Invalida na voziiuz

25
27.11.21 08:13

Invalida na voziiuz

Dokázaly by se vaše chlapy postarat o vás a děti kdyby jste byla invalida na vozíku kdyby jste měly 2 nebo 3 děti Dokázal by se vaši chlapy o vás všechny postarat když máte doma toho nejlepšího chlapa na světě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8765
27.11.21 08:19

Dokázaly by se vaše chlapy.. :mrgreen: tak to je hustý. Moje chlapy se běžně starají jak o mně, tak o naše děti, takže ano, ony by to dokázaly, i když bych byla na vozíku (což bohužel u mě reálně v budoucnu hrozí, takže jsme to spolu řešili, vlastně asi řešily :mrgreen:).

Absolutně nechápu, jak někdo, kdo píše takto, může mít ukončené základní vzdělání. Ty školy, co produkují toto, by měly vrátit akreditace a nabrat nové učitele…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35796
27.11.21 08:27

Ano i bez vozíku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
27.11.21 08:44
@Brigitd píše:
Dokázaly by se vaše chlapy postarat o vás a děti kdyby jste byla invalida na vozíku kdyby jste měly 2 nebo 3 děti Dokázal by se vaši chlapy o vás všechny postarat když máte doma toho nejlepšího chlapa na světě

Doufám. Ale snad to nikdy nezažiju.

Nauč se psát!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
27.11.21 08:45
@Midaku píše:
Dokázaly by se vaše chlapy.. :mrgreen: tak to je hustý.

Ale počkej, v dnešní době několika desítek různých pohlaví se může stát, že i určité gramatické jistoty vezmou v tomto směru za své, takže paní možná jen předběhla dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
27.11.21 08:55

Zatím stál vždy při mně. Tak já doufám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
27.11.21 09:11
@Karamba2020 píše:
Ale počkej, v dnešní době několika desítek různých pohlaví se může stát, že i určité gramatické jistoty vezmou v tomto směru za své, takže paní možná jen předběhla dobu…

Napadla mne úplně stejná odpověď, trochu mne to děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.11.21 09:45

Když pominu ten češtin, tak jak je to myšleno? Jestli by se po případném úrazu/nemoci dokázal můj partner a otec našich dětí o nás postarat? Předpokládám, že ano.
Nebo jestli by šel muž do vztahu se ženou na vozíčku a postaral se o ni i její děti? To nevím.

• Citovat
  • Upravit
6439
27.11.21 10:18

@ontarova.stara
To by nepsala „vaši chlapi“ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11611
27.11.21 10:26

Fakt je, že tohle dokonale prověří, až když se to stane. Já mám třeba „výhodu“, že jsem na vozíku od narození (dětská mozková obrna) a mám za sebou 2,5 roku nádhernýho vztahu a lásky, bohužel jsme se přestali posouvat a já nedával dost najevo, že mi na tom vztahu záleží, nebyl jsem dost vyzrálý a dospělý.

Bohužel, existuje dost případů, kdy jsou spolu dva zdraví lidé, ten jeden se dostane na vozík a druhý zbaběle zdrhne. V obci, kde žiju, je kluk, který měl před mnoha lety před svatbou, skákal s partou do vody, náraz, ochrnutí, dívka ho opustila.

Mou „výhodou“ je to, že mám své postižení od narození, na střední jsem chodil mezi zdravé, mám spoustu kamarádek, které znám od jejich 16, a jezdí za mnou dodnes, i se svými manžely a dětmi. Je mi 38.

Takže na tohle se podle mě nejde úplně připravit, tudíž ta otázka je víceméně bezpředmětná. Každopádně lidi často zdrhají ze vztahu kvůli daleko méně závažnějším věcem. Ale když se na to ptáte, musí to být osobní důvod, na tohle se člověk asi neptá jen tak z nudy. Takže všem v téhle diskuzi přeji, ať tohle nikdy nemusí řešit, a pokud ano, tak ať ti jejich s nimi zůstanou, a neutíkají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
27.11.21 10:31
@samá práce píše:
@ontarova.stara
To by nepsala „vaši chlapi“ ;)

To máš pravdu, mě zmátlo to „kdybyste měly děti“, ale takové drobné nuance asi budou (tady u zakl.) fuk ;).

• Citovat
  • Upravit
3699
27.11.21 10:38

@Midaku A nenapadlo vás, že jestli se opravdu dostala náhle na vozík, má to nějakou příčinu a může to být jak fyzický i psychický problém? Třeba taková CMP…takže klidně by mohla být ráda, že vůbec nějak píše.
Jako já to nevím, nesoudím, neřeším, tomu co píše rozumím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.11.21 10:51

Tak já sem psát nebudu když neumím psát pořád něco krytizujete hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
27.11.21 10:57

No mám základní školu a to je problém Jak to mám napsat aby jste se mi nevysmaly :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80113
27.11.21 10:58
@Midaku píše:
Dokázaly by se vaše chlapy.. :mrgreen: tak to je hustý. Moje chlapy se běžně starají jak o mně, tak o naše děti, takže ano, ony by to dokázaly, i když bych byla na vozíku (což bohužel u mě reálně v budoucnu hrozí, takže jsme to spolu řešili, vlastně asi řešily :mrgreen:).Absolutně nechápu, jak někdo, kdo píše takto, může mít ukončené základní vzdělání. Ty školy, co produkují toto, by měly vrátit akreditace a nabrat nové učitele…

To asi nemá ukončené vzdělání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková