Inglesina Maior

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
30
12.12.21 08:46

Inglesina Maior

Ahoj,

máte některá sporťák Inglesina Maior?
Jak se s ním jezdí, jaké s ním máte zkušenosti?

Na netu jsem nenašla moc recenzí, tak budu ráda za každou další informaci :)

Diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2976
12.12.21 09:25

Nebyla tu někdy nedávno podobná diskuse? ;) Zkušenosti s Inglesinou jsem psala tam, jen mám tedy doma starší typ kočárku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
13.1.22 14:05

Inglesina Sport Maior vs. Cybex Eezy S+2

Ahoj holky, obnovuji diskuzi. Hledám vhodné golfky a nemůžu se rozhodnout. Zaujaly mě kočárky Inglesina Sport Maior a Cybex Eezy S+2. Máte s nimi nějakou zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.1.22 13:27

Ahoj, pokud se někdo ozve, budu ráda, když přidáte recenze na kočárky Inglesina i sem , aby nezapadly v diskuzích, díky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
20.1.22 13:00

Inglesina maior

Mám objednanou Inglesinu Maior, tak pak kdyztak přidám své dojmy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
21.1.22 19:03

@annlinn No tak to je super, moc se těším. Možná na tebe pak budu mít pár dotazů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.22 14:55

Ahoj,

tak mám Maior konečně doma. Byl na objednávku proto ta prodleva s odpovědí. Mám ho v barvě Horizon Grey.

Zatím jsme s kočárkem byli 2× ve městě.
Jsem s ním moc spokojená, třebaže si na něj budu ještě chvíli zvykat (přesli jsme na něj po Easywalker Sky Plus, což je docelá jiná kategorie kočárku).

Plusy:

• je lehoučký,
  • krásně se ovládá (i jednou rukou), na sporťák/golfky má zadní kola opravdu veliká
  • tyč s brzdou je dost daleko takže můžete jít i opravdu dlouhým krokem a nekopnete do ní ​
  • oceňuji oproti EW o dost rovnější sed, dcera má lepší rozhled, přijde mi v Inglesině klidnější, nemusí se tolik předklánět
  • košík je velkorysý, krásně se do něj vejde nákup, je dobře přístupný i když dítě leží.
  • design, kvalitní zpracování
  • složený je opravdu kompaktní, na dovolenou to bude ideál

Minusy:

• košík by mohl mít malinko vyšší okraje, je celkem mělký.
  • nevím jestli je to mínus, ale košík je dobře přístupný i zepředu a teď jak foukalo tak mi odlítla pláťěnka (je lepší lehčí věci něčím zatížit) :lol:
  • madlo není polohovatelné, byla jsem zvyklá ho mít o něco níž (při mých 160 cm), ale není to nic zásadního
  • myslím že přední kolečka nemají aretaci, nebo jsem na to zatím nepřišla.

Zatím mě nic jiného nenapadá, klidně se ptej, ráda odpovím :)

@AnetkaAnke píše:
@annlinn No tak to je super, moc se těším. Možná na tebe pak budu mít pár dotazů :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
30.1.22 20:32

Ahoj, ráda tam přidám svou recenzi ale nevidím tam založený profil pro kočárek Maior, mohla bych poprosit? :)

@Káťa19 píše:
Ahoj, pokud se někdo ozve, budu ráda, když přidáte recenze na kočárky Inglesina i sem , aby nezapadly v diskuzích, díky :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
30.1.22 21:11
@annlinn píše:
Ahoj, ráda tam přidám svou recenzi ale nevidím tam založený profil pro kočárek Maior, mohla bych poprosit? :)

super,
staci tady zalozit novou, diky :kytka:
 https://www.emimino.cz/…ukty/pridat/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
31.1.22 11:43

@annlinn
Děkuji moc za recenzi, vypadá to super. Já jsem právě taky menší postavy, mám kolem 155 cm, takže se trochu bojím toho madla. V jaké výšce přibližně je? Mívám madlo celkem nízko. Ale je fakt, že je to o zvyku.
Pak mi šlo taky o ten sed. Jakmile je syn v takovém pololehu, není to pro něj úplně nejpříjemnější. Takže do úplného sedu kocarek asi nejde, vid? Ale podle všeho, co píšeš, je ta nejvyšší pozice celkem datelná, takže by to nemusela být žádná hrůza.
A nakonec se zeptám, jak kočárek zvládá náročnější terén. To ale asi budeš vedět po delší době, až budete víc jezdit. Kolik toho vydrží kola, jak moc se opotřebovávají atp. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30
1.2.22 20:06

@AnetkaAnke tak jsem to měřila madlo je cca ve výšce 106 cm.

Ten sed je podle me dost rovný, dcera v něm konečně není tak utopená jako v EW, má lepší rozhled. Já jsem s tím spokojená.

Zatím jsme v kočáru jezdili po městě a kvůli využití ve městě jsme ho taky pořídili.
Samozřejmě jelikož jsou kola nenafukovací tak na kostkách je trochu slyšet a maličko na nich drncá ale s tím jsem počítala. Na asfaltu a hladsim městským terénu je jízda krásně plynulá.
Podle mě úplně do terénu Maior není, odhaduju že zvládne max nějaký písek, travnik, možná štěrk.. To se uvidí..

Co je pro me asi nejvetsi plus, konecne muzu s kocarkem bez obav na nakup, do kose se toho vejde spousta, nepřekázim v obchodě, nakup muzu hazet z pásu rovnou do kocárku. :dance:

Jo ještě mě napadla jedna věc, kočárek nemá u rodičovského madla žádnou uloznou kapsičku, vyřešili jsme organizerem.

Celkově si ale myslím že je to povedený kočárek, jsem ráda že jsme ho pořídili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
19.12.22 13:24

Chtěla jsem sporťák, ktery se mi bude líbit (což o tak všemi chváleny Valco opravdu není), bude lehký a snadno ovladatelný, půjde do lehu, bude mít dostatečnou stříšku. Vše splňuje Inglesina Maior.
Jo a na krásně vysoko madlo. Mám 168cm a i tak mi u ostatních kočárku přišlo madlo nízko.

Jsem s ním spokojená, dokud u nás není sníh jako teď. Nejdou zaaretovat přední kolečka, což jsem při koupi nevěděla a to je veliké minus. Ve sněhu to vážně nedává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2276
15.5.24 17:17

@annlinn dobrý den, mohla bych se na něco zeptat ohledně inglesiny maior? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí