Inovace a novinky Bazárku

20916
24.1.11 18:05

Inovace a novinky Bazárku

Zdravím,
rádi bychom vás poprosili o tipy, nápady a vylepšení sekce Bazárek. Rozhodli jsme pro jeho inovaci a rádi bychom ho přizpůsobili Vašim představám.

Zajímá nás například i to, jaký máte názor na možnost vkládání nabídek / poptávek na hlídání dětí (s možným rizikem neprověřenosti nabídek).

Děkujeme 8-) ,
adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
24.1.11 19:06

Hlidani deti neni spatny napad, ale urcite bych udelala nejakou centralu, kam by pripadne zajemkyne ci adeptky, posilali reference, popripade fotky s detmi, aby nedoslo k nedorozumeni, ci nejakemu problemu…
A system, (tedy konkretne vy) by zadosti a zajemce vybiral a schvaloval, pokud to pro Vas nebude nejaka prace navic.. :roll:

Tot muj nazor a navrh :think:

Ja osobne jsem delala au-pair v Irsku, a mela jsem to pres Student Agency, a oni tam pozaduji reference, popripade fotky s detma, a pak telefonicky komunikuji se zajemkynemi, a ptaji se jich na doplnujici otazky… Tak neco na ten zpusob.. Ovsem pokud to nebude nejaky problem…
Jinak bych samozrejme zaridila to, aby se dotycne „spolupracujici“ sesli a domluvili se sami osobne co a jak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
24.1.11 20:17
admin píše:
Zajímá nás například i to, jaký máte názor na možnost vkládání nabídek / poptávek na hlídání dětí (s možným rizikem neprověřenosti nabídek).

Souhlasím, fajn by byla nějaká „databáze“ referencí. Aby admini prověřovali nabídky mi přijde jako sci-fi, nedovedu si představit, jak by to dělali… Ale myslím, že pokud by v Bazárku byla podobná rubrika, mohly by tam inzerovat i hlídačky, které dochází k nějaké uživatelce emimina, ta by dala referenci, a kontakty by se postupně šířily dál…

Pokud si budu hlídání shánět přes inzerát, je neprověřené stejně jako tady, a ty reference by se tady daly získat, v Annonci (příklad) mi je nikdo nedá.

Kdo chce 100% prověřenost, stejně se podle inzerátu řídit nebude… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
25.1.11 21:05

Já bych uvítala, kdyby konečně fungovalo fulltextové vyhledávání :lol: Nebo to nejde jenom mně? :think:

Proti nabídkám hlídání dětí nic nemám, s rizikem počítám. Emimino není žádná hlídací agentura, aby někoho prověřovalo (ani nevím jak). To by nakonec mohlo prověřovat, jestli inzerovanou věc dotyčný skutečně má a jestli je opravdu bez vad :roll: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
4.2.11 12:03

Tak já jsem ještě nezjistila, jak bazárek funguje. Koupit věc třeba za 40 kč prý nejde. Ale u prodeje tu jsou. Znamená to, že si můžu zadat inzerát až od určité hodnoty? Třeba chrastitko za 40 kč, tak jich musím chtít víc :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
4.2.11 17:53
janika1975 píše:
Tak já jsem ještě nezjistila, jak bazárek funguje. Koupit věc třeba za 40 kč prý nejde. Ale u prodeje tu jsou. Znamená to, že si můžu zadat inzerát až od určité hodnoty? Třeba chrastitko za 40 kč, tak jich musím chtít víc :?:

Právě jsem si dala vyhledat zboží v ceně od 20,– do 20,– a pár věcí mi to našlo. Takže se domnívám, že spodní cenová hranice není (samozřejmě se připočítává poštovné). Nebo v čem je přesně problém?

Adminka Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.4.11 07:49

Ve vašem bázárku mám vloženo pár inzerátů. Chtěla jsem se zeptat, zda po vypršení délky zobrazení musím vložit inzerát znovu nebo jde jen aktualizovat.
Děkuji za odpověď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
16.4.11 10:14

Momentálně se po vypršení zadané doby zobrazování inzerát přestane nabízet a je třeba ho zadat znovu.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
201
16.4.11 11:23
admin píše:
Momentálně se po vypršení zadané doby zobrazování inzerát přestane nabízet a je třeba ho zadat znovu.Tereza

Děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.4.11 12:08

taky mi nejde fultextové vyhledávání, než bych prošla všechno v dané sekci,tak se na to raději vykašlu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20916
16.4.11 14:17
Boriska píše:
taky mi nejde fultextové vyhledávání, než bych prošla všechno v dané sekci,tak se na to raději vykašlu…

O tom víme, ale je to komplexnější problém, bude to chvíli trvat :oops:

Díky za trpělivost,

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12332
16.4.11 20:26
admin píše:
Boriska píše:

O tom víme, ale je to komplexnější problém, bude to chvíli trvat :oops:

Díky za trpělivost,

Tereza

díky,jen je škoda, že nefungoval od začátku, takhle je schopnost bazárku něco prodat omezená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
16.4.11 20:43

Jen mě napadlo-jestli to tu už někdo nepsal-co třeba sekci Novinky v bazárku,nebo jako je u fotoalb-Nejnovější věci v bazárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
18.11.13 09:10

aktualizace

Dobrý den, přimlouvám se za inovaci bazárku v tom smyslu, že by zde byla možnost aktualizovat všechny inzeráty najednou. Při větším množství je to náročné brát po jednom a pořád klikat. Když si někdo chce konkrétní inzerát aktualizovat, změnit nebo vymazat, není přeci problém si jej vyhledat…ale kdo má více věcí na prodej, je to řehole. Díky za promyšlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MedunkaJana
18.11.13 09:19

@ZuzikV27 Souhasím, prostě udělat kolonky a zaškrtnout si všechny věcičky které chci zase aktualizovat, neb po jednom, když jsem měla v bazárku třeba 30 věcí to bylo strašně zdlouhavé ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová