Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj holky, rozhodli jsme se koupit domů inhalátor…syn 7 m po zápalu plic, bronchitidě, stále zahleněný…dcera 3,5 r stále rýmy…tak to zkusíme
…hledám, hledám, ale nemůžu se rozhodnout který, kompresorový, nebo ultrazvukový?? Laica, Sanitas, nebo Joycare..nebo úplně neco jiného? moc děkuji za názory
My máme Joycare ultrazvukový a je super. Lehoučkej, tichej, má dva stupně páry, dvě masky, dospěláckou a dětskou. Je úžasnej, zrovna teď mám rýmu a bez něj bych zdechla. A rozhodně doporučuju ultrazvukovej. Když člověk inhaluje i v noci, tak nikoho neruší. Ty kompresorový jsou hrozně hlučný.
Určitě ultrazvukový. Mám tedy oba druhy, a používám jedině ultrazvukový. Mrkni sem www.proalergiky.cz , je tam fajn výběr a super servis.
Taky se přidávám k holkám výše a doporučuji ultrazvukový. Máme Joycare JC-114 a je super. Stabilný, tichý, jednoduchý na obsluhu. Máme ho dva měsíce, jede denně a děti jsou od té doby bez hlenů, bez kašle, bez rýmy. A to starší chodí denně do školky. Nám moc pomohl ![]()
Ano, vincentku. Preventivně obě děti jednou denně a je to fakt znát… zkoušela jsem to taky a krásně se mi po tom dýchalo, jako u moře ![]()
@Lianda to potřebujeme!!
manžel nechce letos ještě k moři…pry je malý moc malý ( bude mít v létě rok, má strach s ním jet) takže se k moři nedostaneme
a pořád jsme zahlenění a rýmy má furt dcera, která kvůli tomu vůbec nechodí do školky
Hledám ultrazvukový inhalátor od Joycare a jsou na trhu jen samé kompresové poradíte prosím nějaký jiný???
Ahoj, uvažuji o pořízení inhalátoru pro dítě ale i pro mě a vůbec se v problematice neorientuju. Můžete mi prosím poradit jaký je dobrý a jaká technologie tvoření páry je nejlepší? A pomáhá vám inhalace? Děkuji
@roba18 Záleží na tom, co chceš inhalovat. Kompresorovy inhalator je hlucnejsi, ale odolnější a lepsi při inhalaci léků.
@Hlaholice píše:
@roba18 Záleží na tom, co chceš inhalovat. Kompresorovy inhalator je hlucnejsi, ale odolnější a lepsi při inhalaci léků.
díky to jsem taky zjistila. Inhalovali byste nejvíc jen minerálku. Zatím žádné léky nemáme. Vůbec nevím jaký typ vybrat. Ráda bych něco pro celou rodinu (děti a nás).