Inhalátor - jaký vybrat?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
186
2.3.16 11:45

inhalátor jaký vybrat?

Ahoj holky, rozhodli jsme se koupit domů inhalátor…syn 7 m po zápalu plic, bronchitidě, stále zahleněný…dcera 3,5 r stále rýmy…tak to zkusíme :)…hledám, hledám, ale nemůžu se rozhodnout který, kompresorový, nebo ultrazvukový?? Laica, Sanitas, nebo Joycare..nebo úplně neco jiného? moc děkuji za názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4232
2.3.16 11:56

My máme Joycare ultrazvukový a je super. Lehoučkej, tichej, má dva stupně páry, dvě masky, dospěláckou a dětskou. Je úžasnej, zrovna teď mám rýmu a bez něj bych zdechla. A rozhodně doporučuju ultrazvukovej. Když člověk inhaluje i v noci, tak nikoho neruší. Ty kompresorový jsou hrozně hlučný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
2.3.16 13:41

Určitě ultrazvukový. Mám tedy oba druhy, a používám jedině ultrazvukový. Mrkni sem www.proalergiky.cz , je tam fajn výběr a super servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
2.3.16 14:19

Taky se přidávám k holkám výše a doporučuji ultrazvukový. Máme Joycare JC-114 a je super. Stabilný, tichý, jednoduchý na obsluhu. Máme ho dva měsíce, jede denně a děti jsou od té doby bez hlenů, bez kašle, bez rýmy. A to starší chodí denně do školky. Nám moc pomohl :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.16 14:52

@Lianda a co inhalujete?? Vincentku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6490
2.3.16 14:59

Ano, vincentku. Preventivně obě děti jednou denně a je to fakt znát… zkoušela jsem to taky a krásně se mi po tom dýchalo, jako u moře :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
2.3.16 15:08

@Lianda to potřebujeme!! :D manžel nechce letos ještě k moři…pry je malý moc malý ( bude mít v létě rok, má strach s ním jet) takže se k moři nedostaneme :( a pořád jsme zahlenění a rýmy má furt dcera, která kvůli tomu vůbec nechodí do školky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
4.3.17 20:01

Hledám ultrazvukový inhalátor od Joycare a jsou na trhu jen samé kompresové poradíte prosím nějaký jiný???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
4.9.20 22:06

Který inhalátor pořídit

Ahoj, uvažuji o pořízení inhalátoru pro dítě ale i pro mě a vůbec se v problematice neorientuju. Můžete mi prosím poradit jaký je dobrý a jaká technologie tvoření páry je nejlepší? A pomáhá vám inhalace? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.9.20 22:19

@roba18 Záleží na tom, co chceš inhalovat. Kompresorovy inhalator je hlucnejsi, ale odolnější a lepsi při inhalaci léků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3439
4.9.20 22:22
@Hlaholice píše:
@roba18 Záleží na tom, co chceš inhalovat. Kompresorovy inhalator je hlucnejsi, ale odolnější a lepsi při inhalaci léků.

díky to jsem taky zjistila. Inhalovali byste nejvíc jen minerálku. Zatím žádné léky nemáme. Vůbec nevím jaký typ vybrat. Ráda bych něco pro celou rodinu (děti a nás).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí