Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ano, Kanavit buď v tbl, nebo pro i. m. či i. v. podání patří mezi antikoagulancia plus obsahuje vit K.
DEKUJI ZA ODPOVED, ALE JE TO NA ME NEJAK ODBORNE NEBOLI ZKRATKOVITE NIC Z NEPOZNAM KROME TOHO VITAMINU K
Ahojky včera jsem dostala u dr. injekci kanavitu protože už jsem začla krvácet během 2 měsíců po třetí, mám to po tom porodu rozhozený dost a beru HA, nekrvácim extra silně, ale za jak dlouho jste přestaly po injekci krvácet? vymačkala jsem i citron a koupila ascorutin…potřebuju aby do zítra do večera to zmizelo…má přijet mužík…:(
@Verunka26 Měla jsem to po porodu jako ty, po skončení šestinedělí jsem krvácela během dvo měsíců snad šestkrát. Kanavit jsem také dostala a další injekce…ale krvácení nezastavily, pouze zeslabily.
@ivodička já už mám 4 měsíce po porodu, ale nemám to silné jen slabší…před 16 dny jsem to měla asi 10 dní…už to zeslabuje…
@Anonymní píše:
Dnes jsem dostala u gynekologa injekci kanavitu mate stim nekdo zkusenosti, rikal ze je se tim zeslabi mentruace a zaroven jsou v ni nejake vitaminy.
Kanavit je vitamín K, působí na lepší srážení krve, tudíž tak zastavuje krvácení.
Jinak I. V podání je do žíly, i. m.podání je do svalu-zadku ![]()
antikoagulanc-t. j.laicky- prostě zlepšuje krevní srážlivost ![]()
Přeložila jsem to za baslerindu ![]()
No mě spíš zajímalo za jak dlouho to začne působit
do zítra do večera to musí být pryč…:D
@Verunka26 No, já nakonec skončila 4 měsíce po porodu na kyretáži, která mě stejně nepomohla. Nakonec jsem začala brát azálii-antikoncepce při kojení-a měla jsem klid od jakékoliv menstruace 9 měsíců
Ted jsem ji vysazovala, protože má spoustu vedlejších účinků a já mám snad všechny…tak uvidím, co to udělá.
@Verunka26 A působí to hned, jestli to máš slabé, tak do zítra by to mohlo být pryč ![]()
@ivodička jak říkám přijede mi mužík a jezdí sem jednou za 14 dní nebo 3 týdny a přece na sebe nebudeme koukat že jo
já beru Belaru na akné…
@Verunka26 Já právě kojím a tam moc výběr z antikoncepce není
Ale jestli je to slabé a náááhodou by se stalo, že to nepřejde, i když si myslím, že jo, tak to neřeš ![]()
No musí jinak budu vzteklá
až na to že mě po tý injekci bolí prdel a celá noha ![]()
Myslím to, že slabě krvácíš, neřeš…
Jde to i tak, mám to vyzkoušený ![]()
Jinak ta injekce tedy fakt bolí, ale to je to nejmenší ![]()
Dnes jsem dostala u gynekologa injekci kanavitu mate stim nekdo zkusenosti, rikal ze je se tim zeslabi mentruace a zaroven jsou v ni nejake vitaminy.