Regiojet s dvouletým synem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
503
8.3.13 09:07

@ alli_li díky moc za info, tak je jasné, že se pokusím rezervovat místa v tom čtyřkupé, bude to nejlepší, naštěstí povedu jen kufr na kolečkách, možná batoh, abych měla volné ruce a nebudeme mít ani kočár ani autosedačku, tak by to mělo být v pohodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.3.13 09:07
@mabis píše:
Leoexpres má prý vyhrazená místa kam se dostaneš až s kočárkem - jen jsem se ptala, ale nejela jím ;)

Díky za info :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
8.3.13 09:11

@ zichisek jj tak o českých drahách jsem už fakt neuvažovla, přesně jako ty jsem loni jela ve voze pro matky s dětma a myslela jsem, že nevystoupím v dané zastávce, tento vůz byl přecpán ne matkami s dětmi, ale dospělými cyklisty a podobně a já se zavazadly a dítětem jsem se málem nedostala ven, opravdu už nikdy více, předpokládám, že jízda v regiojetu pro mně bude procházka růžovou zahradou:-) Díky moc moc moc za informace :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.3.13 08:26

Ahoj holky, já jsem asi úplně blbá, konečně jsem se dostala k tomu, že nám objednám jízdenky na regiojet, ale dostala jsem se k výběru místa a já nějak nechápu, v kterém voze jsou ty kupé po čtyřech? Nějak ten plánek nechápu. Prosím o radu, v kterém voze jsou tyhle kupé po čtyřech a jaká třeba čísla. Omlouvám se za trapný dotaz, ale fakt jsem to nepochopila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.3.13 08:27

Jsou to třeba místa 31,32 ve voze číslo 3? Díky moc:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
11.3.13 08:37
@abeille píše:
Jsou to třeba místa 31,32 ve voze číslo 3? Díky moc:-)

Ahoj!

Vždycky záleží na daném spoji. Hodně se to liší! Je to v nákresu ale dobře vidět.
Pokud si nevíš rady, napiš mi přesné datum, místo a čas a já na to kouknu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.3.13 08:50

@Zizalka já bych to nerada koupila špatně, tak jestli bych tě mohla poprosit jedu v neděli 7.4. v 9:12 z Prahy, hl. n. Moc děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
11.3.13 09:03

Ano, tahle místa jsou v 4-místném kupé. Stejně jako ve voze číslo 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.3.13 09:16

@Zizalka díky moc:-) Tak to jdu rezervovat, díky jsi zlatá :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
11.3.13 09:24
@abeille píše:
@Zizalka díky moc:-) Tak to jdu rezervovat, díky jsi zlatá :) :kytka:

Není za co! ;)
Už jsem několikrát jela a brzo pojedu s dětma zas. Už mám rezervováno, tak snad budeme zdraví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
11.3.13 09:36

@Zizalka jsem ráda za radu:-) Já už se na tu cestu moc těším a malej to doufám taky zvládne v pohodě. Tak přeji ať jste zdraví a cestu si užijete :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
11.3.13 09:40
@abeille píše:
@Zizalka jsem ráda za radu:-) Já už se na tu cestu moc těším a malej to doufám taky zvládne v pohodě. Tak přeji ať jste zdraví a cestu si užijete :)

Díky, vám taky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
10.6.13 11:55

Nazdárek, tak už zase příští sobotu jedeme se synem k rodičům :) A mám zase takový hloupý dotaz. Vzhledem k tomu, že už kupé po čtyřech není celé volné a syn je takový divoch, chtěla jsem se zeptat jestli nevíte zda je ve voze číslo 3, tam kde jsou kupé po čtyřech a poslední jsou dvě sedačky, jestli je to jako samostatné kupé? Díky moc za radu, jedu 22.6. v 9:12 z Prahy do Olomouce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2480
10.6.13 12:17

Ahoj!

Úplně nechápu tvůj dotaz…

Já tam vidím i celé volné kupé (za tu dražší cenu 220,–), ale stejně je nepravděpodobné, že tam budete sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
napresdrzku
10.6.13 12:19

@abeille Tuším že tam jsou jen kupátka, takže jestli je tam nějaké se dvěma sedačkami, tak rychle zarezervovat :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix