CBD kapky na úzkost

123
15.1.22 20:11

Cbd kapky - uzkost

Dobry vecer, rada bych se zeptala zda mate nekdo zkusenosti s cbd kapkami ci vyrobky z cbd na uzkosti? Cetla jsem si uz ruzne clanky, kde pisi, ze nejlepsi je uzivat je kazdodenne jako prevenci a ze jsou opravdu funkcni. Muzete mi nekdo prosim pripadne poradit jaky presne koupit, jak davkovat? Pripadne i info, zda vam zabrali a pomohli?

Diky a pekny vecer

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3598
16.1.22 00:32

Upřímně řečeno lepší je to ubalit a užívat si dlouhý kouř :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
16.1.22 14:50

Zkousela jsem to na synovo ADHd a nevidela jsem rozdil ani po 2 mesicich, ale nekdo rika, ze se ucinek projevi az po cca 12 tydnech, tak nevim :nevim: S davkovanim to je taky jedna velka neznama, protoze kdyz jsem si nasla certifikovaneho prodejce, uvadi tam vzdycky rozmezi a nejnizsi davku, a ze to chce zkouset a pripadne pridavat az do nejvyssi davky, a ono to neni zas tak malo, nejde o 1 kapicku, a ty kvalitnejsi/silnejsi oleje jsou pekne drahe… takze nevim.

Kamaradka si poridila neco na uzkost sebe a syna, na sve PMS a snad to chtela davat i psovi, tam duvod netusim, a nadsene psala uz asi po tydnu, a to dava jen 1 kapku a nic extra silneho… ale fakt nevim zda to nebylo spis placebo :nevim: Rozhodne mi nepripadalo ze to funguje tak, ze si nakapes 1-3 kapky a jsi okamzite v zenu, to teda ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
16.1.22 14:53

Nebo jeste jinak - mne vzdy nejlip zabere sport, proste fyzicka aktivita. To mas levne a de facto hned, at uz jde o beh, jogu ci praci na zahrade nebo prochazku se psem, clovek ma hned ze sebe lepsi pocit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 15:26
@Flora1 píše:
Dobry vecer, rada bych se zeptala zda mate nekdo zkusenosti s cbd kapkami ci vyrobky z cbd na uzkosti? Cetla jsem si uz ruzne clanky, kde pisi, ze nejlepsi je uzivat je kazdodenne jako prevenci a ze jsou opravdu funkcni. Muzete mi nekdo prosim pripadne poradit jaky presne koupit, jak davkovat? Pripadne i info, zda vam zabrali a pomohli?Diky a pekny vecer

Užívám CBD od firmy Harmonelo v současné době 4 měsíce a nemohu si ho vynachválit, nejen že mi velmi pomohl ve stresovém období, ale od doby co ho užívám i krásně v noci spím. V případě zájmu o více informací mi napište do zprávy. Ráda poradím. Pěkný den Katka ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
26.1.22 15:58

@kstiburkova Jee, ja se s dovolenim zeptam i kdyz nejsem zakladatelka, mate na mysli cernou lahvicku, kde je CBD, omega 3 a probiotika dohromady? Zajimalo by me davkovani a chut sirupu (jestli chápu dobre, jde o sirup)? Dekuji moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 16:18
@Helca83 píše:
@kstiburkova Jee, ja se s dovolenim zeptam i kdyz nejsem zakladatelka, mate na mysli cernou lahvicku, kde je CBD, omega 3 a probiotika dohromady? Zajimalo by me davkovani a chut sirupu (jestli chápu dobre, jde o sirup)? Dekuji moc!

Dobrý den, ano jde o sirup a je to opravdu ta černá lahvička :-). Chuť je sladká mátová.
Dá se buď vypít jako panák či rozmíchat ve vodě. Jde o Prebiotikum a je k němu potřeba užívat i fialové Probio aby byl účinek co nejlepší. Právě Probio obsahuje 12 různých probiotických kmenů. Ty je potřeba nakrmit v tomto případě se bavíme o CBD. Dávkování je 20ml ráno společně s Probiem a někdy odpoledne kolem 17hod opět 20ml. Probio se bere jen 1× denně.
Ale firma nabízí i další produkty takže pokud třeba někdo řeší akné či exémy užívá se Probio+Vitality, pokud třeba pohybový aparát užívá se Probio+Flexi. Kombinací je tam více. Ráda vám povím podrobnější info, případně mi napište do zprávy.
Krásný den Katka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
26.1.22 16:47

Ahoj, chtela bych poradit, motivaci cokoliv,
Od zari jsem zacala trpet panickymi atakami, a uzkosti, nebylo nikdy tak hrozny chodila jsem ven, do kramu, atd, nez jsme se prestehovali k mym rodicum kvuli rekonstrukci naseho domu, tady mi zacli fakt silne uzkosti, zjistila jsem ze jsem tehotna musela jsem tl dat lrych uz kvuki baraku penezum a sama mam dve deti, furt si musim merit tlak jak dwbil i presto zs mam ho mam v poradku proste se bojim ze si namerim vysokou hodnotu a budu muset do nemoc… Vetsinou mam depku po ranu pred prvni cigaretou to mam strach ze mi bude spatne no stejne si jdu dat,,… Nekdy se mi spatne udela nekdy ne… Ale stejne jdu pro tlakomer a hned merim… Muj tata rika ze jsem magor podotykam ze se lecim jen stitnou zlazu ale hormony v poradku pred dvema tydny na neurologi jsem byla kvuli brneni tvari jazyka atd tam mi rekla ze po neuro strance jsem v poradku, ze se ji to jevi jako od psychiky, cekam na vysledky z eeg… Porad ctu na internetu nejaky nemoci co se podoba mim priznakum… A pak jd mi jeste hur… Uz nechodim nikam sama pac se bojim ze budu mit ataku a buh vi co se stane… Nekdy je mi dobre ze si rikam " ty ve jak me tohle muze polozit" nekdy mam dny ze bych jeb brecela… Antidelresiva brat nechci vzdy sen se dostala ze vseho bez prasku jen chci i ted a byla bych rada jak jste to zvladli i vy bez antidepresiv.

Prestala jsem sw o sebe i starat… Pracivat doma " jsme u nasich" nic me nebavi jwn po vecerech jsem to zase ja :) a funguju ale pres den se bojim chodit ven cokoliv…
25.2. Jsem jdu na psychoterapii
Jinak vysetreni vsechna jsem nela v letw a v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
26.1.22 17:02

@kstiburkova no, ja bych to potřebovala pro 4lete dítě, uvazuju to namísto rybího tuku; i v takovém případě by muselo brát takhle velkou dávku 2× denně? to se mi zda hrozně moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 17:07
@Helca83 píše:
@kstiburkova no, ja bych to potřebovala pro 4lete dítě, uvazuju to namísto rybího tuku; i v takovém případě by muselo brát takhle velkou dávku 2× denně? to se mi zda hrozně moc.

Tak to určitě ne, toto je dávkování pro dospělého. Pro dítko je to také možné, ale dává se v menších dávkách. Takže u vašeho dítka jen 5ml od každého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
26.1.22 17:21

@kstiburkova dobre, dekuji. Je to podle veku nebo podle hmotnosti? Syn je veliky, ma 20 kg. A chapu tedy spravne ze i pro syna by se tedy doporucila kombinace cerna a fialova lahvicka pro nejlepsi ucinek? Ekzemy ani nic jineho nemame, resim to kvuli ADHD.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.1.22 17:35
@Helca83 píše:
@kstiburkova dobre, dekuji. Je to podle veku nebo podle hmotnosti? Syn je veliky, ma 20 kg. A chapu tedy spravne ze i pro syna by se tedy doporucila kombinace cerna a fialova lahvicka pro nejlepsi ucinek? Ekzemy ani nic jineho nemame, resim to kvuli ADHD.

Je to podle váhy. Ta plná dávka je pro dospěláka cca 70kg. Takže pro dítě s těmi 20kg je těch 5ml ideální. Určitě Probio+CBD. Probio je vždy základ má v sobě ty bakterie.
Na ADHD jsou u Harmonela pěkné reference. Poslala jsem vám soukromou zprávu, protože se zde nesmí dávat odkazy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková