Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den,
je mi 27 a mám za sebou dva porody. Cca od 17ti let jsem měla potíže s lehčí inkontinencí- tehdy jsem to i řešila na urologii, ale bylo to opravdu hodně lehké a neprovozovala jsem žádný sport ani nic podobného při čem by se to nějak projevilo. No bohužel nyní se již 1/4 roku věnuji běhání a z původních pár kapek při záchvatu kašle se stává doslova potok který sotva drží vložka právě při sportu a bohužel především při závodech kdy tělo prostě nezvládá.
Vzhledem k věku mě to hodně trápí, no bohužel při objednání na urologii mě objednala milá sestřička až za dva měsíce s tím, že to není nic akutního at cvičím na pánevní dno. No a mě by zajímala možnost operace- TOT páskou? Myslíte že mám šanci se jí dočkat? A máte s tím někdo zkušenosti, případně jak probíhá rekonvalescence, jak pomohla/nepomohla, kolik to kde stojí atd? Moc děkuji za všechny odpovědi
Jsem týden po operaci inkontinence. Za jak dlouho se můžu koupat ve vaně.?
@Jája 45 píše:
Jsem týden po operaci inkontinence. Za jak dlouho se můžu koupat ve vaně.?
Co myslíš, že Ti tu kdo laicky poradí. To je přece dotaz na lékaře.
To je tak těžké?
Dobrý den vážené dámy,
Jsem studentkou 3.ročníku oboru porodní asistentka na Univerzitě Tomáše Bati ve Zlíně a píši bakalářskou práci na téma Kvalita života ženy po operaci stresové inkontinence. Moc by mi pomohlo kdyby jste mi vyplnily online dotazník, který potřebuji k mé praktické části BP. Byly by jste ochotné? Pokud ano vložím sem odkaz na tento dotazník. Předem mockrát děkuji a přeji krásný den ![]()
Holky, jaké pomůcky jste používaly při poporodní inkontinenci?
Zdravím. Prosím sháním ženy co jsou po operaci pro stresovou inkontinenci. Příští rok končím vyšší odbornou školu a Kvalita života žen po operaci stresové inkontinence je mé zvolené téma pro mou závěrečnou práci.
Byla bych vděčná kdyby jste mi vyplnila dotazník. nezabere Vám to mnoha času max 2 -3 minutky. předem moc a moc děkuji.