Indesit - reklamace pračky

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
139
21.10.10 11:11

Indesit

máte někdo zkušenosti s touto firmou, mám rok starou pračku a již po třetí ji reklamuji, chtěla bych vrátit peníze, ale nevím jak zareagují ,jde o pračku a tak potřebuji co nejrychlejší vyřízení, nemáte někdo ponětí jak dlouho jim to trvá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17310
21.10.10 11:16

Mymáme pračku a myčku Indesit.Pračka jede skoro denně už 6let-bez reklamace

Myčka 1× reklamovaná za 3 roky-

Na reklamaci mají 30dní :wink:Bylo by asi nejlpeší jim zavolat a domluvit se co a jak.Snad to vyřídí dobře,spíš aby vám nechtěli dát jinou pračku-stejný model :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
21.10.10 11:22

Pracku mame 6 let a bez jedine reklamace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
699
21.10.10 11:23

pokud je to po třetí stejná vada máš právo odstoupit od smlouvy,ale mají na vyřízení 30dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.10.10 11:30

měla jsem indesit pračku a už od indesitu nikdy nic nekoupím…po 3 reklamaci mi peníze nedali, že to není furt ten jeden a stejnej problém..tak jsem se nakrkla a pračku dala do annonce a i když mě stála 7.tisíc dala jsem ji za litr než se furt nervovat :pocitac: :cert: takže držím palečky… :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.10.10 11:45

takže asi moc neuspěju, dvakrát to byla stejná vada a ted je jiná a kdy tedy mám nárok na odstoupení od smlouvy? už nechci značku Indesit taky ani vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
skotak
23.12.10 07:00

kolik dni na vraceni peněz??

Dobry den reklamuji mobilni telefon je už v opravě 32 dni . žadal jsem o navraceni peněz ale bylo mi řečeno že tyto dny músi byt pracovni . Prohlidl jsem zakonik a všude pišou jen 30dni neřikaji jake dni?? poradi nekdo spěcha dik

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová