Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Brr, už to jméno je strašný. Ale co asi chtít od Třebíče.. ![]()
Co vim, tak v Praze se pohybuji ceny okolo 900 a vice za hodku. Za 2500 kacek, to je teda palba…To jste v tom mela jen hodinovou konzultaci? Zda se mi to strasne moc….
@Petája píše:
Co vim, tak v Praze se pohybuji ceny okolo 900 a vice za hodku. Za 2500 kacek, to je teda palba…To jste v tom mela jen hodinovou konzultaci? Zda se mi to strasne moc….
Třeba v tom měla i kafe. ![]()
Chodím v Brně, 45 minut 800 Kč. Zda se mi to dost. Ale když pomůže, tak je to malo ![]()
@Floralys píše:
Třeba v tom měla i kafe.
Nejdražší kávu jsem měl za 7€.
Asi příplatek za termín sezení na Boží Hod, kdy nikdo, kdo nemusí, tak nepracuje…
Nechce se mi věřit, ze by zrovna dnes ordinoval psycholog… ![]()
Online a příplatek za svátek?
MUDr Matuška v Praze má taky ceník 2500kc za hodinu. Psychiatr, který provádí psychoterapii. Standardní cena v pracovní den.
Psycholog Krpoun má na svém webu, že pracuje během svátků.
Cena bude vyšší z důvodu státního svátku.
https://psycholog-protrebic-cz.webnode.cz/o-mne/
Měla jste se na cenu zeptat dopředu než jste šla na konzultaci.
Na webu nevidím ceník
![]()
Konkrétně k panu Krpounovi chodila moje známá, cena 2500 je fixní ve svátek i běžný den. Nicméně za ty peníze jí to opravdu stálo, velice si pana doktora chválila.
Když jsem se objednával k panu Krpounovi, tak jsem se ho opakovaně ptal na hodinovou sazbu a to emailem, SMS i v telefonu, dostal jsme odpověď, že je jako „automechanik“ kde prý člověk taky dopředu neví kolik zaplatí. Pan Krpoun si řekl na konci sezení o 2500 Kč, sebejistý člověk by mu takovou cenu samozřejmě nezaplatil, protože mu byla zatajena ale takový člověk nejspíš nemusí jít k psychologovi. Snažím se hodnotit přístup pana Krpouna, který není férový. Kdyby mi dopředu oznámil, že jeho hodinová sazba je do 900 do 4000 Kč ale nejčastěji si účtuje (očividně) 2500 Kč, tak určitě nemám potřebu psát recenze, ale očividně nejsem jediný s touto negativní zkušeností. Proto prosím, kdo má stejnou zkušenost jako já napište recenze i na: ****
v ideálním případě i na Google.
edit adminom - odkaz
Dobrý den,
pan doktor mi naúčtoval za 4 sezení +diagnostiku 26. tis.
Nepřijde mi to adekvatní a zvažuji stižnost.
@Mirek R píše: Více
Nevíte prosím kam se obratit, tak, aby se nespálili další lidé?
Cenu pan doktor také neuvedl a ani mě s individuální sazbou neseznámil.
Zdravím, dnes jsem poprvé navštívila psychologa Z. Krpouna a za sezení (60 min) jsem zaplatila 2500,– příjde mi to hodně na Třebíč
jaké máte zkušenosti s cenama u soukromých psychologů?