Infračervené světlo

632
14.1.11 08:24

infračervené světlo

nevíte někdo jestli může mít nějaký špatný vliv na miminko infračervená lampa, včera mi ji manžel koupil, protože mě hrozně bolí záda ale nedočetla jsem se jestli to může ohrozit mimi nebo ne jsem 40tt a když sem se nahřála včera tak mi začali drobet bolesti ale přešlo to. tak nevím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2724
14.1.11 09:29

Infračervené záření je teplo, tobě by mohlo uškodit leda tak na oči (když jsme se před třiceti lety „opalovali“ u horského slunce tak jsme nosili srandovní červené brýle…). Miminu těžko. Pokud nejsi na rozsypání tak doporučuju na záda teplý bazén a polohu ve visu v podpaží na vodní nudli (žížale), dělá se to při těhotenském aquacvičení a je to jediné co mi od bolestí v kříži pomáhalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.1.11 09:34

No přímo by ho ohrozit nemělo. Jde jen o to, aby se ti neudělalo špatně a netočila se ti hlava, což se někomu stává. Taky do světla nesmíš koukat jak psala už Baraf. Maximálně ti to teplo může lehce navodit kontrakce, ale v tvém týdnu už budeš asi jenom ráda.

• Citovat
  • Upravit
5.12.12 19:57

Dobrý den, já jsem si s ním dneska svítila popraskaný zadek, jsem ve 31tt. Snad prckovy tím nijak neublížím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Vasti
24.4.13 19:06

No, miminu by to nemělo ublížit, pokud tedy nebudeš pod lampou celý de. Kam sahá moje paměť, infasvětlo akorát moc nesvědčí lidem s migrénou, ale jinak „kudy chodí, tudy léčí“. Ergo, nekoukat do něj, blíži li se bolehlav, vyhnout se, jinak doporučuju.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky