Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Maminky, máte někdo zkušenost s infarktem středního ucha u dospělého? Léčba, výsledky? Děkuji
Infarkt je obvykle myokardu nebo obvykle zánět středního ucha. Tuto novou variantu covidu ještě neznám…
@Gortyna Možná bys mohla použít Google dříve, než komentuješ něco, co neznáš.
@Gortyna píše:
Infarkt je obvykle myokardu nebo obvykle zánět středního ucha. Tuto novou variantu covidu ještě neznám…
Velmi přínosný příspěvek, Google ti nic neříká? To že něco neznáš, neznamená, že to neexistuje, už ti někdo něco takového říkal? Infarkt je pouze terminologie, slyšela jsi někdy pojem infarkt svalu, nebo plic? Aha takže neexistuje. Infarkt znamená uzavření přívodu krve, v plicích je to termín embolie, v mozku mrtvice. Princip je stejný a může nastat kdekoli v těle, kam vedou cévy a žíly.
Tak tolik k základům přírodopisu základní školy.
Zakladatelko záleží na míře poškození, jaká byla terapie. Tvůj popis je moc obecný, lékař ti prognózu neřekl?
@Gortyna jedná se o obdobu cévní mozkové příhody.
Ale jinak neporadím, je mi líto. ![]()
Mamky kolegyně to prodělala v práci při noční. Druhý den šla na ORL. Poslali ji do krajské nemocnici na nějakou akutní terapii. Byla tam týden. Propustili ji s tím, že pro ní nemohou nic víc dělat. Na ucho je hluchá. Bohužel.
Do práce se nevrátila. Má problém s rovnováhou. Marodí a půjde prý raději do důchodu dřív. Bojí se jezdit autem.
Na ucho jsem ohluchla a mam tinnitus a chodim do hyperbaricke komory, lékař mi nasnínil různé varianty..ale chtěla bych najít někoho se stejnou zkušenosti
Právě mám také pořád problém s rovnováhou, v nemocnici jsem byla tři dny..
Manzelovi zas praskla cevka takhle ve strednim uchu, mel silene potize s rovnovahou, motal se, kdyz sel na wc, musel se drzet steny.. Marodil s tim mesic doma, bral nejake leky, jezdil na ORL…
Desny.
@LENKAHell dobrý den, jak jste na tom? Pomohlo Vám neco? Zřejmě jsem také prodělala infarkt ucha.