Informační smršt v práci

Alisa25
26.4.12 17:37

informační smršt v práci

tak takhle nějak se cítí asi můj šedý kamarád v hlavě po pondělním účtu, úterním a středečním víc jak půldenním školení v práci a dnešním půldenním kurzu účta. Ještě zítra ho potrápím školením v programu skladů a praktickým účtem v Pohodě a pak už konečně víkend a odpočinek, budu pracovat jen ručně

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
683
26.4.12 18:30

jak já s láskou vzpomínám na svou práci, kde jsem myslela, že mě na konci každého dne odvezou :-) už se těším až se tam po skončení RD vrátím, to bude balada :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14721
26.4.12 18:37
@Kůželíná píše:
jak já s láskou vzpomínám na svou práci, kde jsem myslela, že mě na konci každého dne odvezou :-) už se těším až se tam po skončení RD vrátím, to bude balada :-)
Žejo :lol: :lol: :lol:
Ale něco mi říká, že ještě budem vzpomínat na RD :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4648
26.4.12 18:56

Promiň, ale nedá mi to. Po víc jak pěti letech na RD bych se v červnu měla vrátit do práce. Dodneška mi nikdo není schopen říct, jestli mě zpět vezmou nebo ne. Takže já budu ráda, když se můj mozek bude moct tak cítit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
26.4.12 19:12

Informační smršť máme v práci den co den… důkazem mého „stavu“ je dnešní pitomost - v cigánské oblasti jsem parkovala asi 2,5 hodiny a když jsem došla k autu, takjsem z hrůzou zjistila, že jsem celou dobu nechala dokořán otevřené střešní okno (protáhl by se jím i dospělý) :zed: :zed: :zed: Dnes mám víc štěstí jak rozumu a hrozně se těším na sobotu, kdy s kamarádkou a dětma vypadneme na hory a „vypneme mozek“ :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
26.4.12 19:52

Já se vracím v červnu do práce, ale na úplně jiné místo a už ted vím, že nic nevím - tedy vím o tom úseku kulový..To bude teprve smršť!!!!! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
26.4.12 19:55
@chuanitka píše: Žejo :lol: :lol: :lol:
Ale něco mi říká, že ještě budem vzpomínat na RD :mrgreen:

Tohle se u mě nedostavilo, na RD mě nikdo minimálně 10 let nedostane, v práci je táááákový klid :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat