Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nevím kolik máš času, ale když si na netu vyhledáš
jejich stránky tak většinou nabízejí vzorky zdarma.
Nebo zajít do lékárny nebo zdravotnických potřeb, tam ty vzorky zdarma mají také
Po deseti letech praxe v domově pro seniory a LDNce hlasuji pro Tenu. Hlavně ale zvol ty pro střední až těžký únik moči, aby popřípadě to jedno pomočení vydržely. A jak psala Cell, na stránkách Teny můžeš objednat vzorek zdarma ![]()
Všem děkuji, mám týden…
Snažím se trénovat, ale zatím jsem max na hodině a čtvrt a už se kroutim jako žížala..
Navíc k tomu ten stres a šílený strach z toho výkonu a z bolesti. To pak bývá ještě horší…
Mám se předem hodně napít, po zákroku nebudu moct pít 3 hodiny, ale to já nedám, nemůžu se předem napít…
@Anonymní píše:
Všem děkuji, mám týden…
Snažím se trénovat, ale zatím jsem max na hodině a čtvrt a už se kroutim jako žížala..
Navíc k tomu ten stres a šílený strach z toho výkonu a z bolesti. To pak bývá ještě horší…
Mám se předem hodně napít, po zákroku nebudu moct pít 3 hodiny, ale to já nedám, nemůžu se předem napít…
https://www.moliklub.cz/vzorky-zdarma
https://www.tenacz.cz/vzorky-zdarma
@cell díky, objednala jsem, ale dodání 2 týdny
Chtěla jsem dnes probrat v lékárně, při vyhledávání léků, ale ženská mi pomalu oblizovala krk, až jsem ji vypadala, ale nedala si říct, co je diskrétní zóna. I přes rázné upozornění magistry…
Tak jsem vše vzdala…
Vzala jsem léky a šla
Čtu tu blbost, co jsem napsala… takže při vyhledávání léků jsem vše chtěla probrat s Magistrou, ale ženská za mnou mi téměř oblizovala krk a i přes upozornění, na diskrétní zonu nedbala. Tak jsem se na to vykaslala
Ahoj všem.

Měla ráda bych požádala o radu… Čeká mě velmi neprijemny zákrok u doktora, který bude trvat asi dvě hodiny. Nebudu uspaná, ale jen mi to umrtví.
Problém je, ze jsem strašný učůránek, hlavně když jsem nervózní a mám strach… bojím se, ze to ty dvě hodiny nevydržím a počůrám se…
S plenou jít nechci. Přemýšlím nad inkonintenčními kalhotkami.
Jaké jsou lepší? Tena, nebo Depend? A hlavně, opravdu to v případě nehody tu moč zachytí a neproteče? Před zákrokem si budu brát dva léky na uklidnění.