Inkontinence, nikdo to nechce řešit

Anonymní
1.3.24 16:24

inkontinence,nikdo to nechce resit

Ahoj,

je mi za to trapne, tak prosim anonym. Je mi teprve 23,jiz minuly rok jsem se odhodlala resit problemy co nastaly po porodu. Mam nefunkční sval na levé strane a utržené vazy. Dle moji gynekologozky to neni na operaci. Zasla jsem na urogynekologii, kde mi tedy rekli co je vlastne za problem a ze si mam zaplatit sezeni na takove speciální židli, ze operovat me nebudou, protoze jsem mlada :nevim: Cviceni jsem zkousela dva roky jsem chodila na fyzio, vyhozené penize a cas. Neustale mam nutkání chodit na wc, co. pul hodiny. Jenze posledni dobou se problemy zhoršili, kdyz jsem byla nemocna tak jsem si ucuravala, ale nemocna moc nejsem tak to bylo jakžtakž ok. Jenze posledni dobou, mam uplne mokré kalhotky, intimku nosim denne, ale i tak. Rikala jsem si, ze se asi moc potim, sedim cely den v praci na židli. Bohuzel to neni pot, ale moc. Pred hodinou jsem si davala čisté a zase…Operace u soukromého doktora vyjde strasne draho a tam by mi to udelali. Jenze to opravdu nema clovek narok vyresit to na pojišťovnu? Nevite kam bych se mela obrátit? Idelane prosim o nemocnici v praze, ale klidne nekam dojedu. Jsem z toho fakt zoufala, nedokazu si predstavit jet na dovolenou, saty a sukně uz nenosim a stve me to. Sex uz je uplne mimo, pri sexu mi to vse vyleze ven a dre to, partner ma jinou a ja to chapu. Neni to jen nejpřitažlivy, ale i nefunkční :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
34322
1.3.24 16:49

Gynekologie Na Homolce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80082
1.3.24 17:22

Co nějaká klasická urologie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
1.3.24 17:54

Ja myslim taky obehnout vic urologickych ci urogynekologickych klinik, nekde se uchytis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3713
1.3.24 18:20

Objednej se i k Apolináři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.3.24 18:50

Nechápu, že tě nechají takhle trápit, můj gynekolog (zároveň urogynekolog) by nikdy nenechal něco takového být (bohužel jsem z daleka). Ale když jsem k němu šla s tím, že často běhám na WC a mám únik moči, rovnou mi řekl, že pokud nepomůže půlrok cvičení, domluvíme se na operaci. Nakonec to nebylo potřeba, ale jsem si jistá, že déle než toho půl roku, by mě nenechal se s tím trápit. Nebyla jsem o moc starší (25). Taky, že esteticky to po tom porodu může trochu zreoperovat, pokud nehodlám zase brzy rodit a jeho práci mu pokazit. :lol: A to mi opravdu nikde nic při sexu neleze. Rozhodně obejdi více urogynekologů, určitě najdeš někoho, kdo ti pomůže. :hug:

• Citovat
  • Upravit
34322
1.3.24 18:55

Homolka je prave na tohle specializovane pracoviste, jsou tam dobri operateri atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
1.3.24 22:24

Rozhodně jdi k jinému doktorovi! Pracuji v nemocnici a běžně se i mladým ženám zavádí TOT páska

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.24 00:21

Zkusim tedy zavolat do te nemocnice na Homolce, ja byla v podoli a tam ss mi skoro vysmali. Ze tohle na operaci rozhodne neni i kdyz mi sam doktor rekl to, ze mam nefunkční sval a utržené vazy a byt to tam nema. Ja ne ze se extra zkoumam, ale rozhodne jsem to tam pred par lety nemela. Po porodu to bylo překvapivě ok, ale casem to zacalo. Ted kdyz se dolu podivam, tak se mi chce brecet. V posevnim vchode mam bouli zespodu a zezhora. Ani na velkou si nemuzu poradne dojit, jen zatlačim a leze to uplne ven. Pri sexu mi to vzdy vylezlo a oteklo a dva dny jsem nemohla pomalu ani na malou. Na bulovkou jit nechci, tam jsem rodila a spatne me sesili a mam to otevřené az skoro k ritnimu otvoru, hruza, ale s tim jsem se smířila. Jedine kde mi rekli, ze je to na operaci byla ta soukromá klinika.

• Citovat
  • Upravit
2258
2.3.24 01:35

Tohle je určitě zákrok na pojišťovnu, včetně “plastiky” tam kde ti to nastřihli a ono se to rozjíždí. Bála bych se do budoucna, že to může mít další negativní dopad na zdraví. Teď fakt mysli na sebe a oběhni si gynekology, urology, chirurgy (ty utržené svaly a úpony mi přijdou, že víc spadají do běžné chirurgie).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24688
2.3.24 15:35

Urogynekologie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie