Šílená menstruace po potratu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.2.24 10:35

Šílená menstruace po potratu

Ahoj dámy,

Jsem 6 týdnů po potratu…a včera jsem dostala MS :zed: mám ji normálně šíleně silnou, ale tohle je masakr :zed: vložka nejsilnější na 15 min. když jsem vstala ze židle doslova to že mě teklo. Seděla jsem doslova jenom na WC, tak šílený stahy dělohy do zad :zed: doktorka mi řekla ať začnu brát Ascorutin…dnes je krvácení mírnější.. bolesti jsou stále hrozné a od rána na zvracení…žaludek na vodě, unavab :zed: prosím, že další cyklus se to zmírní a že je to jen následek po UPT :roll:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15417
29.2.24 10:42
@Anonymní píše:
Ahoj dámy,Jsem 6 týdnů po potratu…a včera jsem dostala MS :zed: mám ji normálně šíleně silnou, ale tohle je masakr :zed: vložka nejsilnější na 15 min. když jsem vstala ze židle doslova to že mě teklo. Seděla jsem doslova jenom na WC, tak šílený stahy dělohy do zad :zed: doktorka mi řekla ať začnu brát Ascorutin…dnes je krvácení mírnější.. bolesti jsou stále hrozné a od rána na zvracení...žaludek na vodě, unavab :zed: prosím, že další cyklus se to zmírní a že je to jen následek po UPT :roll:

No já nevím, ale jestli máš hrozné bolesti, tak by tě asi měl vidět doktor. Mohlo při interrupci v děloze něco zůstat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4962
29.2.24 10:45

Jestli máš šílené bolesti, tak být tebou zajedu na gynekologii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.2.24 10:52
@Anonymní píše:
Ahoj dámy,Jsem 6 týdnů po potratu…a včera jsem dostala MS :zed: mám ji normálně šíleně silnou, ale tohle je masakr :zed: vložka nejsilnější na 15 min. když jsem vstala ze židle doslova to že mě teklo. Seděla jsem doslova jenom na WC, tak šílený stahy dělohy do zad :zed: doktorka mi řekla ať začnu brát Ascorutin…dnes je krvácení mírnější.. bolesti jsou stále hrozné a od rána na zvracení…žaludek na vodě, unavab :zed: prosím, že další cyklus se to zmírní a že je to jen následek po UPT :roll:

Jo, měla jsem taky, ber ten Ascorutin, vypij třeba i štávu s citrusů. Další cyklus se zmírní, chvíli to trvá, než se tělo vrátí do normálu. Drž se :hug:

• Citovat
  • Upravit
15417
29.2.24 10:54
@Anonymní píše:
Jo, měla jsem taky, ber ten Ascorutin, vypij třeba i štávu s citrusů. Další cyklus se zmírní, chvíli to trvá, než se tělo vrátí do normálu. Drž se :hug:

Byla jsem 3× na revizi, což je technicky to samé jako interrupce a nikdy jsem nic podobného neměla. Takže opravdu bych, při silných bolestech, nespoléhala jen na to, že se to samo vrátí do normálu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2284
29.2.24 12:15

Neumím posoudit, jak dalece má interupce u vás vliv na současnou MS a bylo by ve vašem případě vhodné navštívit lékaře. Nicméně, pokud nemáte jiné gynekologické problémy a přesto jste měla i dřív šíleně silnou mestruaci, mělo by pro vás být signálem, že něco není určitě v pořádku. Je vysoká pravděpodobnost, že budete mít estrogenovou dominanci, moc estrogenu a málo progestronu. Nechte si udělat test na hladiny hormonů, nejlépe okolo 22DC, Estrogenová dominance je i v případě, že máte sice estradiol v referenčních hodnotách, ale máte málo progesteronu. V případě potvrzení estrogenové dominance je možné to řešit alternativně bez vedlejších účinků, HA nebo HST vám příčiny nevyřeší, pouze je zamaskuje a hormonální nerovnováhu jenom prohloubí. Dlouhotrvající estrogenová dominance vám může způsobit kardiovaskulární problémy, sraženiny, cévní příhodu, vysoký tlak, může způsobit myomy a cysty, PMS. Určitě situaci začněte řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9275
29.2.24 13:31

Tak to jsem vůbec neměla. Já bych raději zaběhla k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
29.2.24 13:44

V tomhle stavu jsem kdysi dorazila do ambulance a hospitalizovali me okamžitě na týden, přestože neměli volnou postel (dali mě jako náctiletou na dospělé oddělení). Kapacka, injekce, řešila se možnost transfuze. Byt tebou, jela bych do nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
29.2.24 14:13

@ivašot. Byla jsem po potratu znovu na vyčištění dělohy…po dvou týdnech na kontrole a děloha čistá…takže by to mělo být ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
29.2.24 14:43

@LadaSva nechám si určitě nabrat hormony…už jsem chtěla dříve…mluvila jsem s dr. a napsala mi neschopenku… Ascorutin..železo…a uvidím..po revizi jsem měla také bolesti a do zad tlaky hroznè,které jsem nikdy neměla :nevim: a teď při MS po 6 ti týdnech jsou bolesti mazec a zase do zad tlaky, stahy a celkově záda bolí :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1729
2.3.24 13:26

Jela bych na pohotovost, já jsem měla po revizi velké bolesti a něco mi tam píchli, dostala jsem i prášky na doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí