Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím,
rádi bychom vás poprosili o tipy, nápady a vylepšení sekce Bazárek. Rozhodli jsme pro jeho inovaci a rádi bychom ho přizpůsobili Vašim představám.
Zajímá nás například i to, jaký máte názor na možnost vkládání nabídek / poptávek na hlídání dětí (s možným rizikem neprověřenosti nabídek).
Děkujeme
,
adminka Tereza
Hlidani deti neni spatny napad, ale urcite bych udelala nejakou centralu, kam by pripadne zajemkyne ci adeptky, posilali reference, popripade fotky s detmi, aby nedoslo k nedorozumeni, ci nejakemu problemu…
A system, (tedy konkretne vy) by zadosti a zajemce vybiral a schvaloval, pokud to pro Vas nebude nejaka prace navic.. ![]()
Tot muj nazor a navrh ![]()
Ja osobne jsem delala au-pair v Irsku, a mela jsem to pres Student Agency, a oni tam pozaduji reference, popripade fotky s detma, a pak telefonicky komunikuji se zajemkynemi, a ptaji se jich na doplnujici otazky… Tak neco na ten zpusob.. Ovsem pokud to nebude nejaky problem…
Jinak bych samozrejme zaridila to, aby se dotycne „spolupracujici“ sesli a domluvili se sami osobne co a jak..
admin píše:
Zajímá nás například i to, jaký máte názor na možnost vkládání nabídek / poptávek na hlídání dětí (s možným rizikem neprověřenosti nabídek).
Souhlasím, fajn by byla nějaká „databáze“ referencí. Aby admini prověřovali nabídky mi přijde jako sci-fi, nedovedu si představit, jak by to dělali… Ale myslím, že pokud by v Bazárku byla podobná rubrika, mohly by tam inzerovat i hlídačky, které dochází k nějaké uživatelce emimina, ta by dala referenci, a kontakty by se postupně šířily dál…
Pokud si budu hlídání shánět přes inzerát, je neprověřené stejně jako tady, a ty reference by se tady daly získat, v Annonci (příklad) mi je nikdo nedá.
Kdo chce 100% prověřenost, stejně se podle inzerátu řídit nebude… ![]()
Já bych uvítala, kdyby konečně fungovalo fulltextové vyhledávání
Nebo to nejde jenom mně? ![]()
Proti nabídkám hlídání dětí nic nemám, s rizikem počítám. Emimino není žádná hlídací agentura, aby někoho prověřovalo (ani nevím jak). To by nakonec mohlo prověřovat, jestli inzerovanou věc dotyčný skutečně má a jestli je opravdu bez vad
![]()
Tak já jsem ještě nezjistila, jak bazárek funguje. Koupit věc třeba za 40 kč prý nejde. Ale u prodeje tu jsou. Znamená to, že si můžu zadat inzerát až od určité hodnoty? Třeba chrastitko za 40 kč, tak jich musím chtít víc ![]()
janika1975 píše:
Tak já jsem ještě nezjistila, jak bazárek funguje. Koupit věc třeba za 40 kč prý nejde. Ale u prodeje tu jsou. Znamená to, že si můžu zadat inzerát až od určité hodnoty? Třeba chrastitko za 40 kč, tak jich musím chtít víc
Právě jsem si dala vyhledat zboží v ceně od 20,– do 20,– a pár věcí mi to našlo. Takže se domnívám, že spodní cenová hranice není (samozřejmě se připočítává poštovné). Nebo v čem je přesně problém?
Adminka Tereza
Ve vašem bázárku mám vloženo pár inzerátů. Chtěla jsem se zeptat, zda po vypršení délky zobrazení musím vložit inzerát znovu nebo jde jen aktualizovat.
Děkuji za odpověď!
Momentálně se po vypršení zadané doby zobrazování inzerát přestane nabízet a je třeba ho zadat znovu.
Tereza
admin píše:
Momentálně se po vypršení zadané doby zobrazování inzerát přestane nabízet a je třeba ho zadat znovu.Tereza
Děkuji za odpověď
taky mi nejde fultextové vyhledávání, než bych prošla všechno v dané sekci,tak se na to raději vykašlu…
Boriska píše:
taky mi nejde fultextové vyhledávání, než bych prošla všechno v dané sekci,tak se na to raději vykašlu…
O tom víme, ale je to komplexnější problém, bude to chvíli trvat ![]()
Díky za trpělivost,
Tereza
admin píše:Boriska píše:
taky mi nejde fultextové vyhledávání, než bych prošla všechno v dané sekci,tak se na to raději vykašlu…O tom víme, ale je to komplexnější problém, bude to chvíli trvat
Díky za trpělivost,
Tereza
díky,jen je škoda, že nefungoval od začátku, takhle je schopnost bazárku něco prodat omezená
Jen mě napadlo-jestli to tu už někdo nepsal-co třeba sekci Novinky v bazárku,nebo jako je u fotoalb-Nejnovější věci v bazárku…
Dobrý den, přimlouvám se za inovaci bazárku v tom smyslu, že by zde byla možnost aktualizovat všechny inzeráty najednou. Při větším množství je to náročné brát po jednom a pořád klikat. Když si někdo chce konkrétní inzerát aktualizovat, změnit nebo vymazat, není přeci problém si jej vyhledat…ale kdo má více věcí na prodej, je to řehole. Díky za promyšlení.
@ZuzikV27 Souhasím, prostě udělat kolonky a zaškrtnout si všechny věcičky které chci zase aktualizovat, neb po jednom, když jsem měla v bazárku třeba 30 věcí to bylo strašně zdlouhavé ![]()