Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou
Mgr. Pavla Hájková
Dobry den, mate nekdo zkušenosti s KINEZIOLOGII? Přemýšlím že bych to vyzkoušela. Ale neznám moc lidí co na tom byly, tak píšu sem, jestli se tu někdo podělí o svůj příběh nebo zkušenost:-)
Chodila jsem celkem pravidelně a musím říct, že mi to pomohlo neskutečně. Vyřešila jsem věci, který jsem nedokázala vyřešit s psychologem. Nicméně jsem měla štěstí na opravdu dobrou terapeutku, která měla dar od pána boha. Dokázala hodně trefně pojmenovat problémy, což byla polovina úspěchu. Bohužel znám i takový, kterým bych se do rukou nesvěřila ani omylem.
Byla jsem, řešila jsem problémy s matkou. Dělala nějaké odblokování, fyzicky jsem to cítila. Říkala, že se kolem mě vyčistí vzduch a odežene ode mě falešné lidi. Za dva dny se ode mě trhla kamarádka, se kterou jsme tak 4 roky byly v intenzivním kontaktu. Ten způsob, jakým se odloučila byl docela šílený, myslela jsem, že se zbláznila. Vyčítala mi věci, které jsem nikdy neřekla, ani si nemyslela. Vykřičela na mě svoje myšlenky, jako by jí někdo dal nápoj pravdy. Bylo to docela nepříjemné až děsivé. Nikdy se to už neurovnalo. Mrzelo mě to, protože jsem ji měla ráda. Takže jsem chtěla urovnat vztah s matkou a místo toho jsem přišla o kamarádku.
@pepina pepina píše:
A s matkou se vztah zlepšil? Jestli se mohu zeptat?
Ne. Na to je asi i kineziologie krátká. Moje matka mě nerespektuje a já jsem kvůli toho stále v opozici. Myslím, že pro zlepšení bych musela dokázat nějak se povznést nad její řeči a to já nezvládám. A bojím se, jaký vztah jednou budu mít se svou dcerou, u nás se to táhne po ženské linii, přála jsem si to přeseknout.
@Janli mohla bych poprosit o kontakt na paní do zprávy? Teda jestli je z Prahy nebo alespoň Středočeského kraje. Děkuju moc🙂
Mě nepomohla. Ale základ je vyříkat si něco s otcem. Zatím jsem neměla příležitost. Pak třeba pomůže.
Zdravím, chci se zeptat mám moc pro mě, vážný problém. Četla jsem tu předešlé diskuze, ale je to z roku 2015 tak obnovují, Stalo se mi, že se mi před 2 lety zablokovali zničeho nic žvýkací svaly. Rok různé testy na neurol a vše neg. Nevím jsem bezradná a psychicky mě to už velmi vyčerpává. Nejhorší je, že jsem zlá. Taková jsem nikdy dříve nebyla. Jsem výbušná bez energie někdy. Jsou dny kdy mě nic nebaví přišla jsem i o práci protože jsem přestala komunikovat Teda velmi špatná artikulace přišla půl roku na to. Ale co je nejhorší, že vše přenáším na syna vyčítám pouštím jedovatá slova asi si výlévám zlost na něm. Je v pubertě 15 v celku hodný a o to víc mě to velmi trápí. Když mu něco řeknu hnusného nebo vyčtu, tak až se uklidním uvědomím si co jsem udělala a jdu za ním a řeknu, že jsem byla hnusná a zla a že mi to je moc líto, že se mu tím omlouvám a jestli mi odpustí.
On, že ano, že mě chápe a že ho trápí jak mi je. Ale bojím se že to zanechá v něm stopy. Musím mu jeho dušičce strašně ubližovat a nevím jak dál a tak se chci zeptat zda se mi dá pomoci s tou kinezkou. Je pravda že u mě byl dlouhodobý stres a tak nějak nenávist k mámě která mi nikdy nedávala žádnou lásku která jen vydi na mě samé chyby uráží vyčítá a porad mě provokuje v posledních letech jsem se v myšlenkách hodně zabývala, proč se jen ke mě takhle chová a ubližuje, jestli to je tím, že jsem se verbálně ozvala a nenechala si nic líbit. No nevím. Všichni jen ano, pomůžu vám to půjde a jen vyhazuji peníze. Jsem sama se synem a už nemám na vyhazování peněz,
když nemohu pracovat. Děkuji za odpovědi. L
@1LENKA1 píše:
Zdravím, chci se zeptat mám moc pro mě, vážný problém. Četla jsem tu předešlé diskuze, ale je to z roku 2015 tak obnovují, Stalo se mi, že se mi před 2 lety zablokovali zničeho nic žvýkací svaly. Rok různé testy na neurol a vše neg. Nevím jsem bezradná a psychicky mě to už velmi vyčerpává. Nejhorší je, že jsem zlá. Taková jsem nikdy dříve nebyla. Jsem výbušná bez energie někdy. Jsou dny kdy mě nic nebaví přišla jsem i o práci protože jsem přestala komunikovat Teda velmi špatná artikulace přišla půl roku na to. Ale co je nejhorší, že vše přenáším na syna vyčítám pouštím jedovatá slova asi si výlévám zlost na něm. Je v pubertě 15 v celku hodný a o to víc mě to velmi trápí. Když mu něco řeknu hnusného nebo vyčtu, tak až se uklidním uvědomím si co jsem udělala a jdu za ním a řeknu, že jsem byla hnusná a zla a že mi to je moc líto, že se mu tím omlouvám a jestli mi odpustí.On, že ano, že mě chápe a že ho trápí jak mi je. Ale bojím se že to zanechá v něm stopy. Musím mu jeho dušičce strašně ubližovat a nevím jak dál a tak se chci zeptat zda se mi dá pomoci s tou kinezkou. Je pravda že u mě byl dlouhodobý stres a tak nějak nenávist k mámě která mi nikdy nedávala žádnou lásku která jen vydi na mě samé chyby uráží vyčítá a porad mě provokuje v posledních letech jsem se v myšlenkách hodně zabývala, proč se jen ke mě takhle chová a ubližuje, jestli to je tím, že jsem se verbálně ozvala a nenechala si nic líbit. No nevím. Všichni jen ano, pomůžu vám to půjde a jen vyhazuji peníze. Jsem sama se synem a už nemám na vyhazování peněz,
když nemohu pracovat. Děkuji za odpovědi. L
Je mi líto, čím procházíš. Přijde mi to jako psychosomatický problém a asi bych oslovila nějaké odborníky v tomto oboru. Jestli jsi to teda už nezkoušela. Četla jsem i o paní, co na čas ztratila zrak z nějakého nevysvetlitelného důvodu. Držím palce, ať jsi brzo v pořádku.
@1LENKA1 možná si zkus přečíst knížku Moc podvědomí. Je to i audiokniha na YouTube. Vlastně jsou to příběhy lidí, kteří měli různé problémy a matně si vzpomínám, že tam bylo i pár „zázračných“ uzdravení. Autor byl věřící, tak je tam dost odkazů na Bibli, ale dá se to. V antikvariátu bude určitě za pár korun. Nevím, jestli ti pomůže, ale myslím si, že ti neublíží…
Ano je to psychosomatika. Celý život žádná nemoc a teď tohle. Byla jsem dřív společenská a komunikativní. A teď nemám nic. Moc ráda bych ven do přírody do centra nemůžu nikam. Spustí se mi stavy že venku se mi samovolně začnou otevírat ústa a nejdou mi zavřít. Když to zkouším je mít zavřená cítím jak se to se mnou pere. Jakoby mi to říkalo a ne budeš je mít otevřená. Je to šílené, jsem zavřená doma. Milovala jsem roušky neboť jsem mohla alespoň ven a schovat se pod ní. ![]()
@1LENKA1 tak když by to nešlo jinak, tak i teď si můžeš tu roušku dát. Co chceš svému okolí říct? Cos v sobě dlouho držela?
Hodně jsem se trápila tou mámou. Proč je taková a proč se jí z ničím nezavděčím. Má potřebou každého pomlouvat a už se jí nemůžu ani svěřit vše obrátí proti mě. Jsem hodně empaticka. A taková držka
co na mysli to na jazyku. Ale poslední dobou jsem se uzavřela protože když k ní jedu 250km tak se s ní nechci hádat a radši vše odkejvu. Ono se sní nedá hádat, když něco řeknu, názor cokoliv, tak jen ona. Lituje se, ona má největší problém, ona je největší chudinka má potřebu všechny pomlouvat atd já mám pocit, že všechny negace jsem od ní nasála. A teď nevím jak z toho kruhu ven.