Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Něco jsem vyčetla zde, na emiminu. Na hodně věcí mě připravila moje maminka nebo sestřenice, která rodila rok přede mnou. Něco málo neznámého mi doplnili lékaři. Co mi ale bylo zatajeno, že po druhém porodu může být zavinovaní dělohy bolestivé jak potvora. Opakovaně jsem si v porodnici stěžovala na bolesti a myslela jsem si, že se mám zánět! Až po 3 dnech mě uklidnil pan doktor, že to je normální a potom doma mi ostatní ženy přiznaly, že po dalších porodech to zavinování bolí. Ani jsem se o tom nikde nedočetla. Kdyby mě na to KDOKOLIV připravil, nemusela jsem být za hysterku. ![]()
@ugluk píše: Čím víc informací člověk hledá, tím protichůdnější jsou. Téměř na všecko. Ani doktoři se kolikrát neshodnou. Plus se všecko mění v čase, mám mezi dětma 7 let a leckteré informace jsou zcela odlišné. Takže dát mi někdo přesnou příručku, že je to tak a ne jinak, asi s ní rovnou mrsknu do koše.
Přijde mi, že spousta lidí se dneska bez přesných instrukcí pomalu bojí na svoje dítě sáhnout a někam se vytrácí takovej základní mateřskej instinkt.
Přesně..kdybych čekala maimčo, tak info řeším od jednoho zdroje asi svého lékaře..na netu je mraky informací, ale často zavádějících a protichůdných, bohužel někdy i u lékařů..proto jen jednoho