Informační smršt v práci
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
jak já s láskou vzpomínám na svou práci, kde jsem myslela, že mě na konci každého dne odvezou
už se těším až se tam po skončení RD vrátím, to bude balada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kůželíná píše:Žejo
jak já s láskou vzpomínám na svou práci, kde jsem myslela, že mě na konci každého dne odvezouuž se těším až se tam po skončení RD vrátím, to bude balada
Ale něco mi říká, že ještě budem vzpomínat na RD
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Promiň, ale nedá mi to. Po víc jak pěti letech na RD bych se v červnu měla vrátit do práce. Dodneška mi nikdo není schopen říct, jestli mě zpět vezmou nebo ne. Takže já budu ráda, když se můj mozek bude moct tak cítit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Informační smršť máme v práci den co den… důkazem mého „stavu“ je dnešní pitomost - v cigánské oblasti jsem parkovala asi 2,5 hodiny a když jsem došla k autu, takjsem z hrůzou zjistila, že jsem celou dobu nechala dokořán otevřené střešní okno (protáhl by se jím i dospělý)
Dnes mám víc štěstí jak rozumu a hrozně se těším na sobotu, kdy s kamarádkou a dětma vypadneme na hory a „vypneme mozek“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já se vracím v červnu do práce, ale na úplně jiné místo a už ted vím, že nic nevím - tedy vím o tom úseku kulový..To bude teprve smršť!!!!!
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@chuanitka píše: Žejo![]()
![]()
Ale něco mi říká, že ještě budem vzpomínat na RD
Tohle se u mě nedostavilo, na RD mě nikdo minimálně 10 let nedostane, v práci je táááákový klid ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
tak takhle nějak se cítí asi můj šedý kamarád v hlavě po pondělním účtu, úterním a středečním víc jak půldenním školení v práci a dnešním půldenním kurzu účta. Ještě zítra ho potrápím školením v programu skladů a praktickým účtem v Pohodě a pak už konečně víkend a odpočinek, budu pracovat jen ručně