Injekce proti tetanu

101575
5.2.16 16:20

@nickoll Já ji dostala do zadku, nebolelo to, ale na pohmat jsem to našla ještě po skoro 3 týdnech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25071
5.2.16 16:24

Ja mela reakci jak prase, a to na vakcinu Tetanol.Me trvalo cca 3 mesice, nez jsem ty tezky kovy dostala z tela a nez odeznely nezadouci ucinky.Mela jsem snad vsechny, co pisou v pribalaku a doktor mi to neveril a odmitl to nahlasit na SUKL :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
5.2.16 16:27

Ja dostala taky do zadku, nebolelo to uz kdyz sem dosla domu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
5.2.16 16:33

Do zadku a dva dny jsem se nehla. Tvrde jsem to měla hodne dlouho - nechala bych to byt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
5.2.16 16:38

Přítel byl včera a taky ho to bolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
5.2.16 17:01

Tak 14 dní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
5.2.16 18:13

@MartinaIrena Můžeš nahlásit sama na SÚKLu, mají k tomu formulář na stránkách. A že dr nezapíše a ani nenahlásí, za to může dostat tučnou pokutu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
5.2.16 21:04

Kamoska dostala do ruky a eeste po tyzdni jej trpla a nemohla s nou poriadne hybat.

inak jej ju pichli na urazovke po tom, co ju bodla vcela, ze preventivne :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
6.2.16 10:20

Dostali jsem ji s manželem oba do zadku a bolelo to týden určitě, možná i dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
54
1.4.19 14:39

já taky …minulou středu injekce včera mě začala bolet ruka -paže ..otekla mi a zdá se mi i že jsem oteklá v obličeji :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
8.4.19 22:24

Já jsem se nechal očkovat 3 kombinací a reakce standartní tj. den po očkování bolest další den ústup bolesti. Důvod , proč Vás to tak, bolí je ten , že jste před očkováním měli ještě silné protilátky. Dospělí si totiž vytvářejí mnohem silnější protilátky než děti Patrně Vás očkovali po 10 letech. Kdo máte takovou zkušenost rozhodně nechoďte na další očkování dříve než za 15 let. Jinak budou opět Vaše stávající protilátky reagovat s vakcínou v místě vpichu a bude Vás to opět bolet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek