Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahoj holky,
jsem 5 let po porodu druhé dcery a mám problém s inkontinencí. Měla jsem teď kašel a při každém zakašlání jsem cítila, že moč nemůžu udržet. Do teď se to nějak dalo, normálně jsem problémy neměla, ale trampolína nehrozila, před běháním se pořádně vyčůrat, chodit včas na WC atd. Ale teď, hlavně když jsem v práci, mám strach zakašlat. Rozhodla jsem se, že zkusím zákrok laserem. Prosím ty, které mají s tímto zkušenosti, mohly byste mi napsat, jak jste spokojené, úspěšnost a také kterou kliniku jste navštívily? Je jich docela dost, nevím, kterou kontaktovat.
Moc děkuji.
V prve rade bych se nechala dukladne vysetrit na dobre urogynekologii - zdiagnostikovat typ inkontinence a nechala si navrhnout moznosti lecby a pak se rozhodla - zda je laserovy zakrok pro tebe vubec to prave.
Já to měla po druhém porodu podobně. Můj gynekolog mi doporučil používat takové to vibrační vajíčko ze sex-shopu a musím říct, že DVOJITÁ
spokojenost. Problém je fuč a naopak spousty hezkých zážitků. ![]()
@Anonymní píše:
Já to měla po druhém porodu podobně. Můj gynekolog mi doporučil používat takové to vibrační vajíčko ze sex-shopu a musím říct, že DVOJITÁspokojenost. Problém je fuč a naopak spousty hezkých zážitků.
Vysloveně vibrační na baterie nebo to které má uvnitř ještě nějakou kuličku a vibruje to jen mechanicky? Diky
Dobrý den,
jsem lékař estetické medicíny - u nás na klinice máme křeslo Emsellu, je to super léčba inkontinence, mikroproudy to kontrahuje a cvičí svaly pánevního dna, svěrače…bezbolestné, 28min jedno sezení, je jich potřeba více, ale tyto poporodní problémy řeší velmi efektivně
navíc to pomáhá při bolesti zad a ještě zlepšuje sexuální život.
klidně se ozvěte do SZ nebo na IG @mddr.rechnerka ![]()
@Katka II Ahoj, zdravím, nevím jestli je to ještě aktuální, každopádně já si došla teď téměř 3 roky po 2. porodu, 7 let po prvním na laser a jsem zatím spokojená maximálně. Byla jsem 3×, našla jsem si kliniku v Kladně (Praha je drahá jako čert). V tom Kladně jsem platila za ty 3 zákroky dohromady 7 tisíc, takže pecka. Uvidíme jak dlouho to vydrží, někdo musí chodit třeba za nějakou dobu na obnovu - prý. Já nevím, jsem teď čerstvě po třetí aplikaci. Každopádně můžu běhat i skákat, kejchat i kašlat. Zákrok se dá vydržet, není to žádné drama, ale výsledný efekt mi za to stál.
@Zblblo Prosím prosím, můžu vědět tu Kladenskou kliniku, kde jste byla? Nějak jsem ji ještě nedopátrala ![]()
Děkuji ![]()