Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Ahoj všem, chci se optat, jestli už tady má někdo zkušenosti s operaci očních víček a okolí tímto přístrojem? Plexr by měl být skoro zázrak podle info na netu.. Ale byla bych ráda, kdyby mi někdo napsal osobní zkušenost, děkuji ![]()
Ahoj, byla jsem zrovna včera. Dělali mi vrchní víčka. Hodinu jsem měla anestetikum. Myslela jsem, ze to nebude bolet a pálilo to teda dost
na výsledek jsem zvedava, dnes mám oci otekly jak blazen 😀
Jeee super diskuse. Já už o tom přemýšlím tak dva roky, ale pořád jsem si říkala, že Bůh ví, co to je za výmysl
.
Můžu se zeptat, kolik horní víčka stály a jak dlouho to trvalo?
A v jakém městě či klinice?
Taky jsem o tom premyslela dlouho. Na řezání mi přišlo ještě brzo, ale jedno víčko už jsem měla fakt hodně povisly. Byla jsme v Táboře, mají teď akci za horní víčka 3500
No, za mě ne, být Vámi, přidám se do fb skupiny Blefaroplastika a tam se plexr řeší dost.
Většinou negativní recenze v tom smyslu, že plexr nemá takový efekt, jako chirurgický zákrok, na kterém jsem já osobně byla 14 dní zpátky a zatím spokojenost.
Mohu se zeptat na cenu? ![]()
Ale prý je plexr fajn na pleť, když začíná povadat, jen ty víčka bych jím asi neřešila.. ![]()
@Elektra píše:
Ahoj, byla jsem zrovna včera. Dělali mi vrchní víčka. Hodinu jsem měla anestetikum. Myslela jsem, ze to nebude bolet a pálilo to teda dostna výsledek jsem zvedava, dnes mám oci otekly jak blazen 😀
Ahoj, tak se prosím co nejdrive pochlub, jak to dopadlo 🙏 já bohužel nemůžu podstupovat nic v narkoze, takže jsem strašně omezena 😔 a tohle vypadá, jako geniální volba!
@Zwetta píše:
No, za mě ne, být Vámi, přidám se do fb skupiny Blefaroplastika a tam se plexr řeší dost.
Většinou negativní recenze v tom smyslu, že plexr nemá takový efekt, jako chirurgický zákrok, na kterém jsem já osobně byla 14 dní zpátky a zatím spokojenost.
Mohu se zeptat na cenu?Ale prý je plexr fajn na pleť, když začíná povadat, jen ty víčka bych jím asi neřešila..
Oni to, ale i píši, že je to menší účinek, než při klasické operaci.. Je to spíše predstupen, když ještě není přebytek kůže tak velký
a že spousta lidí má nereálná očekávání..
@Hoffma píše:
Oni to, ale i píši, že je to menší účinek, než při klasické operaci.. Je to spíše predstupen, když ještě není přebytek kůže tak velkýa že spousta lidí má nereálná očekávání..
a kolik teda stojí horní víčka plexrem? Nevím no, přijde mi asi logičtější jít už rovnou na víc fungující zákrok, když mám teda pocit, že už ho potřebuju..
![]()
@Zwetta píše:
Mohu se zeptat na cenu?Ale prý je plexr fajn na pleť, když začíná povadat, jen ty víčka bych jím asi neřešila..
Jak můžete porovnávat chirurgický zákrok a pár minutové ošetření? Lidé mají velká očekávání.
@pozornaredogan píše:
Jak můžete porovnávat chirurgický zákrok a pár minutové ošetření? Lidé mají velká očekávání.
to už je ale problém těch lidí, já jen psala zkušenost z dané fb skupiny.. Ono taky je potřeba brát v úvahu, že každá klinika si dělá svoji reklamu a holt se plexr asi v tomto směru, co se víček týče, dost přeceňuje.., Je to spíš pro ty, kteří nechtějí hned chirurg. zákrok, ale jen menší úpravu…
@Hoffma píše:
Ahoj všem, chci se optat, jestli už tady má někdo zkušenosti s operaci očních víček a okolí tímto přístrojem? Plexr by měl být skoro zázrak podle info na netu.. Ale byla bych ráda, kdyby mi někdo napsal osobní zkušenost, děkuji
Ahoj holky, jak dlouho trva hojení prosím?
@Elektra píše:
Ahoj, byla jsem zrovna včera. Dělali mi vrchní víčka. Hodinu jsem měla anestetikum. Myslela jsem, ze to nebude bolet a pálilo to teda dostna výsledek jsem zvedava, dnes mám oci otekly jak blazen 😀
Jak dlouho trvalo hojení, prosím?
Ahoj.
Taky byme zajimalo, jak dlouho trva hojeni a jestli to trochu pomohll?