku, Ruti Rutynko a Rutko ;) Tak my máme prababi přímo Ruth(byla Němka:) ), ale zase jsme chtěli už „češtější“ variantu Rút než Ruth :kytka:

Moje mamka je Ruth 8) a je Slovenka :lol: zvlastni jak se to vsechno meni…jako mala jsem ji litovala, ze se tak blbe jmenuje a dnes se mi to hrozne libi. Ona je teda spokojena celej zivot :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
26.6.18 13:50

Jinak se mi libi Inna i Matylda, takze nepomuzu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.18 16:20

Inna ;)

• Citovat
  • Upravit
26.6.18 16:25

Inna je hezci z techto dvou, kdyz uz bych si musela vybrat :think: ale ani jedno se mi moc nelibi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze