Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
máte někdo zkušenosti s touto firmou, mám rok starou pračku a již po třetí ji reklamuji, chtěla bych vrátit peníze, ale nevím jak zareagují ,jde o pračku a tak potřebuji co nejrychlejší vyřízení, nemáte někdo ponětí jak dlouho jim to trvá?
Mymáme pračku a myčku Indesit.Pračka jede skoro denně už 6let-bez reklamace
Myčka 1× reklamovaná za 3 roky-
Na reklamaci mají 30dní
Bylo by asi nejlpeší jim zavolat a domluvit se co a jak.Snad to vyřídí dobře,spíš aby vám nechtěli dát jinou pračku-stejný model ![]()
pokud je to po třetí stejná vada máš právo odstoupit od smlouvy,ale mají na vyřízení 30dní
měla jsem indesit pračku a už od indesitu nikdy nic nekoupím…po 3 reklamaci mi peníze nedali, že to není furt ten jeden a stejnej problém..tak jsem se nakrkla a pračku dala do annonce a i když mě stála 7.tisíc dala jsem ji za litr než se furt nervovat
takže držím palečky…
![]()
takže asi moc neuspěju, dvakrát to byla stejná vada a ted je jiná a kdy tedy mám nárok na odstoupení od smlouvy? už nechci značku Indesit taky ani vidět
Dobry den reklamuji mobilni telefon je už v opravě 32 dni . žadal jsem o navraceni peněz ale bylo mi řečeno že tyto dny músi byt pracovni . Prohlidl jsem zakonik a všude pišou jen 30dni neřikaji jake dni?? poradi nekdo spěcha dik