Kontakt na Naďu Blechovou

3
6.12.21 17:15

Dotaz na kontak

Dobrý den,
nemá tu někdo kontakt, nebo spojení na paní Nadu Blechovou. Lečítelka, šamanka, měla by žít někde u Blanska.
Děkuji Lenka.

Příspěvek upraven 06.12.21 v 17:38

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5913
6.12.21 17:27

Omlouvám se za to, že se vůbec zapojuji, kontakt fakt nemám. Ale to je jako byste napsala, jestli někdo nemá kontakt na Karla Mrázka…
Lidi takových jmen je jistě více, v různých krajích a různého věku. Nikdo tu není telepat, aby věděl, kterou Naďu zrovna sháníte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1117
6.12.21 17:48
@Martha03 píše:
Omlouvám se za to, že se vůbec zapojuji, kontakt fakt nemám. Ale to je jako byste napsala, jestli někdo nemá kontakt na Karla Mrázka…
Lidi takových jmen je jistě více, v různých krajích a různého věku. Nikdo tu není telepat, aby věděl, kterou Naďu zrovna sháníte.

Tak já si myslím že Nada Blechová léčitelka od Blanska asi jich nebude sto nebo ano?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20900
6.12.21 17:48

@Martha03 kdyby začala, že potřebuje telepata, tak by to bylo o něčem jiném…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.12.21 18:15

Koukni v mailu na soukromou zprávu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
6.12.21 20:12

@janablizkova a @Cenarius
Je třeba brát v potaz, že první dotaz zakladatelky byl, máte někdo kontakt na osobu XY. Žádné specifikace či upřesnění a na to jsem reagovala. Dle toho pak zakladatelka svůj dotaz upravila, což je i vidět, že byl po mém příspěvku upraven. Tak klid ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
15.5.22 16:06

Prosím, také hledám kontakt na paní Blechovou. Mohla byste mi jej některá poslat? Děkuju moc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.8.22 12:57

Prosím o zaslání adresy, kontakt mám ale adresu ne :( jelikož se nedovoláte tak by mi to pomohlo. děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
16.6.23 20:44

Kontakt mám i adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.6.23 21:57

Mintaka1
Prosím, mohla bych taky dostat kontakt na paní Blechovou? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
18.6.23 19:59

@Mintaka1 Dobrý den, mohla bych vás také poprosit o kontakt? Měla jsem na paní telefon, ale číslo bylo v podstatě pořád nedostupné… A nemáte nějaké info o tom, jestli je paní ještě aktivní a vezme občas nějakou klientku? Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
18.6.23 20:28

@whatever na číslo se nevolá jen posílá SMS a její kamarádka, co se o tuto agendu stará, pak zavolá zpět. Teď odjíždí na dovolenou, jestli bere nové to nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.1.25 11:58

prosba

Také bych poprosila o jakýkoliv kontakt, kdysi jsem k ní chodila a velmi nutně bych ho potřebovala, moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková