Inkontinence a operace?

451
13.4.15 21:35

Inkontinence a operace?

Dobrý den,
je mi 27 a mám za sebou dva porody. Cca od 17ti let jsem měla potíže s lehčí inkontinencí- tehdy jsem to i řešila na urologii, ale bylo to opravdu hodně lehké a neprovozovala jsem žádný sport ani nic podobného při čem by se to nějak projevilo. No bohužel nyní se již 1/4 roku věnuji běhání a z původních pár kapek při záchvatu kašle se stává doslova potok který sotva drží vložka právě při sportu a bohužel především při závodech kdy tělo prostě nezvládá. :-( Vzhledem k věku mě to hodně trápí, no bohužel při objednání na urologii mě objednala milá sestřička až za dva měsíce s tím, že to není nic akutního at cvičím na pánevní dno. No a mě by zajímala možnost operace- TOT páskou? Myslíte že mám šanci se jí dočkat? A máte s tím někdo zkušenosti, případně jak probíhá rekonvalescence, jak pomohla/nepomohla, kolik to kde stojí atd? Moc děkuji za všechny odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
779
14.4.15 07:30

@Maja.Tom určitě doporučuji PVP pásku, od kud jste?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.4.18 17:06

Inkontinence (páska)

Jsem týden po operaci inkontinence. Za jak dlouho se můžu koupat ve vaně.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
24.4.18 17:34
@Jája 45 píše:
Jsem týden po operaci inkontinence. Za jak dlouho se můžu koupat ve vaně.?

Co myslíš, že Ti tu kdo laicky poradí. To je přece dotaz na lékaře. :zed: To je tak těžké?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.3.20 09:44

Bakalářská práce

Dobrý den vážené dámy,

Jsem studentkou 3.ročníku oboru porodní asistentka na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně a píši bakalářskou práci na téma Kvalita života ženy po operaci stresové inkontinence. Moc by mi pomohlo kdyby jste mi vyplnily online dotazník, který potřebuji k mé praktické části BP. Byly by jste ochotné? Pokud ano vložím sem odkaz na tento dotazník. Předem mockrát děkuji a přeji krásný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kiku.str
27.5.20 22:08

Holky, jaké pomůcky jste používaly při poporodní inkontinenci?

• Citovat
  • Upravit
4044
19.12.21 21:46

Zdravím. Prosím sháním ženy co jsou po operaci pro stresovou inkontinenci. Příští rok končím vyšší odbornou školu a Kvalita života žen po operaci stresové inkontinence je mé zvolené téma pro mou závěrečnou práci.
Byla bych vděčná kdyby jste mi vyplnila dotazník. nezabere Vám to mnoha času max 2 -3 minutky. předem moc a moc děkuji.

https://www.survio.com/…5U8E3U5P6T7Q

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria